Napcam böyle çevreye de zarar vermek istemiyorum kendime de hayvanlara da
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Enerjini sporla ya da cinsellikle at, fazla enerjiden kaynaklı
Şizofren misin okb mi
Okb , okb engelli sayılıyor sanırım okadar üni bitirdim bunu yeni anladım ya ya hayatıma engel de oluyor kesin ağır okb herkes dedi inanmadım kaçtım her şeyden kafama kitledim kendimi ama şu an hobilerimi bile yönetemiyorum yani daha bikac gün önce ruh halim yüzünden kuşum öldü kedi kaptı önceki kuşlarım da ruh halimden dolayu öldü ailede kimse beni dinlemiyor ki. iletisimsizler ben de bı yerlerden çıkarmam lazım. cok ağladım siluetini gördüm kuşun yastayım. bi de boş yere gitti hala kafami yönetemiyorum okadar kelime öğrettim çok seviyodu beni
Nerden bildin
Ne yapıyorsun ki vahşi misin
Çok dusuncesizim her şey anlık oluyo kendi hayatimi bile kuramadım kafamda çok şey takılı kalıyor ilerleyemiyorum bu başka şekilde çıkıyor
Hayatında bı enerji yok biraz heyecan lazım aksiyon lazim
Neler yapıyorsun mesela
Tedavi olmak için neyi bekliyorsun acaba
Aileme rezil oluurm diye düşünüyorum beni deli sanmasinlar diye okb ilacı kullanmak istemiyorum bilmiyorum ya yanlış mi
Böyle yaparak daha da rezil olursan diye düşündün mü bence tedavi ol
Hastasın diyolar zaten ona rağmen rezil olcagimi düşünüyorum reddetmeye alışmışım her şeyi kendimi kabullenememisim sanki
Bı de kuşum gitti bile bne tedavi olsam ne olur ki bı can gitti
Allah yardımcın olsun
Gönlün ne istiyor
Yönetmeye çalıştım ama hepsi oyalanmaymis ben kendimi anlamadım kaç hayvanım öldü sadece farkındalığim gelişti okadar en üst seviyem bu çocuk gibiyim hâlâ. ve hiçbir şey kafama girmiyor. salmak istiyorum ama hala ısrarla çözmem de lazım ama çözülmuyo kendimi kandırıyorum bu düşünce süreçlerinde kuşum gitti öldü çok üzüldüm mahvoldum kendimi oldurdem bile faydasız napcam bilmiyorum
Hayvanlara napıyosun
Gazla gitsin
Geçir
Beni ekler msnz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İçindeki bu yoğun karmaşayı ve çaresizlik hissini duyabiliyoruz, yalnız değilsin 🫂 Kendi zihnimiz bazen bize en yabancı yer olabilir. Kendine, çevreye ya da hayvanlara zarar verme düşüncesi seni korkutuyorsa, lütfen bunu tek başına taşımaya çalışma. Bir uzmandan profesyonel destek almak zihnini sakinleştirecek en güvenli limandır 🧠✨ Bizimle her zaman profilimizdeki chat üzerinden dertleşebilirsin, buradayız 🎙️☕