18 gü

İslamiyet bana saçma geliyor , Bizleri ve bu dünyayı sınanmak için mi yaratmış yani?

O kadar pedofili, o kadar katliam, o kadar soykırım, o kadar vahşet, o kadar taciz, o kadar pislikler hepsi sınanmak için mi çok gülünç geliyor aw.

Tamam sınanıyorsak Allah'a da buna karışmıyorsa Müslümanlar boş boşuna yıllarca Allah'tan af mı diliyor yani.

Ne bileyim, cuma namazına gittim hutbede hoca "Allah hepimize akıl sağlık versin, müşriklere ve İsrail'e mağlubiyet versin, onlara çektirdiği acıların kat kat fazlasını çektirsin, Afrika'daki Asya'daki Müslümanlara, aç kalanlara, susuz kalanlara, yardıma muhtaçlara yardım et ya Rabbi." Gülmemek için zor durdum.

Eğer Allah her şeyi bilen, her şeye gücü yeten ve “en merhametli” ise neden dünyadaki hiç kimseyi umursamıyor veya karışmıyor!

Ve bunların hepsi sınanmak ise, o zaman Allah'a neden dileniyorsunuz veya yardım bekliyorsunuz?

Bakın ben her dine saygı duyarım, ama özellikle İslamiyet bana saçma geliyor elhamdülillah Allah vardır ona şart koşmuyorum da bu saçma gelen şeyleri açıklarında bilelim.

İslamiyet bana saçma geliyor , Bizleri ve bu dünyayı sınanmak için mi yaratmış yani?