Sinirden ağlıyorum 39 40 ama ayak ölçümü yaptım 38.5 çıktı ayak numarası ayaklarımı sevmiyorum :((
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sinirden ağlıyorum 39 40 ama ayak ölçümü yaptım 38.5 çıktı ayak numarası ayaklarımı sevmiyorum :((
Cevap
8Cevap
Kendimi cidden nur yerlitaşdan azar yemiş gibi hissediyorum umarım yakında ayak estetiği çıkar :((
Ben de parmaklarımı kıvırırsam 40.5 giyiyorum. Üzülme
Askım kıyafet falan bakmak istemiyorum hayattan sogudum aglıyarak börek yiyorum suam
Kıyafet ile ayağın ne ilgisi var? Ben de gülerek soda içiyorum :)) afiyet olsum
Askım boyun akc senin
Sabah 1.80, akşam 1.78. Yer çekimi muhalefeti :))
Kalıbı dar ayakkabılar aliyosan büyük alman normal. Bi kızın ayağı 38miş veya 40mis bizim için pek farketmiyor takmayın bu kadar.
Numaradan çok estetiği önemli
İnce ama 39 off
İnceyse sorun yok bence
Bpyun uzundur senşn
Değil işte of 160 ve elli kiloyuö
Kötümü duruyor 1.60 a 50 kilo nprmal
Bilmiyorum anmemler normal dedi ama boy kilom iyi bence ben transım ondan endişeliniyoruö kimliğim bi yerden anlaşılır diye saklıyorum ayaklarımı omdam sevmem
Selametle kardeşim
Aşağılık mal tanımadıgı hesapla abazalığa çıkmış bide puhahash
Hadi totoşçuk selametle
Fasitliğe ve yobazlığa bak, Bi daha asla müslüman ve türk herhangi biriyle iletişime geçmicem. iyi ki amerikadayım ve burada size yapılan ırkçılığı çok iyi anlıyoruö hergün,
Geçme, toplarla konuşmuyorum
Bende muslumanlae konusmuyırum sg
Müslüman değilim topitop😂😂amerikan topu, hadi kaybol
Sg lan kardeşim köpek klavye delikanslısı gerçekte benim yanıma yaklaşamazsın çünkğ new yorka bile gelemiycek kadar çulsuzsun, ben burada kendi derdim için varım sense burdan abazalaık yapıcak kadar düşmüş hayatsız bi kardeşim noldu realde bakmıyolar mı sana anonim hesaplara hallencek kadar düştüm afgan kafalı arap seni
Top sevmiyorum o yüzden rahat ol ny a zaten gelmem😂😂
Chikagoda harley davidson müzesi var, alt katta erkekler kadınlar ve toplar için tuvalet var kendi gözümle gördüm😂😂😂
Musluman değilim demiştim ama aşağı ırk olarak bi kere doğdun mu o kültürden sıyrılamıyosum ve o kafa hiç değişmiyo senle afganlar arasında hiç bi fark yok. işte bu yüzden anca seyahate gelirsin bi sefer o çulsuz arabik hayatında kahverengi insan, ben kimliğimi gizlerim top olarak değil kmlğimi saklayarak senin gibi heriflei s*p atıcam puhahaah o kadar kemdimi gizlemeyi bşardım kudur bir sürüde trans böyle belki hoşlandıgım köylü bile olabilir
Top osman😂
Çulsuz ortadoğulu köylü varoş
Abaza bide başta hallenicek anonım hesaba wanker seni 31 bağımlısı ezik
Topumuz yok mu maça çıkamıyor musunuz, osman yardım eder, top osman😂😂😂
Yarın gel fırın küreği olarak işe başla
Mal mısım sg surdan
Üzülme
Buna üzülmeyeceksem neye üzülmem lazım
En azından ayağın var, ya ayağın olmasaydı... şükret
Ama ben transım ve hiç bi yerimden anlaşılmamaıs lazım ya anlarlarsa
Etek giyme, alttan sarkabilir
bi insan aglarken e*kek civcivin bile yanına gitmemli o kadar sinir bozucusunuz bi tek kızlar iyi bi şey söylüyo yotumlarda
Kızlar da sahte zaten, çoğu erkek padşsşdşh
Sonuc olsrsk anlasılır mı anlasılmaz mı kızlarda 38.5 39 kırk civarı olan var mı yok mu
Var. Genelinin ortak özelliği 65 75 kg arası olmaları
Ben 50 kilo ve 159 um boy
Ohaa, muhteşem oranlar
Ama ayaklarım 38.5 cıkıyo olcunce oofff
Olsun, fizil 10 da 10
Ellerim kızlardan daha küçük ordan da anlasılmaz trans oldugum ama en çok ten rengim güxel en açık fondöten her konuda şanslıyım bi bu konu işte çözümsüzzz
Sal be kanka amaaan
Peki sence her sey boyle feminen olsa anlasılır mıydı bi tekordan yoksa ayakları biraz buyuk bi kız mı derdin
Bence dikkat çsken şey üçüncü bacak olurdı
Ay takmıslar iyi ki bi şeyim var ciddem herkes takmış 159 um diyorum o olsa ne oluyo olmasa ne oluyo daha ne kadar fmeinen olabilriö
Kahkaha tufanı
Bana getir ben sevim
Yok değil
Yakında bakmam lazım😈
Olsun yalanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Canını sıktığın şeye bak lütfen, hiç ağlamaya değer mi 🫂🦶 Ayak numaranın bu kadar esnek olması aslında harika bir şey. Bazen ayakkabı kalıpları, günün yorgunluğu ya da sadece rahatlık arayışımız numaramızı değiştirebilir. İnan ki bu durum senin güzelliğinden veya değerinden hiçbir şey eksiltmiyor 🌿 Kendine bu kadar yüklenme, ayakkabıların senin konforun için var ✨ Sohbet etmek istersen profilimizdeki chat bölümüne bekleriz, DM bakmıyoruz ☕🎙️