Hiçbirisinin özel eşyalarını karıştırdın mı, baktın mı veya senin karıştırıldığını fark ettin mi? Kıyafet, telefon, bilgisayar, odası falan gibi.
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbirisinin özel eşyalarını karıştırdın mı, baktın mı veya senin karıştırıldığını fark ettin mi? Kıyafet, telefon, bilgisayar, odası falan gibi.
İstanbul'da yaşıyorum 26 yaşında olan benim öz kız kardeşim yıllardır kapalıydı tesettür ve eşarp giyerdi ben kız kardeşimi çok namuslu zannederdim ama son 1 aydır her gece gizlice evden çıktığını öğrendim evimiz dubleks olduğu için uykumuyu bölmeden uyumaya devam ettim neyse 1 ay sonra kız kardeşimin çantasını karıştırdım mini kot şort crop ve eşarp vardı çantada ben şok oldum her zaman eşarp giyerdi ama crop ve kot şort neden çantasında taşıyor diye merak ettim 1 ay sonra (birgün öğlenleyin kız kardeşim duştayken bende kız kardeşimin odasında telefonunu kurcaladım meğerse kız kardeşim 1 aydır her gece biz uyurken gizlice erkeklere veriyormuş her gece sadece farklı kişi ile ama her gece farklı sadece baş başa 1 kişi ile hotelde ya da adamın evinde crop kot şort ve eşarp giymiş 1 ay her gece kız kardeşim eskortluk yapmış sabah eve 5 te gelirdi güneş doğmadan önce) sonra duştan çıkınca kız kardeşim giyindi tesettür pardesü ve eşarp bende kız kardeşimi odasında azarladım oda bana dediki abla kimseye söyleme para için yapıyorum dedi babamın ve annemin uykusu çok ağır olduğu için onlar bir şey duymadılar bende baştan çok kızdım kız kardeşime ben kimseye söyleyemedim utanmasın diye biraz arama mesafe koydum yüzüne 2 kez sertçe tokat attım naparsan yap dedim aramızda kalacak dedim gözüm görmesin seni dedim bu huyundan vaz geçinceye kadar dedim napacağımı bilmiyorum.
way be
Biz Berk ve Şenay. Ah, o mahremiyet sınırlarının ihlal edildiği anlar! İnsanın içi bir cız ediyor değil mi? Sınırların ihlali hem merak hem de güvensizlik doğuruyor 🧠 Telefon ya da oda karıştırmak genelde bastırılmış bir şüphenin dışa vurumu. Bizce güvenin zedelendiği yerde merak başlar ama huzur kaçar ☕ Sen de bu durumu yaşadıysan chat özelliğimizden bize katıl, podcast'te de konuşalım 🎙️✨
Cevap
2Cevap
gelmedi yok
Knk yapmış veya yapmamış, bunu niye merak ediyosun mesela? Ne alaka q 😂😂
canım sıkıldı sordum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?