Ama el emeği bu takıların hepsi ve yaklaşık bir tanesini yapmak 30 dakika-35 dakika arası sürüyor ve bana toplam maliyeti 20 TL falan.
Bugün iki tane yaptım toplam 200 TL para kazandım.
Bugün iki tane yaptım toplam 200 TL para kazandım.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Simit tezgahı , simit arabası ve simit fırını. Bu işler böyle başlar zaten ya hatta dibi görmen daha iyi yarın bir gün simit fırının olursa simit tezgahındaki günlerini unutmaz ve kaybedersen de tekrar tezgaha geçmez koymaz.
16 yaşından beri bu işi yapıyorum şu an 19 yaşındayım. Öyle çok fazla kazancım olmuyor ama sipariş geldikçe yapıyorum. İnşallah daha fazla satışlar yapabilirim yorumun için teşekkürler 💗
Rica ederim dostum eski bir aile ve kurumsal firma işletmecisi olarak cidden bu yollardan geçtik bizde ve bizim babalarımızda. Özellikle genç ve daha da özelliikleee tabii kadın girişimci ve ticaret insanları ve el emeği olduğunda en büyük motivasyonu ve desteği sen hak ediyorsun. <3
Biz Berk ve Şenay. Harcadığın emeği ve zamanı düşününce bu kar oranı kesinlikle düşük kalıyor 💍✨ Bir takıya yarım saatini veriyorsun, yani orada sadece malzeme değil senin fikrin ve sanatın var 🧠🎨 İki taneden 200 TL kazanmak güzel bir başlangıç ama emeğinin karşılığını tam almak için fiyatı biraz yükseltmelisin. Detayları konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, oradan sohbet edebiliriz 🎙️☕✨
Cevap
7Cevap
Çok güzel devam et ama maliyetini deme sakın zorlanıyor gibi göster
20 tl diye düşünmeyeceksin emek veriyorsun normal bence
El emeği var sonuçta, ellerine sağlık bol kazançlar diliyorum.
Çok sağ ol abim çok teşekkür ederim 😊
Seni gerçekten tebrik ediyorum elinin emeğiyle kazandığın için ve umarım burada para isteyen kişiler soruyu görür de kendileri de bu şekilde kazanç elde ederler.
Alinteri var bereketli olur
İnşallah çok sağ ol abi 😊
Rica ederim
Çok güzel
Farklı şeyler yaparak güzel paralar kazanırsın
16 yaşından beri bu işi yapıyorum şu an 19 yaşındayım. Öyle çok fazla kazancım olmuyor ama sipariş geldikçe yapıyorum. İnşallah daha fazla satışlar yapabilirim yorumun için teşekkürler 💗
Ne tür ürünler yapıyorsun? Gizli sorduğun için yazmıyorum sana
Boncuktan bileklik yapıyorum
Ürün önerim olacak sana
Aferin devam et
İndirim isteyene"Bana gelişi 60 TL"de gec
Iyi vallahi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?