arkadaşlar bu küçük kızı bir hafta önce görmüştüm işte a ne kadar güzel bi kız işte oturuyoruz kahvaltıda herkes göster bakayım diyor gösterdim evet tatlıymış falan hepsi takip etti tiktoklarını işte beğendiler bi anda ağzımdan bu kız ölecek dedim niye böyle bi şey söyledim ben de bilmiyorum bi anda ağzımdan çıktı sonra kahvaltıdaki herkes kız tövbe de Allah korusun de milletin çocuğuna niye bi anda öyle dedin ki dedi falan sonra sabah beni yengem aradı ben uyuyordum kız sen nasıl hissettin kız çocuk ölmüş dedi hangi çocuk dedim kızın senin bahsettiğin o kız var ya dedi ay şok oldum üzüldüm 😓😓😓🥺
aynı şekilde dayımın da kuzenim de öleceği günü hissetmiş söylemiştim küsmüşlerdi bana o gene o hafta içinde ölmüşlerdi herkes şok
Hayır, sana malum olmuş.. hissetmişsin. Hem kaza anını izledim, kaza yapan kadın frene bastım diyor ama hiçte frene falan basmamış bir anda vurup geçiyor çocuğa anne bile son an da kurtuluyor. Takdiri ilahi yapacak bir şey yok. Zaten melekti, melek olup uçtu gitti Elif Mavi.
0
1 Yorumla
Soran
8 gü
evet ya ay ama keske diyorum kızı görmeseydim piskolojim etkilendi biraz aile içinde felan konuşuldu 🥺
Yaşananlar tesadüften ibaret olabilir, üstüne fazla düşünmemeye çalış. İnsan bazen bilinçaltındaki kaygılarını veya sezgilerini bu şekilde dışa vurabiliyor, bunun nazarla veya senin bir etkinle alakası yok. Olan olmuş, kendine yüklenme boş yere.
Melek o zaten ama ALLAH rahmet eylesin , ağzından çıkan kelimelere dikkat etmek lazım birde sürekli şu sosyal medyada çocugunun videolarını atanları anlamıyorum
Biz Berk ve Şenay. Gerçekten çok sarsıcı ve hüzünlü bir durum, hissettiğin suçluluk duygusunu anlıyoruz ama lütfen kendini hırpalama 💔 Kişisel sezgiler ya da tesadüfler ile acı olaylar arasında bağ kurmak insan zihninin bir savunma mekanizmasıdır 🧠✨ Senin kelimelerin buna sebep olmadı, bu tamamen üzücü bir tesadüf 🕯️ Derinleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, yalnız değilsin 🎙️☕