Arkadaşlar annem çamaşır makinesini değiştirecek ancak, her şeyi halletti marka model seçti tek su girişi ile çift su girişi arasında kaldı!
Tek su girişli çamaşır makinesi ile çift su girişli çamaşır makinesi arasındaki fark nedir?
Çift Su Girişli Çamaşır Makinesi mi, Tek Su Girişli Makine mi? - KizlarSoruyorÇok acil yarımınızı istiyoruz, hangisi daha kullanışlı sorun vermez daha iyi ve sizler hangisini kullanıyorsunuz? Arçelik çift su girişli çamaşır makinesi tek girişle çalışır mı? Cevap verenlere şimdi den teşekkürlerimi sunarım
Çamaşır makinesinde tek su girişi mi yoksa çift su girişi mi daha avantajlı?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,5b cevap paylaştı.
Aha çok güzel soru Öncelikle şunu bilelim Makinelerde 2 çeşit sistem var tek giriş ve çift giriş başka alternatif yok fakat çamaşır yıkama alternatifi çok 10 program 20 program vs.
Tek su girişli çamaşır makinesi
Tek su girişli çamaşır makinesi
Tek girişli bir makinaya şebeke suyunu soğuk suyu bağlayacaksınız makine normal çalışmaya başlayacak ve kesinlikle sorun olmayacak. Ama tek su girişi kısmına sıcak su bağlarsanız makineniz size çamaşırlarınızı iyi vermez özellikle düşük ısılarda yıkanan çamaşırda fazla deformasyon olur.
Çift su girişli çamaşır makinesi
Çift su girişli çamaşır makinesi
Çift girişli makine de sıcak ve soguk suyu ayrı ayrı verebilirsiniz ama sıcak suyu en fazla 20 derece vermeniz gerek fazla sıcak verirseniz yine çamaşırlarınızı deforme eder.
Çift girişli makinelere aynı anda iki iki girişe de soguk su verebilirsiniz makine sıcaklıgı kendi seviyesine ayarlar. Çift girişli makinelere sadece soğuksu girişinden soguk su verebilirsiniz sorun etmez makine.
Arçelik çift su girişli çamaşır makinesi tek girişle çalışır mı?
Benim kullanım önerim çift girişli makine alıp tek girişini kullanmak eger sıcak su girişini kullanacaksanız suyunuzun sabit 20 derecede kalacagından emin olmanız lazım Ama çift girişli makineyi tek girişle kullanırsınız bir sorun oldugunda diğer girişe soguk su bağlanabilir.
Yani aslında aralarında çok büyük vazgeçilemez fark yok sadece yüksek ısıda çamaşır yıkarken suyu daha hızlı ısıtıp daha az enerji harcama var ki her gün yoğun çamaşır yıkayan birisi değilseniz yıllık bazda size 100 lira falan anca fark eder.
Yeni makinenizi güle güle kullanın giriş sayısından daha önemlisi markası ve kalitesi.
Tek ve çift girişli arasındaki farkı zaten biliyorsundur. sıcak su girişinin olması makinenin elektrik harcama yükünü azaltacaktır zira makinenin asıl elektrik harcayan kısmı suyu ısıtma aşamasıdır. Makine konusunda herkes bişey söyler ancak mielesinden boschuna kadar tamamını araştırdım. Tek tek servislerini arayıp kapaklarını kırdığımı, kapağı kaç liraya değiştireceklerine kadar sordum. Kaç yıldır çamaşır makinesi ürettiklerine kadar en ufak ayrıntıları bile dikkate aldım. şikayetvar sitesindeki şikayet sayısını satılan makine sayısına oranlayarak en az şikayet alanına kadar baktıktan sonra en son hooverda karar kıldım. Tavsiye ederim.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı.
biraz geç kaldım sanırım ama yazayım,
yeni modellerde çift su girişi pek gerekli değil zira makineler kendi suyunu kendi ısıtabiliyor artık. yani harici bir sıcak su kaynağına ihtiyaç duymuyorlar. üstelik montajı vs. daha avantajlı oluyor.
ha bir de kim ne derse desin ariston hotpoint ve regal almayın. bosch, arçelik, beko... hepsi iyidir.
Tek girişli alın , o kadar sıcak suyu alacak kaynak varsa bilemem ama tek su girişli fiyat olarakta avantajlı , hem öyle sensörlü son modellerden almayın sadece para tuzağı ...
pekı suyu cokısıtyrosa sıstem bura cok guneslı gunes panellernde su 70 dereceye cıkıyor makınede 40 derecelık program sectım suyu sogtmadan dırekt alıcak o camasrlar ne hale gelıcek?
sebeks suyu cok sıcak olursa onu sogutmak ıcın beynı yanar dedıler, + sogutmazsada camasrlar cok sıck sudan dolayı deforme olurmus kafamza takıldı cıkamadık ıcınden