Dizilerde de artık kısa kızlar dikkatimi çekmeye başladı. Sizce de böyle bir akım mı başlıyor ne oluyor?
Cevabın nedir?
+1 yılKız dediğin çiti piti olur bergüzar korel'den hoşlanan var mı, serenay 170 veya 1-2 santim daha kısa çağatay ulusoyda 180-182 bence uyumlu çiftler arada 10 santim iyi. Ayrıca boy uzadıkça daha zayıf veya kilolu hatun oluyorlar ya kemikleri sayılıyor ya da güreşçiye benziyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılbence her boyun ayrı bir güzelliği var. o tip beğenmediğin kadınlar da 190luk erkeklere çok yakışıyor :)
En İyi Cevaplar
Deve cüce gibi dolaşıyorlar.
010 Yorumla
Soran+1 yılyok ya 30 35 cm gibilerden bahsetmiyorum en fazla 20 25 gibi. bu sence moda oldu mu?
Soran+1 yılteşekkürler
Soran+1 yıl:D oha yani böylesini de ilk defa görüyorum :D
Soran+1 yılRica ederim :)
Böyle doğal olun canımı yiyin :)- +1 yıl
Asdasd :D
Sevgılımle 4 yıldır cıkıyoruz ben 160 o ise 182 ve çok mutluyuz. ben boyu taktıgım zamansa o kızıyo :) araya aşk girince kusurlar yok oluyo
01 Yorumla
Soran+1 yılbu iş moda değil aşk diyorsun :)
Erkeğin boyu kizin boyundan uzun olmali. Kız erkege sarıldığında kalp sesini duyabilsin :).
03 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş
Soran+1 yıl:D belki de bu meşhur söz bu akımı başlattı :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
44Cevap
boyu o kadar abartıyosunuz ki yani şaşıyorum size sizi seven biri çıksa sizden 5-6 cm uzun olsa asla şans vermezsiniz gider yine 1.80 üstü heriflerle birlikte olursunuz çok takıntı yaptınız artık. 1.55-1.60 olan kız gidiyo 1.85 herife yazıyo yaa sorduğumuzda ise kısa erkekleri sevmiyorum diyo ulan senden sadece 5 cm uzun
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum valla onlara sormak lazım:D
+1 yılGönüller bir olsun ya biz boyu dert etmeyiz yeterki adam insan olsun. Benim boyum 1,89 ilk sevgilim 1,60 ikincisi 1,65 bir gidişle 8, sevgilim benim boyumda olacak :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D ha gayret :D peki sence hangisi iyi? daha uzunuyla çıkınca kısalar çocuk gibiymiş diyor musun?
- +1 yıl
yere yakın olan daha tehlikeli oluyo ya bu bir gerçek :D ben fiziğine pek takılmıyorum biraz çocuk gibi ama gönlü güzel diyecektim ki gönlüde değil neyse ben seviyorum ya en azından :D
Uzun boylu erkeklere nedense hep kısa bayanlar geliyor. Çevremdede böyle tamamen tesadüf :) şahsen ben istemem
03 Yorumla
Soran+1 yılsen de minyon musun :)
Soran+1 yıl:) :)
Türk kızlarının fiziki yapısına bakıldığında çoğunluğu minyon yapılılar tamamlıyor sebep bu, ortada herhangi bir akım, devre kaçağı, lehim kopukluğu vs. yok.
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler:)
+1 yılNe kadar gereksiz luzumsuz sacma sapan biseye dikkat etmissin. Keake kafani baska biseyle mesgul etseydin. Vaktine yazik olmus
03 Yorumla
Soran+1 yılsen buraya yazarken ne oluyordu?
- +1 yıl
Bos vaktimi yardima ihtiyaci olan biriyle degerlendirmis oldum.
Soran+1 yıleminim öyledir (!) eğer gerçekten yardım amacında olsaydı kaeke kafa mafa falan demezdin. önce tutarlı konuşmayı öğren. sonra mantığını çalıştırmaya çalış ablacık :))
ohaber.com/.../...le-o-neal-sevgilisiyle-64235.jpg
Tuhaf bişi...01 Yorumla
Soran+1 yılhayır hayır bunu örnek vermeyin bu başka bir şey:D
bumudur allah korusun
www.meydansozluk.com/gorsel/shaquille+o+neal/3456509 Yorumla
Soran+1 yılahaha hayır yaaaaa o kadar da değil yanii :D 20 25 cm en fazla diyorum :D
Soran+1 yıltamam ama asıl soru moda mı? :D sence durum nedir?:D
Soran+1 yılgöze çarpıyor güzel noktaya değindin :) gene de eskiye nazaran daha çok gibi:)
Soran+1 yılbazıları hoş oluyor bence :) ama kolay değil tabi biri hep havaya bir hep yere bakıyor falan :D
Soran+1 yıltatlı ya da hoş ne fark var ki 0.0 hoş derken daha çok cool anlamında mı?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl190 boy var. yanimda sırık gibi kiz istemiyorum.160 olsun. daha tatli sevimli geliyor.175 lik kizla 8 ay sevgili kalabildim.154 luk kizla 4 yil. daha cok seviyorum citi pitilari
15 Yorumla
Soran+1 yıl36 cm çok değil miydi ya? çocuk gibi gelmiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılhayir. cok daha sevimli. govdemin icinde kayboluyor. bana cok tarli geliyor. yemisim milleti. millete gore hayatimi yasayamam. bir kere gelicem dunyaya. sirf milletin gozune iyi gelsin diye icimdekileri bastirarak istedigim disinda birsey yapmadim yapmamda. suanda bostayim varsa 160. minyon sevimli tatli kizlar. taliplerimi bekliyorum ;))
Soran+1 yılbenim boy 1.60 sevgililerim 1.70 180 185 olmuştu ama hiç 190 olmadı bak :D şahsen ben beğendiğim halde 190 bana bile çok geliyor :D
Cevap sahibi+1 yılcok sorun edersen giyersin 12 cm topuk. en azindan 190 bir cocukla hoc gorusmedim falan demessin. tecrube edersin. bence biz birbirimizi bir dusunelim ;))
Soran+1 yılyok valla 185 bile çoktu. kafamı kaldıra kaldıra bir hal oluyordum :D o ilişkinin devam etmesi sağlımızı tehdit edecekti sen de bunu düşün :D
+1 yılo moda olduysa herkes kısa kız isterse biz ölelim mi yani bacım yaa :D
04 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum işte o zaman size de ayrı bir moda çıkar, uzun kız kısa erkek :P şaka bir yana benim bir arkadaşımın annesi 173 gibi bir şeydi. babası da 165 e yakın :) aşk işte...
- +1 yıl
tabi ki öyle de bakcaz bakalım bize ne modası gelcek :D
Soran+1 yılbence her byun ayrı bir güzelliği var. ciddiyim. herkes de kendini her türlü beğendirebilir o yüzden uzun erkeklerden mahrum kalacağım diye korkma:) zaten yorumlara bakılacak olursak moda değil gib :D
- +1 yıl
hahah yok kız öyle bişe ben memnunum boyumdan sıkıntı yok :D
+1 yıl1.91 boyundayım uzun kızlarda olur ama Türk erkekleri fidan gibi olurken türk kızları genelde kısa boylu olduğu için başka çaremiz yok :) olsun seviyoruz minnak türk kızlarını
020 Yorumla
Soran+1 yılhahah Allah razı olsun :D sizin de işiniz zormuş :))
- +1 yıl
sizde Türk erkeklerini aşağılamayın o zaman
Soran+1 yılkim ne zaman yaptı ki? genelleme yapacak olursan bile bu konuda kızlar erkekleri geçemiyor :/
- +1 yıl
sinirlerim bozuktu ondan yazdım tadını kaçırdım güzelim sohbetin, Türk erkeklerini çok aşağıladılar da Türk erkeğini bundan sonrada aşağılamayın sakın o ihtimal olmasın
Soran+1 yıltamam sana bir sır vereceğim. her yere yazıp her erkeğe demiyorum bunu; Türk erkeği şarap gibidir. Yeminnen öylesiniz özellikle 30 yaşınızı geçtiniz mi... o. o
- +1 yıl
:D sevindim buna bende sana bişey söyleyimmi Türk kızlarıda çok tatlı dış görünüşünüzde öyle kişiliğinzde öyle ve spor yapıp dengeli beslenseniz çok güzel olabilirsiniz:)
Soran+1 yılkesinlikle. uzun yıllar yurt dışında yaşamıştım. kilo aldığım için spora gittiğimde dikkatimi çeken; yaşlısının da çok zayıf fit olanın da spor yaptığıydı. aslında bir yaşam tarzı olmalı. alt yapımız fena değil Allaha şükür :)))
- +1 yıl
bizde spor yaşam tarzı değil tabi
- +1 yıl
türk erkeği hakkında itirafın hoşuma gitti neden heryere yazmıyorsun Türk kızlarını aşağılayan erkekleri şımartmamak için mi
Soran+1 yılaynen o yuzden. burada zaman zaman oven kızları gordugum oluyor ona ragmen erkeklerın acımasızca elestırılerına maruz kalıyoruz...
- +1 yıl
ben aşağılamam çok kızsam soğusam bile acımasızca eleştiremem Türkçüyüm onu yapan salak şerefsizlerin teki bu sitede hiçbirşey yapmıyor milletini aşağılayanlara çok tıklanıcak ya, hatta aşağılayanları süper bence bile yapıyor prim yaptıklarını düşünüyorum fitne sokarak
Soran+1 yılaynen insanın kendi milletini aşağılaması ne aşşağılıkça bir şeydir ya. ben de Türkçüyüm ama insanın kendi ırkını eleştirmemesi için illa Türkçü olmasına gerek yok.
- +1 yıl
evet gerek yok ama türkçüler bile eleştiriyor artık güvendiğim türkçü bir kız türk erkeklerini yerden yere vurmuştu @mrs44 müydü neydi ondan sonra türk kızlarından soğudum türkçü olan bile böyle yapıyorsa diye psikolojim bozuldu
Soran+1 yıle ona yuh o zaman. o türkçü falan değilmişki.
- +1 yıl
"Sonuç olarak İtalyan erkekleri Türk erkeklerini yüze çarpar, ona böler ters tutup düz.. neyse.. " bir türkçü milletine bunu diyor yazıklar olsun, konuşmaya çalışıyorum engelliyor korkak
Soran+1 yılyuhdan daha öte ne diyebilrim diye düşünüyorum.
bence o kız ömrü hayatında bile türkçü olmamış. muhtemelen senden etkilenmiştir ve kendisinin d eöyle olduğunu idda etmiştir.- +1 yıl
yok benden etkilendiğinden değil türkçü keşke olmasaydı Türk mitolojisi hakkında bencelerde yazmış mesajı buraya kopyalıyorum
"Bak kardeş ben Türkçü olmasam niye Türk mitolojisini uzun uzadıya yazayım. hain olsam 1 senedir üyeyim türkler hakkında bir yanlış şey söylerdim ama yok. Bu bence bazılarına kapak olsun diye Kıyaslama yapmasınlar diye yaptm "
bari sonundaki cümleyi söylememeliydin dediğimde
"Kızsınlar diye yaptım neyse yanlış olmuş hakkaten cahilliğime ver "
"Dediğim gibi burada hakaret veya küfür yok. Benim anam da Türk babam da bende sonuna kadar Türküm hadi iyi geceler " deyip engelledi
Soran+1 yılenteresanmış ne diyeyim...
- +1 yıl
neyse kapatalım konuyu beni iyi dinledin çok sağol iyi akşamlar
Soran+1 yılrica ederim bn de iyi akşamlar dilerim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiri 155 boyunda 185 lik adamla evlendi düşün ama mutlular
Allah yazınca oluyor
ben 160 ım ama 178 yeter bana diyorum evlensem ama yok işte evlenemedim gitti04 Yorumla
Soran+1 yılneredeyse 20 cm istiyorsun.. görenler topa tutar burada seni :D neden evlenemedin, kendine göre birini mi bulamadın
Cevap sahibi+1 yılistedigim gibi olmadı
var ama begenmiyorum begenmeden de olmuyor uzun boyluları seviyorum
155 boyundAki kız nasıl 185le evlendi görsen şaşarsın ama çok mutlu da ben 20 cm benden uzun istiyorum olamaz mı
Soran+1 yılolabilir olabilir de uzun kızlarımız uzun erkeklerden daha çok tepkililer bu konuda :D
Cevap sahibi+1 yılneden tepkililer peki
sebeb ne
ne güzel hoş duruyor bence
+1 yılBen sette çaycıydım :D hazal kayayı bir defa gördüm agshagha la çok küçük l*n ahagsga minicik
07 Yorumla
Soran+1 yılo kızcağızıda yerden yere vurdular anam ya
- +1 yıl
Yok vallahi minnak yav ben 198 im karavana girdim kahvesini vermeye sanki 3. sınıf sübyanına veriyom kahyveyi anaam ne güldüm çıkarken ahahfadaja
Soran+1 yıloha duydu mu
- +1 yıl
Bilmiyom iletişimimiz olmadı çok kuul karı şuraya koy ablacım dedi saçı kadar sakalım vardı la :D duyduysada o yüzden kovuldum
Soran+1 yılayıp etmişsin ama. o kız bence o yüzden asabi bir tip.
- +1 yıl
Yav napiym ben benim suçummu dostum boyları kısa ama burunları havada insanlar nefret ediyorum hepsinde hacı
Soran+1 yılhepsinin burunları havadaki zaten.
moda deildir gerçekten birbirlerini seviyo olamazlar mı?
11 Yorumla
Soran+1 yılorası ayrı canım. eskiden bu tip ilişkilerden insanlar laf olur diye kaçınıyorlardı. en azından erkek kısa boyluları kısa görüyordu. şimdi ya bu önargı kalktı ya da tatlı çift modası gibi bir şey başladı. çünkü dizilerde bile görebiliyoruz bunu.
+1 yıl155 kızlar yanımda çocuğum gibi duruyor 37 cm fark :O hoş durmuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılhaha o kadardan bahsetmedim canım :) 20 25 cm mesela:D
- +1 yıl
Onlar normal türkiye şartlarında :D
Soran+1 yılo zaman moda değil hep vardı yani :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence aşkında kızında uzunu kısası olmaz kız güzelse uzunda güzeldir kısada ben uzun boyluyum ama çok sırıtmayacak derecede kısa olsam üzülmem dert edilcek bir durum değil bana göre
10 YorumlaKızlar genelde kısa olduğundan garibime gitmiyor, normal geliyor. Tabi çok kısa biriyle uzun biri saçma dururdu.
01 Yorumla
Soran+1 yılondan bahsediyorum ben de. mesela arada 20 -25 cm gibi :D
+1 yılBilmiyorum, boya göre insan secmiyoruz. Belki ondandir..
01 Yorumla
Soran+1 yılanamm EIC yapasım geldi ya
+1 yılaslında herşey sübliminal mesaj :)
yok o kadar da değildir de oyuncular kızlar genelde kısa erkeklerde uzun :) ondan sanırım :D020 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D mason patroniçesi kısa boylu bir hanım mı acaba:p
- +1 yıl
ooo zekaaa :)
sanırım yıllardır duran barona aşıktı... kendide kısa olunca :D ahahha aşık olduğu adam ve kendisi her ekranda olcak die emretti...
bir baron olamadık ya la :) teeee ::DDDDD
Soran+1 yılof yaaa nereden nereye geldi muhabbet baronlar maronlar :D
ehi ehi evet kısalar uzunlara göre daha zeki olur derler. öyleyimdir dermişim :D- +1 yıl
ahhhah :) benden zeki olamazsın :) yok artık :DDDDD
inanmıyorum yaaa...
ele geçirdiler bizi :DD:D:D:d kaaaaaaaaaaaaaaaç :D:D ahahhahaha
Soran+1 yılaaa ama aşk olsun ben şaka yapmıştım sense hemen ukalalık yaptın bay nihahaha aa zaten nickin kötü adam gülüşüymüş. bilmeliymişim :D
heyy @NihahaHAYY kimse diyorum?
bak kaçmış bile :D- +1 yıl
aaa bu mümkün değil...
sadece bir şaşkınlık, bir kabullenememe... ve inanmıyorum yaaa diyerek bir boyun eğiş...
tabi mimiksiz yanlış anlaşılır ukalalık ne haddime yoksa :)
hele ki kırıcı olacaksa ahmak kalmayı yeğlerim diyerek sanırım gönül alınır gibi gibi :) - +1 yıl
gibi gibi dedin içinden olmadı deme lütfen emi :) üzülürüm o zman :(
Soran+1 yılpeki barıştık o halde :))
- +1 yıl
hiiiih yihhuuuuuu :D:D:D
- +1 yıl
sana çikolata alabilir miyim :)
Soran+1 yılpeki ama hangi şekil bilyorsun; tablerone :D :D
- +1 yıl
ağzının tadını bilen damak tadı gelişmiş kişilere has o özel tat...
toblerone :)
akla başka ne gelebilirdi ki :) - +1 yıl
herşey bir çikolataya kadardı demek :) inanılmaz... :)
Soran+1 yıluykum geldi. :)
- +1 yıl
Soran+1 yılsizi unutmiciğim beyföndöğğğ
Eminim ki biğ gün buğada tekğağ yollağımığz kesişeceğkkk :) (ben de fransız olayım madem:)))- +1 yıl
oooh umut var olalım o halde leydim @GizliKullanıcı :)
hüzünden uzak tatlı rüyalar... - +1 yıl
fransuz :) orda mısın ben çok sıkıldım yaaa :)
Soran+1 yılbuğdayum böbeğümm :D
- +1 yıl
beğbeğiiiim şok geç kaldın ımaaaaa :) :)
+1 yılMecbur luktan moda falan değil uzun kız nadir oluyo 10 kişiden ya 1 tanesi ya 2 tanesi uzun dur
10 Yorumla165 den kısa olmadıkça bence cok tatlılar. kısa kızlar. Yani bazıları çekik gözlüler mesela ahah :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl165 türkiye şartların çok normal zaten :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılherşey bunların yüzünden oldu..
https://www.youtube.com/watch?v=GE9pYifC_Zg137 Yorumla
Soran+1 yılo da abartıymış canım :D yalnız videonun sonunu anlamadım. mesaj nedir :D
Cevap sahibi+1 yılya bırak anlamamış :)
Soran+1 yılayyyyyyy tamam iğrençççç Allah belanızı yaaaaaaaaa:D
Cevap sahibi+1 yıldoğru söyledin kız pislik bu videoyu yapan adam hahah
Soran+1 yılhayır yüksek olasılıkla yabancılar yapmış olacağından ve arakdaki senfoni eşliğinde cidden derinlere dalıp felsefik bir şey düşündüm çıkamadım başta işin içinden :D demek gavurlar da pis düşünceliymiş :D
Cevap sahibi+1 yılsen ne sanıyordun :) o değilde bu videyo çok komik bulduğumdan en az 30 kere izlemişimdir dağın görüntüsünü şimdi fark ettim :P
sana bir not biz erkek milleti tüm dünyada pisliğiz :P
Soran+1 yılvalla öylemişsiniz :D
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşına gelmissin yeni mi ögrendin kız :)
Soran+1 yılvalla ben daha neleri yeni yeni öğreniyorum desem :D
Cevap sahibi+1 yılneleri yeni ögreniyorsun derim :)
Soran+1 yılmesela erkeklerin çoğu bakir olmadan evleniyormuş :/ ben buna aylarca inanamıştım
Cevap sahibi+1 yılhahaha kıyamam ya ne kadar iyi niyetli :)
Soran+1 yılof ya. hala bir erkek de olsa inkar etse diye gözlerimi kocaman açıyorum. resmen ekrana kilitlendim ve inkar etmeni bekledim :D
Cevap sahibi+1 yılerkekler bu konuda kadınlar gibi yalan söylüyor.
ben yalan söylemem. öyle her önüme gelenle yatan birisi değilim zaten
birisiyle yaşadım birşeyler sevdiğimden.. gerçi değmezmiş ama.
bakir erkek bulman imkansıza yakın. 16-17 yaşlarında bulabilirsin ama :)
Soran+1 yılAllahım 16 17 yi okuduktan sonra kill meeeee diye çığlık attım içimden :D pekala bu kızları nereden buluyorsunuz? ya aynı kızlara denk geliyorsunuz ya da çevremdeki herhangi kızlarla bile yapıyorusunuz bu durumda ben dünyadaki tek bakirelerdenim :D sonuçta her erkek yapıyorsa hepsi aynı kızla yapmıyordur herhalde.
Cevap sahibi+1 yılben bir yerden bulmuyorum.
dışarıda kaşar dolu onun kucağından onun kucağına atlayan onlar büyük bir coğunluğa yetiyor öylelerini bulamayan para karşılığı yapıyor..
ya da bu ve benzeri sitelerden buluyorlar.
benim gibi pek az bir kısmı da sevdiği için birlikte olduğu kızla yapıyor.
Soran+1 yılya ben de bunu anlamıyorum. para karşılığı nasıl yapmaya cesaret ediyorlar? belki bir kamera yerleştirecek rezil edecek flan
Cevap sahibi+1 yılKim kamera yerleştirecek kadın mi?
Erkekden bahsediyorsan zaten genelde onların evine gidiliyor öyle bir sorun yok..
Soran+1 yıliki taraflı da olur ama bu işi en gizli yapan erkek oluyor. bu durumda onlar nasıl korkusuzca yapıyorlar anlamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılKorkacak birseyleri yok ki.
Niye bir kadın videosunu çekip internete koysun manyak mi kadın :)
Soran+1 yılne bileyim hayatta her türlü şey olabilir. psikopatına denk gelirse ya? ben erkek olsam, yapacağım olsa bile en küçük ihtimali göz ardı etmezdim:D gizli gizli olacak ortaya çıkarsa felaket sonuçta :D
Cevap sahibi+1 yılKim nereden görecek ya abartma :) kız için haklisin
Soran+1 yılbilemedim artık :))
Cevap sahibi+1 yılAnam babam gormedikce benim bile umrumda olmazdı arkadaşım görse ne olacak ki en fazla
Popon güzelmiş diye dalga geçer :)
Soran+1 yıle peki bir şey sorucam bu bakir olmayan erkekler çok kızla mı beraber oluyorlar? ya bakire bir kızın da çok ağrına gier ya. tek bir kızla beraber olsa bir türlü olmasa bir türlü. tek olsa hayatta unutmaz o kişiyi, çok olsa karısının bir değeri olmaz. valla bu nasıl dünya ya? ağlayacağım resmen :D hayallerim yıkıldı üleennnn:D
Soran+1 yılahahah al işte ya erkek mantığına gel :D
Cevap sahibi+1 yılYok öyle bbirşey erkek için seks sekstir seks için unutamadığı olmaz erkek sevdiğini unutamaz sadece.
Senin yas kaç yahu
Cevap sahibi+1 yılValla bir kız olarak zoruna gitmesin bence elbette bakir istemen normal ama zor bulursun.
Hem zevk tecrübeyle alakalı o konuda :)
Soran+1 yıl25.
Cevap sahibi+1 yılHic sevgilin olmadi mi senin
Erkekleri hic tanımıyor gibisin :)
Soran+1 yıloldu oldu da. hiç birinin beni öpmesine izin vermedim mesela. hala bu gerçeğe rağmen de öptürmem :D
Cevap sahibi+1 yılDinsel sebeplerden ötürü mu?
Yoksa sadece evleneceğini erkek için mi?
Soran+1 yılbaşta öyleydi. zamanla karakterime oturdu sanırım.
Cevap sahibi+1 yılAferin kız bende senin gibi kızlar kalmadı diye uzuluyordum :)
Soran+1 yılama ben hala temiz biriyle evlenmemin düşük bir ihtimal olmasına üzülüyorum :D
Cevap sahibi+1 yılSeninle evlenicek kişinin kalbi temiz olsun..
Soran+1 yılartık hayırlısı ne diyim...
+1 yılaynen bir tuhaflık oluşmaya başladı. onlar yüzünden tribe girdim neden boyum kısa diye :)
00 Yorumla
+1 yılSürahi bardak ilişkisini destur ediyorlar herhalde.
11 Yorumla
Soran+1 yılsdfjhsdf :D 20 cm o kadar çok değil bence
+1 yılModa oldugundan sanmıyorum Uzun erkekler minnakları seviyor benim gibi
115 Yorumla
Soran+1 yılben de kısayım ama bir erkek açısından düşününce size küçük çocuk gibi gelmior mu? en önemlisi aşağılara bakmak zor olmuyor mu :D
- +1 yıl
Hayır aksine sevecan oluyorsunuz nasıl anlatim bebek gibi ufak minnak ne hos layn :D
Soran+1 yılheee her türlü hayvanın yavrisinin tatlılığı gibi hahha :D
- +1 yıl
aynen panpa :D
Soran+1 yılgece gece ne güldüm yaaa :D :D
- +1 yıl
niye ki :D
Soran+1 yılkendi kendimizi hayvan yavrusuna benzettim buna da sen sebep oldun çok yaşa :D
- +1 yıl
Estefurullah sadece sevimlilik bakımından kıyaslama diyelim
Soran+1 yıla yani minyon bir kız seksi olamaz mı?
- +1 yıl
minyonlar daha Seksi layn bir tane bana gelsın artık mınyon :D
Soran+1 yılaha neden gelmiyor aşırı mı uzunsun:D
- +1 yıl
1.85 boy Tipte fizikde burada linke tıkla dün çektim
https://hizliresim.com/bl1AO0
https://hizliresim.com/AAV2qp
Bu surata bakarlarmı :D se
Soran+1 yılneden bakmasınlar karşim :D ama 185 fazla uzun gibi. :D
- +1 yıl
bisi olmaz ben idare ederim :D
Soran+1 yıliyi de idare eden kız oluyor. topukluyu giyinip zahmet çeken o sonuçta :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl188im 155 falan hoşlandığım kişi. modaya mı uyduk şimdi bence çok tatlı :D
132 Yorumla
Soran+1 yılbilmem, ben de moda mı diye soruyorum işte :))
Cevap sahibi+1 yılhep de fox dizileri izlemişsiniz en nefret ettiğim kanal :D. boyu posu görmüyor insan bence böyle moda olmaz ya :d
Soran+1 yıl:D :D evet o dizilerden biri kiraz mevsimi :D boy pos nasıl görünmez anlamadım*
Cevap sahibi+1 yılyani hoşlanınca boyu posu görmüyor gözünüz sonuçta. sorsalar bana zayıf olsun derim yani ister 190 ister 150 çok önemli değil yeter ki zayıf olsun :D.
Cevap sahibi+1 yılayrıca kiraz mevsiminde adını bilmediğim başroldeki elemanı herkes çok beğeniyo içten içe uyuz oluyorum kusura bakmayın ondan öyle dedim :D
Soran+1 yılhaha sende de kilo takıntısı mı var :D
Cevap sahibi+1 yılevet 188 73 kiloyum kilo almaya çalışan biriyim. şişman olursa yanımda komik durur zayıf çıtı pıtı çirkin bir kızı balık etli bir güzele bile tercih edebilirim :D. sizde de mi var :D
Soran+1 yılserkan çayoğlu'nu diyorsun sen. o adam gece gündüz sette çalışmaktn spor yapamaz oldu. kasları söndü, kilo aldı. eskisi gibi beğenmiyorum ben de. rahat ol beğenmiyor seviglin de :D
Cevap sahibi+1 yılsevgilim mi of demesi bile güzelmiş ya keşke olsa :D. sadece hoşlandığım kız şimdilik. teomanı ve beşiktaşlı bilic'i çok beğeniyor varya nasıl sinirleniyorum görünce anlatamam keşke bunu beğense en azından kaslıydı dicem ama diğer ikisinin kaybedilecek bir özelliği de yok sinir bozucu oluyor :D
Soran+1 yılhahah Allah söyletmiş olmasın? :D o zaman geniş çaplı bir araştırma yap. röportaj biyografi ne varsa oku açıklarını yakalayıp laf arasında kıza söyle :D
Cevap sahibi+1 yılSöyledim adamın erkek erkeğe öpüşmüşlüğü var. sanane yaa derse diye ileri gidemiyorum utanıyorum :d
Soran+1 yılortaya at lafı :D kızarsa, kızma canım benim yorumumdu falan yaparsın. tabi aşırı tepki vermez umarım :D
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle de bişey var onlardan tiksinirse beni sevecek deseler teomana kafa atarım hsjsjsjs. ama karışamıyorum işte Allah beni yakışıklı yaratsa herşey farklı olurdu :(
Soran+1 yılbelki de tarzını değiştirmelisin? serkan çayoğulu geldi aklıma gene bak :D bekle bir iki fotosunu bulucam.
kız seni kıskandırmaya çalışıyor da olabilir bak.
Cevap sahibi+1 yılKeşke öyle yapsa ama hayatımda gördüğüm en güzel kız diyebilirim. o yüzden pek sanmıyorum ama neler yapabilirim merak ettim çünkü çok yoğun uğraşıyorum bu konuda :)
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search
bak bu o serkanın ilk yarışmaya katıldığı hali. derece bile yapamamıştı
Soran+1 yılsaçlarına dikkat et. çok sıradan geriye doğru taranmış.
www.google.com.tr/search
burada daha neti var.
Cevap sahibi+1 yılİşin kötğ yanı ben onun derece yapmamış haline bile gelemem :D
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search adam sadece saç şekili ile ve biraz kirli sakal ile daha tarz oluyor. daha önce yorumlarda da görmüştüm, adam saçlarını ketirse bir havası olmaz diye ve saçlarını bir zaman sonra kestirdi gerçekten de öyle oldu adam
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search bak burada biraz daha kilo almış.
Şimdi adam Allah için yakışıklı mı? tam değil ama bir alt yapı var. kas olunca kilo verince yüzü daha güzelleşiyor.
Cevap sahibi+1 yılBen çok çirkinim ya haklısınız tarz önemli ben de çok uğraşıyorum sporla ve değişmeye çalışmakla ama biraz da doğuştan lazım :(
Soran+1 yılşimdi bak ben güzellik olarak insanalrı 3 kategoriye ayrıyorum.
kimisi malesef ne yapsa güzelleşemez. ama bu tip insanlar zaten çok nadirdir.
ikinci bir grup kendine bakımla güzelleşir alt yapı vardır.
üçüncü grup doğuştan güzeldir. saçını taramasa sivilcesi çıksa bile güzeldir.
muhtemelen ikinci gruptasın. ve ben bir bayan olarak şunu söyleyeyim. erkekte güzellik aramam. güzellik daha çok kadına mahsus bir özellik bana göre. sen maşallah boylusun daha ne sitiyorsun? ;) eğer büyüme dönemin bitmişse kas yap biraz. ve karakterinle etkile onu. ki güzel kızları da yakışıklı erkeklerle görmedim ben hiç. hatta beni bir dünyalar güzeli bir arkadaşım vardı. hep düşünürdük nasıl bir yakışıklıyla evlenecek diye. ama ne oldu gitti kuzeniyle evlendi :D evlilik boyutunda bakacak olursan tamamen kısmet. öbür türlü de ondan önceki sevgilisi de çok çirkindi :D
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşındayım kaslanmak için uğraşıyorum zaten de çok yavaş oluyo biliyosunuz hemen olmuyor :). benim kalın kaşlarım ve gözlüklerim var. karakterimi herkes sever ama tip gerçekten fena 1. kategoriye yakın hissettim :D
Soran+1 yılpeki gözlüklerini çıkarsan nasıl hissediyorsun? saçlarını değişitrsen biraz? gıdın var mı? bir de erkeğin süsü sakalıdır derler. hafif bıyık sakal gibi bir şeyler bırakıp denesen? bunları yazarken inan geriliyorum çünkü seni tipine göre değerlendriyiormuşum gibi hissediyorum. halbuk güzellik bu kadar önemli değil. kızların beğendiği oyuncuların hepsi de süper yakışıklı değiller. onlar roldeki karaketerlerine kapılıyorlar. hem şöyle bir söz vardır; kadın aşık olduğu adamı yakışıklı bulur
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim geç cevap verdiğim için gece gece arkadaşım aradı ağlıyordu :(. saçları nasıl yapmalıyım bilmiyorum kilo almam lazım gıdım yok :)). sakal yanaklar hariç vardı şimdi daha yeni yanaklarda daha çok çıksın diye jilet vurdum ilk defa ve kirli sakal oluyorum artık 20 yaşında :D. gözlükleri çıkarırsam lens takmam lazım hatta değiştiriyorum iki hafta sonra. haklısınız aşk önemli ama kimse dışı belli bir seviyede olmadan içini merak etmiyor :(.
Soran+1 yıltakma kafana bunları :) türk erkekleri şarap gibidir. belliki yüz hatların daha oturmamış. yaşlandıkça güzellişiyorsunuz zaten:) mutluluklar dilerim. inşallah gönlünce olur her şey :)
Cevap sahibi+1 yılYok aslında oturdu sadece sakallarım inceydi normalde de kirlisakal biriyim. teşekkürler sizinde umarım yani spor giyim kuşam saç baş herşeye dikkat ediyorum umarım dediğiniz gibi bunlara biri dikkat eder iyi geceler teşekkür ederim ayrıca da ilgilendiğiniz için :)
Soran+1 yılrica ederim keşke fazlası elimden gelseydi :)
Cevap sahibi+1 yılYa nasıl desem mühendislikte okuyorum kız çevrem yok. nasılım diye hayatta soru sormam şu sitede. ablam vs de yok yardımcı olucak. o yüzden dedikleriniz benim için gerçekten önemliydi düşünmeniz yeter :)
Soran+1 yılo zaman kardeşlerime yaptığım abla duasından sana da ediyorum şimdi madem ablan yok bu da son bir kıyağım olsun bari :)
Cevap sahibi+1 yılYaşınızı bilmiyorum ama ben de hergün yatarken dua ederim ölen kardeşime. size de abla kontenjanı açtım o zaman iyi geceler diyorum sağolun :))
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin.
teşekkürler iyi geceler :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, mesela benim evleneceğim kişi benim boylarıma yakın olmalı. Şu andaki boyum 1.84, önümdekininde 1.75-1.85 olmasını isterim..
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır genel olarak sormuştum :)
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum öyle bir şey olacağını, ama tabi ki bunlar kısmet...
Soran+1 yılaynen. Allah gönlünüze göre versin :)
Cevap sahibi+1 yılAmin, çümlemize inşallah...
Soran+1 yılamin :)
Arada bir sırtıma çıkarırda yürürüm yavaş yavaş yürüyemem ben
10 YorumlaDiğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kızlar belki gitgide fare gibi olacak herhalde nisil ufaklaşıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılyoo bence uzuyorlar :)
Soran+1 yılhahah bilmiyorum ki eskiden ortalma 160ken şimdi 165 170 gibi yeni nesilde
Soran+1 yılne?:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyolda uzun yatakta kısa diye boşuna dememişler ;) ^*^
118 Yorumla
Soran+1 yılboyun ağrımı geçtim sırf o yüzden kısa erkeklere bakıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılsenin boyun kaç ki kısa boylu erkeklere bakıyorsun :D derdin yatakta mı iyi olsun :D
Soran+1 yıl160 :D bırak ya istemem uzun. şey yerine koycuklar ilişkimi:D
Cevap sahibi+1 yılney yerine koyacaklar ilişkini kısa boylu hatunlar her anlamda candır bana göre yolda da yatakta da :D bu tarz soru sormuşmuydub daha önce kısa uzunla ilgili :)
Soran+1 yılyok neden :D
Cevap sahibi+1 yılşu an o soruyu bulsam gösterirdim arada geçen konuşmayı kısa hatunlar kendi değerlerini bilmiyor çünkü ;))
Soran+1 yılneydi ki o soru? ya güya bizi beğeniosunuz da. çok uzun boylular beğenmiyor mesela. ayrıca sosyal ortamda kısa boylu olmak zor.
Cevap sahibi+1 yılboyum çok kısa sorusu onun boyu 1.53 müş ve değerini anlattım kendisine. sosyal ortamda kısa olmak zor mu çok daha fazla dikkat çekiyorsunuz vücut hatlarınız uzunlara göre daha hoş çekici ve güzel bu mu zor :) bir durum. benim çoğu takıldığım kız kısaydı açıkcası çokta hoşuma gidiyor kısalar sen yanılıyorsun uzun kızlar soğuk oluyor genelde.
Soran+1 yılbilmem benim mükemmel bir vücudum yok. o yüzdendir belki. bir de iş hayatında çok fazla kale alınmıyrsun. yönetici olmak potansiyelin otomatikmen düşüyor.
Cevap sahibi+1 yılpotonsiyelin eüşüyor ama 10 cm topuklu ile 170 olursun gayette rahat. kimse mükemmel değildir ki.
Soran+1 yılaslında 1.56 yım :D:D
Cevap sahibi+1 yılo soruyu sen mi sordun :D doğruyu söyle bakayım :d
Soran+1 yılyok valla sormadım yav :D hem tek gizli ben miyim bu ks aleminde:D
Cevap sahibi+1 yıl25-29 yaş aralığında ki biri varda dikkatimi çekiyor ama hala gizli :) ondan sordum :)
Soran+1 yılhehe yok o ben değilim valla. olsa derdim :)
Cevap sahibi+1 yıltamam kendini ifşa etmek istemiyorsun anlayabiliyorum :p :d
Soran+1 yılay yemin ediyorum ya :D
Cevap sahibi+1 yılaaa tamam inandım :) ya :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem ki benim de boyum 160 sevgililerim hep 180 üstü oldu ama hep de kötü hissettim kendimi :(((
01 Yorumla
Soran+1 yılyazdıklarının altına imzamı atıyorum :))
Anasını satayım iddaa oranı gibi oluyolar haberleri yok. Erkek 1.90 kız 1.55 beraberlik 4.30 gibi. Bu nası iş anlamadım. Benim boyum 1.90. Varsa 1.80 üzeri buyursun gelsin. Biri gecekondu diğeri gökdelen. Olmaz o iş.
26 Yorumla
Soran+1 yılsana yuh diyorum başka bir şey demiyorum.
Soran+1 yıl...
- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılÇok komik duruyor herkes kendi boyuna uygun biriyle çıksın :D
00 Yorumla Akimmi bilmem ama zaten baska sansimiz yok kizlarimiz hep bodur
04 Yorumla
Soran+1 yılo kadar da değil ya uzunlar da var işte :D
Soran+1 yılabarıtyorsunnn
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. olabilir, ne var bunda.
02 Yorumla
Soranyok bişey soruyorum sadece:)
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkısa kızlar yaşadı o halde
02 Yorumla
Soran+1 yılhenüz öyle bir sonuç çıkmadı :)
- +1 yıl
çıkınca yaşarlar o halde :)
+1 yılÇünkü minyon candır 😊
12 Yorumla
Soran+1 yıliyi iyi evlenene kadar modamız geçmesin bari :D
- +1 yıl
Geçmez merak etme...
Boyuna göre adam seçmiyoruz belki de ondandır.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D :D
seviyorlardır birbirlerini
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılonlar deve cüce oynuyor çaktırma ahhaha:DDDDdd
00 YorumlaEvet ve de cok tatliyiz bence :D
01 Yorumla
Soran+1 yılyuppi yay yay yuppi yay yayyy:D
Aman sakın öyle bir akım başlamasın :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) gerek yok sen güzelsin canım :)
+1 yılYeni nesil kızlar kısa
03 Yorumla
Soran+1 yılyok ya daha uzunlar bence
- +1 yıl
Pek uzuna rastlıyamadım veya bana göre kısa olabilirler boyumdan dolayı
Soran+1 yılbelki d e:)
Bende kısa seviyorum realist davranıyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah çok enteresan bir yorum :D boyun realist olmakla ne ilgisi var :D
Soran+1 yılnasıl yani biraz daha açar mısın
+1 yılbence çok tatlı oluyolar
00 Yorumla
+1 yılolabilir Allah vergisi :)
00 YorumlaBenim de hoşuma gidiyor minyon kızlar
00 Yorumlayeni moda değil yılalrdan beri böyle
18 Yorumla
Soran+1 yılhaha yani siz kızlar bir uzayamadnız size kaldık der gibi bir hal içersinde gördüm seni D:
Soran+1 yılahah her türlü hayvanın yavrisi gbiyiz galiba :D
Soran+1 yılişte köpeğin yavrusu bile tatlı oluo ya biz de her türlüçirkin olsak bile tatlıyız galiba onu diiorum :D
Soran+1 yılteşekkürlerr:)
+1 yılKisalar guzelde ondan
00 Yorumla
+1 yılkısalar tatlı ondandır
02 Yorumla
Soran+1 yılmoda diyorsun yani
- +1 yıl
Yoo hep var bu
kimin kısmetine ne düşerse
01 Yorumla
Soran+1 yılhehe bu da farklı bir bakış açısı :)
sevdikten sonra boyun ne önemi var ki
02 Yorumla
Soran+1 yılbu da farklı bir perspektiften yorum olmuş :) peki sence şu sıralar moda mı?
Hangi dizi mesela?
01 Yorumla
Soran+1 yıladını feriha koydum
kiraz mevsimi,
güllerin savaşı bir tane daha vardı hatırlayamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürkiyedeki kızlar şanslı
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yıltürkiyede kız olmak vardı
250 gr a. mın
birazda beynin varsa
senden iyisi yok
Soran+1 yılbu nasıl bir yorum ya. ayıp
Galiba ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılya derken bir üzüntü hissettim :)
- Diğer konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılE yani
02 Yorumla
Soran+1 yıle artık olsun bir zahmet mi diyorsun :D
- +1 yıl
Evet :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet bu moda değişmeli.
(bir kısanın isyanı)01 Yorumla
Soran+1 yıl:) :) Allah gönlüne göre versin ne diyeyim :))
+1 yılhoş duruyorlar bence
03 Yorumla
Soran+1 yılmoda mıdır sence
- +1 yıl
bilmem bundan 6 ay öncesinde 1,55 boylarında sevgilim vardı moda amacıyla çıkmadım :D
benm boyum 1,75
Soran+1 yılmodayı yaşatıyorsunuz haberiniz yok diyormuşum:D
Oladabilir
00 Yorumla
+1 yılhoş degil ve saçma
06 Yorumla
Soran+1 yılpeki moda mıdır
- +1 yıl
ne modası yha
Soran+1 yılillallah etmiş gördüm seni :D
- +1 yıl
tabiki öyle 158 boyundaki hatun geliyo 2 metrelik oglan istiyor haksızlık 167 olan erkek degilmi mk :/
Soran+1 yılahaha :) onu öyle tutturanlara soracasın:)
- +1 yıl
167 felan olanlar evlenemiycekmi bunlar yüzünden :/ gitsinler 2 metrelik kız bulsunlar onlara baksınlar mk :F 2 metre oglan olurmu hiç :Y
biz ortada kaldık :D
012 Yorumla
Soran+1 yılortada derken :D orta boy seviyesi mi , dımdızlak orta kalma durumu mu :D
Soran+1 yıliyisin iyi :D
Soran+1 yılevet ev araba seslen buradan alıcıların çıksın :p :D
Soran+1 yılahaha canım yaaa kıyamam ben sana. evet kızlar duyduk duymadık demeyin! bu çocuk üniversitelerde okuyor adam olucak :D
Soran+1 yılolsun olsun ablacım 4e tamamlacayacaksın değil mi? Bak kefil oldum sana ama :D hahaha :D
Soran+1 yılahaha yavrum benim ya:D sen moralin bozuldukça yaz buradan :))
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem