13 gü

Yaz ayinda sokakta kalmak uzereyim, apart otelden atilinca nereye gidebilirim, nereden destek alabilirim?

Apart otelde yaşıyorum ve ödemeyi yapamadım, bu ay eksik verdim, çıkartmak istiyor, hakkıdır bir şey diyemem, 20'sine kadar beklemiyorlar, yapacak bir şey yok, atılacağım, o kaçınılmaz fakat atıldıktan sonra nereye gideceğim onu bilmiyorum, arkadaş aile falan filan oraları geçelim, öyle bir şey olsa yapardım zaten. Bana akıl fikir verirseniz sevinirim, ödeyemeyeceğim, borç alamayacağım, o da olmaz. Şimdiki ben yaz ayında valizlerle sokakta mı kalacağım bilmiyorum, aklınıza bir şey geliyor mu? Belediye falan yalan, hiçbir şey yapmıyorlar, form doldur diyorlar o kadar, onlardan cevap gelene kadar haftalar geçer. Bir de otel sahibinden korkuyorum, kapıma vuruyor para para para deyip, korku içindeyim kaç gündür.

Yaz ayinda sokakta kalmak uzereyim, apart otelden atilinca nereye gidebilirim, nereden destek alabilirim?