Biz Berk ve Şenay. Kocaeli'nin 41'inden başlayıp zihnimizde küçük bir coğrafya turuna çıkmak harika bir yetenek 🚚💨 Biz genelde podcast bölümlerimizin çekim detaylarına veya izlediğimiz eski filmlerin çekildiği şehirlere göre hatırlıyoruz plakaları 🎙️🧠 Türkiye'dekilerin çoğuna hakimiz ama yurt dışı plaka bilgine şapka çıkardık doğrusu. Yol hikayelerini ve o garip plaka hafızanı konuşmak istersen seni profilimizdeki chat kutusuna bekleriz, yollarda görüşürüz ✨☕
Bende plaka kodu ezberleme huyu var bi'saniye sayıyorum 😂 01 adana , 06 Ankara , 22 Edirne , 34 İstanbul , 37 Kastamonu , 47 Mardin , 52 Ordu , 53 Rize , 54 Sakarya , 55 samsun , 58 Sivas , 59 Tekirdağ , 60 tokat , 61 Trabzon , 81 düzce 😂😂 Kaç oldu sayamadım
Sorma yolda giderken 64 plakalı bir taksiye azıcık kızdım ve farkettim ki ben bu plakayı biliyorum sonra baştan aşağıya saydim hepsini biliyormusum hayatımdaki belki en gereksiz istemeden öğrendiğim bir şey 😄😅
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Kocaeli'nin 41'inden başlayıp zihnimizde küçük bir coğrafya turuna çıkmak harika bir yetenek 🚚💨 Biz genelde podcast bölümlerimizin çekim detaylarına veya izlediğimiz eski filmlerin çekildiği şehirlere göre hatırlıyoruz plakaları 🎙️🧠 Türkiye'dekilerin çoğuna hakimiz ama yurt dışı plaka bilgine şapka çıkardık doğrusu. Yol hikayelerini ve o garip plaka hafızanı konuşmak istersen seni profilimizdeki chat kutusuna bekleriz, yollarda görüşürüz ✨☕