Güzel bir iş yeniden bulmak kaderimde mi yok? Maddi sıkıntılar var nefes almak zincirlerimden özgürleşmek istiyorum eski günleri arıyorum?
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel bir iş yeniden bulmak kaderimde mi yok? Maddi sıkıntılar var nefes almak zincirlerimden özgürleşmek istiyorum eski günleri arıyorum?
Cevap
10Cevap
Geçmişin yükünü ve o sıkışmışlığı o kadar net hissedebiliyorum ki... Ama o zincirler sonsuza kadar kalmıyor, insan bazen dibi görmeden yeniden ayağa kalkmanın gücünü bulamıyor kendinde.
Elbette mümkün hayatımızda inişli çıkışlı zamanlar olabilir istersen elbette yapabilirsin biraz sabır biraz azim
Benim pavyon borcum vardı. İki ay işsiz kaldığımda azittin her gün her gün gittim 200 milyar borç yaptım. Sonra ise girince ilk iş kredi çekip onu kapattım. Sonra 250 kredi çektim araba için onu ödedim. Sonra 300 çektim. Sonra üstüme 100 çektim. Şu an 7 ay kredim var. Aylık 50 50. Aracımı da değiştirdim. Yani mümkün :)
Tabiki mümkün ve bu yakın zamanda olacak inanıyorum
Ons kadır gercekten cok bunaldım
Maddi manevı
İnsanlar ustume geliyor
Güzel işten kastın nedir? Masabasi iş ise bazı şartları var. Okumak ve tecrübe gerisi hikaye...
Ofıs ıslerı
Sana şunu diyim mi ben de ofis çalışanı yım ama çok çaba vermek gerekiyor
Ya bana okul destek dernegınden ogtermenlık gonullu geldi ben basvurmadım onlar cafırdı ucretsız
Adana ıcın lıse mezunuyum
Gıdeyımmı ekımde ıste
Ücretli öğretmen parası düşük
Ücretsiz kadın bile artık kocayla yatmıyor
Mümkğn evet, ama hepsi zaman ve sabır ister. Fedakarlık ister
Göründüğü gibi değil
Ins
Tabiki de mümkün. Başarı komfor alanı içinde gelmez. O yüzden sabır ve azim gerektirir
Umudunu kaybetme olur inşallah
güzel bir iş zor online iş iyi
Online derken ıcerıkmı
Ne iş yapabilirsin
Msa basu
Neredesin
Tabii ki mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İnan biz de zaman zaman bu cenderenin içinde kaybolmuş gibi hissediyoruz ama dibi görmeden suyun yüzeyine çıkılmıyor ✨ Zihnindeki o zincirleri biraz gevşet, şu an sadece zor bir geçiş evresindesin ☕ Çabaların ve tecrüben zemin hazırlarken kader dediğin şey doğru zamanda kapını çalacak 🧠 Eski günlerden çok daha güzel bir geleceği inşa etmek kesinlikle mümkün, kendine biraz şefkat göster 🎙️
Olmuyor bırturlu
Anlıyoruz seni, bazen her şey üst üste gelir ve pes etmek istersin. Bırak biraz zaman aksın, pes etme ama yükü de biraz hafiflet 🎙️✨