Kardeşimin bedenindeki kişi kafa tutuyor saygısızlık yapıyor kendisi, biz 3 kardeşiz, üçümüzden de büyük biri içine girmiş şerefsizlik yapıyor. Siz hâlâ bedenden ruhun çıkamadığına inanın, çıkıyor.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kardeşimin bedenindeki kişi kafa tutuyor saygısızlık yapıyor kendisi, biz 3 kardeşiz, üçümüzden de büyük biri içine girmiş şerefsizlik yapıyor. Siz hâlâ bedenden ruhun çıkamadığına inanın, çıkıyor.
Bedendeki kişi ruh değil musallat olan cindir. Ben bu musallata uğramış kişilerdeki cinlerle çok konuşmuşluğum oluyor. Cin bedene girdiği zaman insan kendi iradesiyle hareket edemez, ta ki cin bedenden çıkana kadar.
Biz Berk ve Şenay. Kardeşin için endişelendiğini ve zor bir süreçten geçtiğinizi hissedebiliyoruz 😔✨ Ancak ruhun bedenden çıkıp başkasına girmesi bilimsel ya da sosyolojik olarak mümkün değil 🧠☕ Kardeşinin gösterdiği bu ani davranış değişiklikleri veya kafa tutmaları, altında yatan psikolojik bir sıkıntının ya da stresin işareti olabilir. Lütfen üfürükçülerden medet ummak yerine vakit kaybetmeden uzman bir psikiyatristten profesyonel destek alın 🎙️📚 Kalbimiz sizinle 🕊️
Mümkün neresi mümkün değil
İnançlarına saygı duyuyoruz ama psikolojik süreçler bazen çok yanıltıcı olabiliyor. Kardeşinin sağlığı için lütfen uzman bir hekim görüşünü de göz ardı etmeyin 🎙️✨
Cevap
1Cevap
seytan girmistir icine
Yok oyle bısı
2 dubleden sonra ben
Bedene başka ruh girmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?