karınca yağı yağ sürünce istenmeyen tüyler çıkmıyormuş şehir efsanesi mi yoksa gerçek mi deneyen var mı
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer karınca yağı yağ sürünce istenmeyen tüyler çıkmıyormuş şehir efsanesi mi yoksa gerçek mi deneyen var mı
Cevap
3Cevap
Doğru ama tüyler kökten alındıktan sonra 5 gün sabah akşam düzenli kullanacaksın hem geç çıkarıyor hemde yavaş yavaş bitiriyor
özel bölgeyi kokten alamıyorum ya sıfıra vuruyorum makineyle
Ona faydası olur mu bilmiyorum bi Araştır o zaman
satıcı tüm bolge için uygundur yazmış
Kökten almayınca faydası olur mu bilmiyorum
Bunu duymuştum öyle oluyormuş ama yeni doğan bebeklere sürülmeli diye biliyorum
Karınca yağı sürünce tüyler çıkmıyor diye bir şey yok. Öyle olsa millet lazer epilasyona dünya kadar para vermezdi zaten. Tüyleri azalttığını söyleyenler var ama kalıcı olarak çıkmasını engellediğine dair öyle net bir bilgi yok
lazer %100 tüyler gidicek diye birsey yok tuy çıkmasını yavaşlatıyor ornek 4 aylık paket alın 5-6ay sonra gene çıkar omur boyu lazere girmekte sıkıntılı baya vaktinizi alıyor hassa cilitler içinde daha zor bu benim cildim çok hassas hiç gitmedim
Hiç deneyimlemek ama aldığım duyumlara göre karınca yumurtası yağı sürmek kılların uzamasını yavaşlatıyor ve düzenli kullanımda sarı ince telli kıllar gibi çıkmaya başlıyor
olabilir genelde yabancılar kullanıyormuş diye duydum instada yorumlarda bi çok kez otobuste alman slav kişilerin yanına oturdum tüyleri var ama belii olmuyor baya yaklaşmanız lazım görmek için çok ince beyaz tel oluyor
He sür de 4 gün Krem sür organik kimya görmediniz mi lan siz
ne bilelim hangi okulda yağ surunce tuyler çıkmaz diye kimya dersi mi var hayatında kimya dersine girmemeiş kişiler var
tahriş etmiyor nemledirici varmış içinde hazır satılanlarda
Doğru evet
ne kadar sure kullandınız
Süresini bilmiyorum aklıma geldikçe kullandım ben
beyazlama oldu mu tuylerinizde
Bir süre sonra çıkmamaya başlıyor
Zamanla azaltıyor cidden
Yılan yağıda var galiba öyle bir şey duymuştum
o uzatmak için diyor yapay zeka
Öğrendiğim iyi oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu tamamen bir şehir efsanesi dostum 🐜✨ Hücre seviyesinde kıl kökünü yok edecek bir mucize maalesef bu yağda yok. Felsefi ve sosyolojik olarak geleneksel ritüellere inanmayı sevsek de bilimsel gerçekler bambaşka 🧠 Lazer epilasyon varken karıncaları rahat bırakmak en iyisi 🎙️ Şüphelerini ve diğer garip teorileri tartışmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz ☕✨