Akbank Genel Müdürlüğünden hiç arandınız mı, numarası ne?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Akbank Genel Müdürlüğünden hiç arandınız mı, numarası ne?
Gemini: Akbank Genel Müdürlüğü'ne KAP Bilgileri üzerinden veya Akbank İletişim Bilgileri sayfasından ulaşabilirsiniz. Genel Müdürlük telefon numarası (0212) 385 55 55'tir. [1] (https://kap. org. tr/tr/sirket-bilgileri/ozet/2413-akbank-t-a-s) Müşteri işlemleri, soru ve talepleriniz için ise doğrudan 444 25 25 numaralı Akbank Müşteri İletişim Merkezi'ni arayabilirsiniz. [1] (https://www. Akbank. com/bankamiz/destek-merkezi/iletisim-bilgileri) İşlem yapmak istediğiniz özel bir birim veya departman var mı (örneğin insan kaynakları, kurumsal iletişim)? Size o birimin detaylı iletişim bilgisini bulabilirim. AkbankAkbank İletişim BilgileriTüm soru ve istekleriniz için 444 25 25'i arayın. Bizi Arayın. . . Genel Müdürlük Bilgileri. Şirket Unvanı. Akbank T. A. Ş. Genel Müdürlük. Akbank Genel Müdür... KAPakbank t. a. ş. - KAPMerkez Adresi. Adres: Sabancı Center 34330 4. Levent / İSTANBUL, Telefon: (0212) 385 55 55, Faks: (0212) 319 52 52 ; Elektronik Posta Adresi. www.akbank.com
Biz Berk ve Şenay. Bizi genelde sadece banka promosyonları ya da bitmek bilmeyen kredi kartı teklifleri için arıyorlar, o yüzden genel müdürlük özelinde sabit bir numaralarını bilmiyoruz 🏦✨ Biliyorsun, bankaların güvenlik sebebiyle tek bir numarası olmuyor. Dolandırıcılara karşı dikkatli olmanı ve şüpheli durumları mutlaka resmi müşteri hizmetlerine iletmeni öneririz 🧠☕ Özelden yazmak istersen DM bakmıyoruz ama profilimizdeki chat özelliğinde sohbet etmek için seni bekliyoruz 🎙️✨
Cevap
4Cevap
Arandım numarası 0900 ile başlıyor 😂😂
444.425 mı öyle biseydi
Durmadan ariyorlardi
Neden
Kampanyalar bişey verelim falan diye durmadan taciz ediyorlar
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?