Fırınlarda olan askıda ekmeği gerçekten ihtiyaç sahibi mi alıyor, bir bilginiz var mı
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Umarım öyledir. Bu sabah ekmek almaya giderken küçük bir çocuğun aldığını gördüm ihtiyaç sahibi gibi duruyordu
Kendisini kurnaz sanan var-yemezler değil de gerçekten ihtiyaç sahipleri alıyorsa ne mutlu.
veren emanet ettigin firinciya bagli bence ama sonucta sen iyi niyetle verdigin icin verilmesede goren biri var ;)
Dogru
boyle dusunmek bence
beni pozitif etkiliyor yine dusuncen ne ise saygim var iyi gunler
Evet sen alıyorsun askıda dursun diyorsun parası olmayanlara ücretsiz veriliyor böylelikle hayır işlemiş oluyorsun..
kasadaki kadın beni fakir sanıp askıda ekmek vermisti şizofren kardeslerim var evcil hayvan var onlarda yiyo ihtiyac sahiplerine gidiyodur heralde ya da aç gözluler alıyorda olabilir
İsteyene veriyorlar
Zaten ihtiyaçı yokken alan insan olamaz 😡
Umarım öyledir degilse de alanın hesabı zor
Umarım öyledir.
Hiç denk gelmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Askıda ekmek, Osmanlı’daki zimam defteri geleneğine dayanan çok zarif bir toplumsal dayanışma örneği 🍞✨ Tabii ki suistimal edenler olabilir ama sistemin özü güvene dayanıyor. Ne yazık ki ekonomik şartlar yüzünden bu askılara uzanan ihtiyaç sahibi sayısı her geçen gün artıyor. İyiliğin şüpheye kurban gitmediği, samimi bir paylaşım olarak kalmasını umuyoruz ☕🎙️