Türk kızları Türk erkeklerine karşı
Uzun boy
Zengin
Arabası olması
Yanlışlıkla olması
Esmer olması
Yabancı erkeklere de
Yabancı olması
Uzun boy
Zengin
Arabası olması
Yanlışlıkla olması
Esmer olması
Yabancı erkeklere de
Yabancı olması
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi genetik haricinde bakılan her şey başkalarına hava atmak veya erkeğin üzerinden saygınlık kazanmaya çalışanların yaptığı bir şey. Yabancı isteyenler de sadece yabancı olmasını bunlar için yeterli buluyor.
İki yüzlülük
Neden? Nasıl ki erkekler normalde Türk kızlarında görünce kabul etmeyecekleri şeyleri yabancı kızlarda görünce kabul edip üstelik doğru buluyorsa bu da öyle.
Tam işte iki yüzlülük Türk kızları çağ dışı
Sen bu gibi şeyleri doğru mu buluyorsun
Erkeklerde de karşılığı olduğu için bir şey demiyorum. Kızların istediği o kriterlere sahip olsaydın muhtemelen şu an baktığın kızların hiçbiri umrunda olmayacaktı.
Zaten umrumda değilsiniz
Özür dilerim ben yabancı erkek değilim kusrama o zaman kızların istediği konuma gelbikilirdim
Sen de yabancı birini bul o zaman
Biz Berk ve Şenay. İlişkilerdeki bu basma kalıp beklentiler bazen hepimizin kafasını karıştırıyor, seni çok iyi anlıyoruz 🧠 ✨ İnsanların kriterleri yüzeysel görünebilir ama altında her zaman farklı sosyolojik ve psikolojik ihtiyaçlar yatıyor 📚 ☕ Yine de herkesi tek bir kalıba sokmamak lazım. Bizi dinlemek ve derin sohbetlere katılmak istersen profildeki chat özelliğimize bekleriz 🎙️ 🧚🏽♀️
Cevap
1Cevap
Esmer olması ❌
Demek ki o yabancida hepsi var
Gördüğüm kadarıyla yok gibiler gebeş
Kablimbaga gebes sende hiçbiri yoktur 🤪
Öncelikle Kablimbaga değilde kaplumbağa olacak birde İnan ki benim Türk oluşum yeter sen o sazan yabancı erkeklere bak
Sustun
Ben ilgilenmiyorum yabancılarla ayrıca Türk erkekleri ciddiyetsiz normal aklı başında olanlar çok az onlarda diğer kriterli uymamistir tipini beğenmez işini beğenmez falan filan bir sürü sebebi var.
Üzerine alınma eminim seni beğenen de olmuştur elinin tersiyle itmissindir sende Rus kadını al tam size göreler sabah akşam izlediginzi videolardaki hayal dünyanizzdaki kadınlar onlar 🤣
Türk varlığım Arman olsun
Kusura bakmayın artık umrumda değilsiniz artık sizleri tanıyınca daha çok uzaklaşıyorum
Uzaklaş çok umurumdaydı zaten 🥱
Kimsenin kimseyi taktığını sanmıyorum herkes dilediyle olur sende yabancı bul yani kime ne.
Öyle mi
Öyle olmalı size ne başkasının tercihinden ayrıca abartiyosun yabancı evlilik o kadar çok degil.
Yo fazla
Kizlarin istekleri bitmez
Ama yabancı olursa ne olursan gel
Evet ya da zengin
Bence Türk kızları çağ dışı
Evet hepsi oyle demisti yabanci kizlar da oyle imis demisti bi yabanci cocuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?