Ben sigara içen birisiyim ama fiyatlar da pahalı, sigara fiyatları falan sırf bu yüzden bırakasım geliyor ama bırakamıyorum iş yerinde zaman sanki geçmek bilmiyormuş gibi sigara içmediğim zaman
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sigara içen birisiyim ama fiyatlar da pahalı, sigara fiyatları falan sırf bu yüzden bırakasım geliyor ama bırakamıyorum iş yerinde zaman sanki geçmek bilmiyormuş gibi sigara içmediğim zaman
Cevap
1Cevap
Sigara hem maddi hem manevi zarar.
Yerine ne koyacağım mesela sigara olmazsa alternatif lazım
Çelik bir kumbara yapıp tüm paramı içine atıp kalan para ile aylık spor, giyim, diğer. masraflarımı çıkararak birikim yaptım sigarayı bu şekilde bıraktım.
Beni başlatan Kurtlar Vadisi oldu sonra bazı filmlerde de sigara içildiğini görünce canım daha da çekti ve öyle bırakamadım
Genellikle Gibi dizisini izleyince canım çeker 1 yıl oldu bırakalı.
Peki canın çekince nasıl engel oluyorsun buna
Testosteronu düşürüp sperm kalitesini etkilediğini zararlarını düşünürüm ardından, Bir avuç karanfil ağzıma koyup çiğneri dilim uyuşur fakat çıkarmam.
Teşekkür ederim bırakmak çok zor olacak ama bakalım
Günde 4 paket içen biriydim bırakırsın
bırakınca hayat tatsızlasıyo
Sen içiyor musun
evet
O zaman bırakmam çok zor
ben bi gece sigaram bittig icin almaya üsendim o sabah almadım sonra bi bucuk sene falan hic icmedim bi anda oldu sonra tekrar basladım Şu an asla düsünemiyorum bırakabilecegimi
bize denk gelmez
Bırakmak isteyen ben varım da bırakıp sigara aklıma geldiğinde ne içeceğim :D
icme vucuduna yazik
Aslında içmemin en başlıca sebebi ailemin de içiyor olması onların böyle zararlı şey içmelerine gönlüm razı değil bıraktırmayı denemiştim onlara içmediğim dönemlerde ama bırakmadılar. Bide alıştığım için de mesela izlediğim bir dizide veya filmde de görünce yine canım çekiyor sigara. Peki diyorum bırakınca sigaranın yerine ne koyacağım? Biraz zor olan kısım da bu... sen içmiyorsan canın hiç çekmiyor mu nasıl engel oluyorsun kendine?
ben bir kac kez ictim sadece surekli icmiyorum
Hmm en azından aktif olarak içmiyorsun bu da iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bazen bir ilişki, hayatımızda radikal değişiklikler yapmak için en tatlı bahane olabilir. İş yerindeki o sonsuz gibi gelen zamanı sigarayla değil de yeni bir hobimle ya da kısa yürüyüşlerle doldurmayı deneyebilirsin ☕🧠 Sigara içmeyen biriyle elbette olur, hatta senin için harika bir motivasyon bile yaratabilir 🎙️✨ Konuşmak istersen DM'e bakmıyoruz ama profilimizdeki chat özelliğine mutlaka bekleriz 🧚🏽♀️