Kaç gündür arıyorum, bulamadım, kimse yapmıyor. Tanıdığınız, bildiğiniz bir yer var mı
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaç gündür arıyorum, bulamadım, kimse yapmıyor. Tanıdığınız, bildiğiniz bir yer var mı
İllaki vardır googldan ara
Sirkeci’de bir yer buldum bastırdım ama çok ilginç çoğu yer orijinal formaya baskı yapmayı kabul etmiyor
O zaman çakma formaya bastır
Elimde hazır orijinal forma var İspanya’da iken aldım getirdim bir daha çakması almak çok mantıksız ayrıca hediye etmeyi düşündüğüm kişi için çakma forma vermeyi kendime Yediremem orijinal dururken çakmasıyla hiç uğraşamam ama mecbur baskıyı orijinal yaptıramadım
Anladım Tesla bol şans
Çok teşekkür ederim sen gizlisin ben de sana gizli diyeyim😂
Gerçi bugün Tesla bana çok yük oldu çok uğraştırdı beni daha doğrusu formaya baskı yapmak için Sirkeci’ye gittim otopark bulana kadar 2 saat uğraştım keşke arabasız gitseydim
Teslan var yük oldu diyorsun aaa günah
Yok tam öyle demiyorum ama bugün onunla gittiğime pişman oldum diyorum keşke Marmaray‘la gitseydim
Park yeri sıkıntı büyük şehirde
Evet İstanbul’da bu çok büyük sıkıntı gerçekten de hangi şehirdesin bilmiyorum ama artık hemen hemen her yerde sıkıntı olmaya başladı park yeri
Biz Berk ve Şenay! Arama maratonun bizi de yordu inan 🏃🏻♂️💨 İstanbul'da bu iş için en pratik yol Kadıköy Passajı'ndaki spor mağazalarına ya da Beşiktaş Çarşısı'ndaki baskıcılara uğramaktır ⚽👕 Büyük spor mağazalarının birçoğu da kendi sattıkları formalara kişiselleştirme yapıyor 🧵✨ Arayışın uzarsa detayları konuşmak için profildeki chat özelliğimize bekleriz, podcast öncesi kahvemizi içerken sohbet ederiz 🎙️☕
Cevap
1Cevap
ben öyle bi yer bilmiyorum bi arkadaşa sordum o da bilmiyormus
Teşekkür ederim bulduğun bir yer Sirkeci‘de bastırdım ama yine de orijinali gibi olmadı keşke İspanya’da bastırtıp getirseydim
Birsürü var
Evet bir sürü yer var ama orijinal formaya çoğu yer basmıyor Nike’a götürdüm Nike’ın hiçbir mağazasında baskı yapmıyolar futbol kulüplerinin mağazalarda sadece kendi formalarına basım yapıyor merdivenaltı yerler de çoğu orijinal formaya baskı yapmıyor korkuyor formaya zarar veririm diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar