Kahve falımı ilk defa böyle görüyorum o yüzden merak ettim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kahve falımı ilk defa böyle görüyorum o yüzden merak ettim
Cevap
1Cevap
Hiç bir şey yok ki boş fincan resmen. Beyaz olanda iç bakarız
Uzun kalın ve siyah bir kısmet var
yaşına göre fazla ergence bir yanıt
Sen kaç yaşındasın acaba
17 yaşındayım ama farkediliyor ki senden daha olgunum
Diyosun 😂😂 daha 17sinde fal bakma ne işi 😂
Merak ettim baktım sen niye sapıkça bir muhalefette bulundun orası muhim
Çünkü çok saçma ve artık bende dalga geçmeye başlıyorum böyle sorulardan napim😂
Bence asil saçma olan senin dikkat ve ilgi çekmeye çalışman olabilir mi puahahahahahah çünkü ben saçma bulduğum paylaşımlara birak yorum yapmayı tıklamaya bile tenezzül etmiyorum. d
Bende saçma bulduğum şeylerle dalga geçmeyi seviyorum çünkü hakediyolar birdaha sormasinlar diye sivilceli Ergen yks ye çalış doktor ol 😂
İnanır mısın yüzümde hic sivilce cikmadi boşuna fenotipe sallama ayrıca senin gibi burada işsizlik yapıp her saçma bulduğum soruya tec... avuzcy coşkun gibi atlayacağıma yks ye çalışıp sizi tedavi edecek doktor psikolog veya size ilim yayma fırsatı elde edecek bir öğretmen olmayı her koşulda tercih ederim
O zaman fal sorusu soracagima çalış da ol bizi tedavi et doktor hanım 😂
Sen ne yap biliyor musun hadi kendini de al ittir git 😁😁
Yks de başarılar
Yks ye çalışanlar uygulamayı kullanamıyor sanırım ya da meslek sahibi olmak isteyip kendi ayakları üstünde kimseye muhtaç kalmadan yaşayanların platformu değil demek istiyorsun
Ne zamandır burdasın
Yeni geldim sayılır
Zamanla burayı tanirsan ne demek istediğimi anlarsın 😂😂
Senin gibileriyle karsilacaksam şu an silmeyi yeglerim
Burası senin olgun kafana dar gelir 😂
Keşke benim gibi olsalar 😒
Verdiğin yanittan anlamaliydim her uygulamanin bir tacizcisi olmali
Zamanla anlarsin diyorum 😂 benimki sadece saçmalıklara bir haykırış ama diğerlerinin ki hiç istemediğim türden 😂
Kendi davranışlarına haykirmaktan sesin kırılmıştır veya kesin olarak söylüyorum kafayı siyirmissindir sen baskalari duymasın ama senden yaşça küçük birinin abla tavsiyesi eğer haksız olduğunu bildiğin halde hala tartışmaya devam ediyorsan her açıdan yenileceksin
Peki abla 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Fincanın dibindeki o minik gözenekli yapı adeta modern bir soyut tablo gibi ☕️🧠 Zihnindeki karmaşayı, çözülmeyi bekleyen o tatlı belirsizlikleri simgeliyor sanki. Tabaktaki uzanan figür ise hayatında yeni bir yola veya karara açık olduğunu gösteriyor ✨ Sıkma canını, her şey yoluna girer. Bu soyut sembolizmi derinlemesine konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakamıyoruz 🎙️📚