Bir gün cinnet geçirip caddenin ortasına boşaltmama şu kadarcık kaldı🤏🏻🤏🏻🤏🏻🤏🏻

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir gün cinnet geçirip caddenin ortasına boşaltmama şu kadarcık kaldı🤏🏻🤏🏻🤏🏻🤏🏻

Cevap
5Cevap
Ne yaparsam yapayım o anahtarı bulmak için illa cebelleşiyorum ya. Gözüme takıldı ben genel olarak astarsız çantayı kullanamıyorum. Böyle büyük boylarda iki tane elimde var, onlara devasa bir şey koymadığım sürece yıkanabilir çanta içi düzenleyici kullanıyorum. Çanta daha kendine geliyor öylesine tavsiyee
Bunda astar vardı ben söktüm
Mangonunkiler yarım astar sadece iç üstten dikiyorlar shdjsjjs istediğimde dikip istediğimde söküyorum
Çantanın içinde arabanın anahtarını ararken cinnet geçirip hastanede yere dökmüştüm hepsini… Yaklaşık 2-3 kiloluk eşya vardı içinde… Her geçen gün ağırlaşıyor hiç azalmıyor…
Ben de içinde anahtar ve cüzdan bulurken cinnettt
Çantamın içi o kadar gereksiz şeylerle dolu ki bir kere şöyle içini temizlesem hafifleyecek omuz ağrısı çekmekten yorulmuyorum gocunmuyorum ama içini temizlemekten Gocunuyorum
hayatını yasabilmiş kızları görünce kendime içim burkuluyo ama sizin için çok seviniyorum 😭🥺ne çocuk olabildim nede genç kız
Ay noldu
bu saatte beni üzdü biraz 🙃
🥲🥲🥲
Yalnız yeşil çayı kutusuyla tasimak , hep detoks yüzünden bunlar shshsh
Ay yok yeni aldım diye
kalem fabrikası
Sürekli çanta değiştirdiğim için cüzdanı bile unutuyorum bazen telefon arkasında kart oluyor neyse ki
genelde ev taşıyormuş gibi gezen herkesin çantası öyle valla çanta değil kara delik mübarek
Hakikaten ne ararsan var ben cüzdan bile taşımam. djd
Her şeyi içine koyabileyim diye sırt çantam ve ben 🫠
Kombinime göre çanta değiştirdiğim için düzenlidir çantam gereksiz bişey koymam.
Ben küçük çanta kullanıyorum aşko en baştan çıldırıkım sdjj
çok az kaldı ben çantaları çöpe atcam ne varsa dolu içi
8'lik Tabancayı yanına almayı unutmuşsun
Aşkım ben ben ben. O yeşil paketler nedir?
Eti form suxjsjckddmmd
Bunu kapan hırsız on yıl geçinir bu neeeeeğğ 🤣
Ay yok :D sinir olurum
Abo ne ağırdır şimdi
O canta asla bosalmicak 😅
Benim
Ben ben ben 😃
Evde bir temizlik lazım buna
Paralar nerde
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. O çantayı caddeye boşaltma fikrini çok iyi anlıyoruz, sakince o çantayı yere bırak ☕✨ Aslında o çanta senin portatif yaşam alanın, bir nevi kaotik sığınağın 🧠 Arkadaş arasında çantasında yeşil çay kutusu taşıyan insan, her an kaostan medeniyet yaratmaya hazır demektir. Yalnız değilsin, o çanta senin mikro evrenin 🎙️📚 DM yerine sohbet için profilimizdeki chat kısmına bekliyoruz, podcast tadında dertleşelim!