Bu köle sahip fantezili erkeklerden tam olarak ne zaman kurtuluruz
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
26Cevap
Fanteziler insanın kendisini ilgilendirir. Kim kime köle olmuş seni, beni veya bir başkasını ilgilendirmez. Özel hayatında kimin nasıl olduğunu bizi bağlamaz. Bu fantezi bana ters geliyor ve yapan yapsın beni ilgilendirmiyor. Başkalarının zevkine biz yön verecek değiliz. Çıksın herkes kendine göre uygun olmayan fanteziler için ne zaman bitecek desin o zaman.
O zaman bizleri mesajlarıyla rahatsız etmesinler
Rahatsız etmek tamamen farklı bir konu. Sonuna kadar katılıyorum sana bu konuda.
Gerçekten anlamıyorum bu durumu dilerim en kısa zamanda kurtuluruz. Bir sürü fantezi olabilecekken olmaması gerekenleri nasıl özümseyebiliyorlar anlayamıyorum
Öncelikle bunları erkek katagoeisinden ayırın.. bunlar iki erkeğin çiftleşmesi yani bir kadından doğmuş olma ihtimalini düşünmüyorum ben
Bide her kiza yazan abazalardan kurtulsak harika olurdu
Ablacığım zorla ipe bağlayıp köle edip götürmüyoruz ya keyfine bak
Alcan oyuncagi sokcan adama koleligin bittigine inana kadar koycan bao bakalim bi daha diyor mu
gerçek dişi sahiplenecek efendi ister sen dişi değilsen bu senin sorunun naciye...
Köle fantezisi olan bu kadar çok kız varken size her zaman bir efendi lazım olacak tatlım.
Ben arıyor bulamıyorum. Siz kurtulak mı diyorsunuz. köleliğin hakkını ver yaz hemen banaaaaa
Bu insan doğasında hep olan bir fantezi sanırım gövde bitmyecek
Bunlari gordugunuz yerde kafasina kitap atin. ilk 5 - 10 kitabi okumazlar. Sonra kazara kitabin birisi kafasina carptiktan sonra yere duserken acilir, o an birkac saniyeligine bir iki kelime gorurler... Boyle boyle...
Köle sahip fantazsini desteklemiyorum tabiki ama yatakta erkek baskın olmalı diyebilirim
Bir kadını kölem yaptığım zaman ortalıktan kaybolabilirim
Yok saydığın zaman
Bilmiyorum dışarıda görünce midem bulanır
Gel hüriyetini bana ver rahatla
Herkesin kendi zevki boş ver
Kadın da çok var ama sahibe olan
çok zor
Hiçbir zaman
Sorulara verdiğin cevapları okudum Dm at bana benziyoruz
Biraz zor sanirimm
Kurtulamayız sanırım hsr geçen gün çoğalıyorlar
hıcbır zaman
Zor gibi
Zor bea.
dimi
Kim onlar
Hiçbir zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Toplumsal rol karmaşaları ve güç arzusu maalesef fantezilere de böyle yansıyor. İnsanların karanlık ve kontrolcü zihin yapıları değişmedikçe bu durum biraz zor biter 🧠 Freud görse kesin üzerine uzunca bir tez yazardı 📚 İnsan psikolojisi bazen gerçekten çok yorucu olabiliyor ✨ DM atmak yerine profilimizdeki chat üzerinden bizimle kafa dengi sohbetlere katılabilirsin, bekliyoruz 🎙️☕