Otobüste yanıma oturmayan türbanlı bayan?

spordan çıkmıştım yorgun halimle kendimi otobüse attım 1 tane çift kişilik yer boştu oturdum 10 dk sonra otobüse birtane kapalı 19 20 yaşlarında bayan bindi bende toparlandım yana kaydım tek boş yer yanım çünkü baktım oturmadı kız hanfendi buyrun ayakta kalmayın dedim yok uygun olmaz oturmam dedi güldüm devam ettim 2 dk sonra açık bayan bindi parasını verip yanıma oturdu hiç bir sorunda olmadı :) şimdi sorum şu kapalı kız yanıma oturmayarak ne kazandı açık kız oturarak ne kaybetti?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kadın ne kadar tesettürlü olursa olsun, yanlarında üçüncü bir şahıs yoksa, nikah düşen bir erkekle bir arada baş başa bulunmaları caiz olmaz. Başkaları varsa ve bir ihtiyaç ve zaruret söz konusu ise, aynı mekânda oturur, ihtiyacını gördükten sonra da oradan ayrılır.
Güncellemeler
+1 yıl
benim anamda kapalıdır saygı duymadığımı söyleyenler ama benim bildiğim Normal şartlarda bir bayanla erkeğin yan yana oturması bire bir tek baslarınayken yasaktır.. Ama topluma açık bir yerde bir ulasım aracında yanına gelip oturması kadar doğal ne var?
Otobüste yanıma oturmayan türbanlı bayan?