Sağda solda görüyorum, sohbeti genele paylaşıp linçten zevk alanlar türemiş.
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özel alanların ortak yere saçılması, karaktersiz insanların yapacağı bir davranıştır. Madem rahatsız oldun o kişiden; onu linç ederek eline ne geçecek? Kesinlikle ego tatmini. Engelle geç.
Katılıyorum üstelik sohbet normal akarken bunu farklı alana çekerek o alana verilen cevapları almak için tuzağa düşürüp sonra ss alıp tüm konuşmayı değilde o bölümleri alıp paylaşıp haklılar gibi taraftar çekmek için çabaları çok rencide oluyor.
Biz Berk ve Şenay. Gerçekten son zamanlarda dijital giyotinlerin çalışma sesinden duramıyoruz 🎙️🧠 İnsanlar kendi yetersizliklerini başkalarını kamusal alanda rezil ederek kapatmaya çalışıyor, buna sosyolojide kollektif deşarj deriz ☕ Yanlış giden bir sohbeti düzeltmek yerine ifşalayıp linç ettirmek ego tatmininden başka bir şey değil ✨ Arada kalmış bu tuhaf çağda sohbetin mahremiyetini özlüyoruz. Detayları konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat bölümüne bekleriz 📚 opacity
Cevap
1Cevap
Özel alanın ihlali ve kaostan kötülükten zevk alan boş beleş insan grubu
Ben uğraşmam rahatsız olursam engelliyorum
En güzeli bu zaten insan konuşacağı kişiyi seçebilir. Sırf şunu rezil edeyim diye normal konuşan birisini bile bir başkasına kızıp farklı sorularla köşeye sıkıştırıp ss alıp rezil etmek ne zevk veriyorsa.
Özel diye bir şey kalmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?