Ya da hangi işle kazanılır?
Günde:200₺ haftada:1.400₺ aylık:6.000₺ yapar bu da çok iyi para bu parayla hayat bayaha iyi geçer:)
Günde:200₺ haftada:1.400₺ aylık:6.000₺ yapar bu da çok iyi para bu parayla hayat bayaha iyi geçer:)
gazetelerde benzeri iş ilanları var pavyonlarda konsomatris demiyorlarda garson diyerek gunde 2-3 yuz yevmiye tabi o andan itibaren tabiri caizse o adamların malı oluyor giden kızlar onları istedikleri gibi kendi aralarında mal gibi pazarlıyorlar bide senet imzalatım bir daha ordan kaçma şansında yok borçlandırıyorlar. kızları
Ben kendi çalışanına veriyorum bu parayi.
Komisyon veriyorum yani.
Benm lojistik firmam var bana müşteri bulup is bağlantısı yapıyor sadece. Bende o ay ki komisyonunu veriyorum elemana.
Bu isi yapabilirsin sana da yardımcı olurum
Ne olarak çalışıyor elemanın iyi veriyomussun adama
Simdi olay kısaca şöyle.
Elemanın bana ihracatçı bir firma buluyor onun nakliye isini bağlıyor ve bana devrediyor bende isi yapıyorum kar oranından hesaba yapıp kendisine veriyorum komisyon.
Gecen yaz haftada 2 bin verdiğim oldu.
Eğer ilgilenirken mesaj at sana daha detaylı anlatım eğer yaparım dersen calisiriz
Ticaret mezunu yapar bu işi
bana da yardımcı olur musun bu konuda
iyi işlerde değil anca kötü amaclı islerde bu kadar cok para kazanabilrsin para kazanmak kolay olsaydı herkes milyoner olurdu ya iyi bir mesleğin olcak ayda 3-4 bin kazancan ya memur olcan 1-2 bin kazancan böle yani dahası iyi işlerle olmuyo
İyi işlerlede bu paraları kazananlar var çok yüksek mevlalar değil
cevabımda yazdım zaten o parayı kazanman için iyi bir mesleğin olmalı yoksa baska türlüsü zor
Sen iyi işlerde değil ANCAK kötü işlerde bu kadar para kazanılabiliyor dedin
kötü işlerde daha cok para var illaki
Cevap
23Cevap
Seyyar pilavcılık yap. Günlük 300 lira.
4 lira pilav 1 lira ayran. Masraf max 1.5 lira.
Yani 3.5 lirası kar. Günde en ölü günde 100 müşteri gelse 350 lira günlük.
Bir tabak pilav yiyene kadar 10 tane müşteri geliyor anasını satayım. Bunu aya vursak ortalama 10 bin lira de gitsin.
Ticarete adım böyle bir şey. Okul bitsin bu tür hızlı ve iyi para getiren az sermaye ile girilecek planlarım var. El işinin mk.
Eger inyernt isi yapabilirsen dedigin parayi veya daha fazlasini kazanabilirsin ama kolay degildir oyle dene ve gor
Türkiye de zor. Üniversite mezunu oluyorsun sonunda işsizsin. Elektronik mühendisliği bile işe bin tl den başlıyor iyi bir üniversite olsa bile.
daha fazla kazandığım günler oldu..
hiç kazanamadığım da oluyor tabi eheh :D
Bilgi isteyen işler oncelikle bol bol çalışıp iyir bir bölümden mezun ol..
Onerecegim meslekler
Hakimlik
Doktorluk özellikle plastik ch.
Ymm
Bilgisayar programlayicisi
Üniv. Prof vs..
günde 200 lira veren iş varsa bana da haber ver :)
benim günlüğüm 50 lira bile değil :))
Otoban timine katil kamyincu amcalar yardim eder mola yerlerini bilmen lazim baska bisey yok
Yabancı olsaydın sana bu pranın fazlasını kazandırırdın
vala benim 2 katım çalışman ya da başka işlere bulaşman lazım :)
Beyinle kazanılır. Ama senin bu hesabınla zor
Niye zor?
Kazanmak kolay mühim olan dogru harcamak! Sen 10 bin kazanırsın yetmez ben 5 bin kazanır üstüne sana kredi acarım :)
Oyuncu olursan böyle bir derdin kalmaz :)))
Yan figüran bile olsak yine iyi
Yok öyle figüranlık falan seni kurtarmaz :) yani çalıştığın saatle alacağın paraya değmez :D
Yan oyuncu falan olursam ama bölüm başına 500-1000 arasi alirim
Yan oyucu dediğin yardımcı oyuncu sanırım onlarda ne kadar alıyo tam bilmiyom da sen ilk önce bir oyuncu olabilde :D
Turkiye hava yollari verir ancak hostes olursan
Sadece hostes olunca mı veriyor?
millet kötü konuşck bacım etme
Haklısında nasıl kazanıcaz
sanatcıysan özel bir yetenegin varsa alırısn
pc mühendisleri doktorlar...
Bildiğim iş var ama yorucu
Söylesene arkadaşım
200 tl ye işmi olur söylesene
bir program yapiyorum 5 bin lira aliyorum. p
Bunu kazanmak için ticaretle uğraşman gerekli.
Ahah:) sorun o işe uygun adaylar miyiz
Eskortluk da iyi para var diyolar
Belediye başkanı ol.
sen bu isi biliyon:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar