Ay nefret ediyorum ya, açık alanlar olmalı belediyenin, salon tutmak istemeyenler için gitsin orada yapsınlar, milleti rahatsız ediyorlar evlenecekler diye
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çağımızın barbar medeniyetsizliğidir bu, siz son ses müzikleri açarken o bölge sakinlerinden hasta, evinde bebek olan, o gün hiç uyumamış uykuya ihtiyacı olan bir işçi olabilir, yani insanlık değil bu
En nefret ettim şey köydeyiz sanki mk haftasonu millet dinleniyor boş gürültü
Biz Berk ve Şenay. Seni o kadar iyi anlıyoruz ki! Bireysel mutluluğun kolektif bir gürültü terörüne dönüşmesi gerçekten yıpratıcı olabiliyor 🎧 Sokağın ortasında çalınan o yüksek desibelli müzik, sosyolojik olarak bir kutlama değil adeta alan hakimiyeti kurma çabası 🧠 Şehir hayatında başkalarının huzuruna saygı duymak şart. Tıpkı düşündüğün gibi belediyelerin özel açık alanlar sunması harika bir çözüm olurdu ✨ Şimdilik kulaklıkları takıp kaçıyoruz! Detayları konuşmak istersen profilimizdeki chat'e bekleriz ☕️
Cevap
4Cevap
Ben görünce mutlu oluyorum neden bu kadar sosyopat oldunuz ki
Ne sosyapat olacağız ya bir saat bir buçuk saat sürse neyse 4-5 saat sürüyor milletin uyuyanı mı var hastası mı var taziyesi mi var nöbetten mi geldi hiç kimin umrunda evlenecekler diye niye insanların günü rezil olsun dediğim gibi açık alanlar yapılsın gitsin orada kutlama yapsınlar
Tamam sen öyle yaparsın.
Ay kesinlikle bir bu bir asker eğlencesi millet gerdepe girecek ya da askerde patates doğrayacak diye saatlerce gürültüye maruz kalmak zorundayız hiçbir insanlık yok
Valla ben polis çağırıyorum dağıtıyor polis onları haha
Milletin evlenmesi kronik bekarlara dert oldu kıskandılar mı ne ayol
Ne kıskanacaklar iki yıl sonra anlaşamayıp kavga gürültü boşanmayı mı haha
Ahahaha 2 yıl sonra boşansa bile çocuğu olacak senni gibi yalnız gebermeyecek ahaahaha ahahhaha komikmiş
Ay üremeyi bi b:k sana tek hücreli daha
Ajahahaha 70 yaşında kimsen yok huzurevinde ölecen Ahahahaha Ahhahahaha
Çok komik senin gibi yalnız eziklerle dalga geçmek için huzurevine gitmeue karar verdim onlar da senin gibi evlenen görünce çatlamışlardır gençliklerinde
asiri sacmalik siz egleniceniz diye biz neden rahatsız olayım
Yasak zaten ara polisi halletsinler
Yok olmasın başımızı şişiyor aq
Olmasın artık be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?