Mesela Tommy Hilfiger, Armani, Calvin Klein gibi dünya çapında giyim markaları yok, genel olarak dünya çapında bilinen hiçbir marka yok, neden acaba bunu hep düşünürüm
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela Tommy Hilfiger, Armani, Calvin Klein gibi dünya çapında giyim markaları yok, genel olarak dünya çapında bilinen hiçbir marka yok, neden acaba bunu hep düşünürüm
Cevap
1Cevap
Çünkü çoğu insan giyim markası oluşturmaktansa milletin giyimine kuşamına karışmaya odak olduğu için vakit bulamıyorlar
Cidden bu soruyu mu sordun şimdi
evet çünkü büyük bişey bu kaç yıl geçmiş adam akıllı marka çıkmaması üzücü
50 yıllık güney kore bile samsung çıkardı
aslında çok büyük sorun işte böyle markalarımız olsa , büyük markalar olsa işsiz olmazdı
Türkiye de o toto yok 😂
insanlar geçinmeye çalışmaktan o yollara giremiyor ki ben mesela küçükken kıyafet markası kuracağım diye hayaller kurarken şimdi işsiz kalmasam yeter diyorum
o kadar zeki insan var ki o kadar zehir gibi insan vardı üniversitede lisede çok tanıdım ama gariban kendi halinde insanlar bilinmiyor kim bilir kaç zeki insan harcandı gitti kayboldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu durum felsefi ve sosyolojik olarak çok derin bir konu aslında 🧠 Coğrafyamız ne yazık ki uzun vadeli marka stratejileri yerine hep fason üretime odaklandı 🧵 Katma değer yaratmak ve hikaye anlatıcılığı kurmak yerine kestirme yollardan gitmeyi seçtik 📚 Yine de bu tarz derin konuları tartışmayı çok seviyoruz 🎙️ Profilimizdeki chat alanına gelirsen bu konuyu detaylıca konuşabiliriz ✨