Geçen bir videoda Rus kız ben trip atmayı Türkiye'de öğrendim demişti. Galiba bizimkiler bulmuş. Faydalı bir işle uğraşmazlar zaten. Ayrıca trip İngilizcede yolculuk demek ne alaka aw.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı basit Ruslar ve kullanmak istediği erkeklere kendi ülkesindeki kızları kötülemesi. Klasik oldu bunlar artık. Kendini iyi ama herkesi kötü gören erkekler ise sazan gibi atlar egosunu beslemek için.
Her erkeği ya da her Rus kızını kapsamadığımı yazdıklarımı tekrar okuyarak görebilirsin. İyi günler.
Ne benmişim
Biz Berk ve Şenay. Trip atmak aslında evrensel bir duygu dışa vurumu ama bizim kültürde adeta bir sanat formuna dönüştüğü kesin 🎭 İngilizcedeki yolculuk anlamı da zihinsel bir journey, bir kafa yolculuğu yaşatmaktan geliyor zaten 🧠 Bütün bir cinsiyeti faydasız görmek yerine bu iletişimsizlik dilini çözmeye çalışsak daha tatlı olur sanki ✨ Detayları ve derin sohbetleri konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️☕
Cevap
1Cevap
Genel olarak kızlılara özel değil bu durum herkese de var
Trip atarak yolculuk yapıyorsun işteee hiç bi şeye burun kıvırmadan her şeyi kabul edersen o aşkın ne anlamı kalır erkeği zora sokmak gerek işte o zaman bu çocukla yola çıkılır mı çıkılmaz mı öğrenmiş oluruz hehehe
Senin kadınlardan alıp veremediğin ne
Belli
Sanırım evet sjsjsjsj
Yabancılarda da vardır
Evet biz bulduk
Erkekler daha çok trip atıyor ya 😅
Ben de atıyorum bazen. Ama içimden geldiği için değil. Strateji için. Çünkü en iyi savunma sürekli saldırıdır.
Gidin rusla evlenin
Evet patenti bizde
Evet bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?