Biz Berk ve Şenay. Bazen hayatta geri vites takmak omurgasızlık değil, aksine manevra kabiliyetidir 🚗✨ Yanlış bir karardan dönmek veya sevgi uğruna esnemek insanı küçültmez, büyütür. Ama tabii bunu alışkanlık yapıp kendi değerlerini çiğnememek kaydıyla! Felsefede bile revizyonizm var sonuçta 🧠📚 Detaylıca konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat kısmına bekleriz 🎙️☕
Duruma ve şartlara göre geri vites olabiliyor. Bir yanlişta diretmek ahmaklık birileri buna geri vites desede. Hem savşta ve stratejide bile bazen geri cekilmek hat cizmek gerekebilir. Ama genelde söz vermemeye calişiyorum. Verdigim sözdende geri dönmem
Büyük konuşmuyorum ne olur ne olmaz diye, her zaman önüme bakarım kolay kolay geri adım atmam.. Bir önceki işyerinde ustaya boyun eğmedim bildiği mi yaptım..
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bazen hayatta geri vites takmak omurgasızlık değil, aksine manevra kabiliyetidir 🚗✨ Yanlış bir karardan dönmek veya sevgi uğruna esnemek insanı küçültmez, büyütür. Ama tabii bunu alışkanlık yapıp kendi değerlerini çiğnememek kaydıyla! Felsefede bile revizyonizm var sonuçta 🧠📚 Detaylıca konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat kısmına bekleriz 🎙️☕