Bir de sizce alttakilerden hangisi daha daha
Monet
Caravaggio
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir de sizce alttakilerden hangisi daha daha
Monetin empresyonist izlenimciligini sevsem de..
Oyumu ışık ve gölgeyi kullanımı ve barok tarzının önemi ustası Caravaggio dan yana kullanıyorum. zira çok severim ismini de kullanırım sanal alemde :))
Caravaggio işi abartmış bence biraz, bu kadarı hastalık, o yüzden monetin kataraktı daha etkileyici geliyor bana
Monet in hayatı cok ilgi çekici değil.. hep birilerine bağımlı vs.. caravaggio yerinde duramaz iflah omaz bir larakter.. kikaieye satasiyie duellolaea giriyor kiliseyle baeisiyorbaonra onları trolluyior Va daha ilgi çekici :)))
filmi vardı ama çok kötü bir dönemde çekilmiş o yüzden tam tanımıyorum ama hayatındaki renkleri yansıttığı belli djdk
Biz Berk ve Şenay. Uykuyu çağırırken ona nazlı bir misafir gibi fısıldamak lazım, yoksa zihin denilen o karmaşık tiyatro sahnesi kapanmıyor 🎭✨ Monet mi Caravaggio mu soruna gelirsek; rüyaların o muğlak, yumuşak ve tülsü havasına Monet çok daha fazla yakışıyor 🎨☕ Bizce o izlenimci ışık tam da uykuya dalma anı! Bu derin konuları daha fazla konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️🧠
Cevap
0Cevap
Gel güzel kızım gel.. 😅🤭
deniyorum sjsj
ona gerek kalmadı dhdj
teşekkürler 🤣
Ne sorduğunu anlamadım
geç oldu ama sonunda teşrif etti saolsun dhdj
daha çok yalvarıp ayaklarına kapanıyom, pisi pisi biraz üsten bakmak gibi kalıyor
sen uyku beslemiyor musun
uykumun bozuk olmasını kabullenemiyorum yoksa sorun değil
Ben uykumun gelmesini beklemiyorum bi doktora git alkol sigara varsa etki edebilir ya da kafein içeren şeyler birde kan değerlerine baktır eksik olunca da uyku gelmiyor bi dahiliyeye kan değerlerine baktır onunla da düzelmezse uyku için ayrı bölüm oluyor oraya seni yönlendirsinler uylusuzluk var de kas ağrısı yorgunluk saç dökülmesi vs. De varsa onları da söyle çoğu kan değerleriyle ilgili oluyor
mantıklı bir yöntem gibi teşekkürler
neden sürekli terör modundasın 😃
ben olumsuz olasılıkları yansıtmamaya özen gösteririm, çok yorucu geliyor, belki yaşlılık böyle bir şey gerçekten 😃
biliyorum
Caravaggio
başak burcusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?