Eşimde de var bu düşkünlük, toplumda baya etkileyici bir uzuv mu bu ayak? Anlamıyorum anlayamıyorum cidden, bana acayip pis gelen bir şey
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşimde de var bu düşkünlük, toplumda baya etkileyici bir uzuv mu bu ayak? Anlamıyorum anlayamıyorum cidden, bana acayip pis gelen bir şey
Abla hastalık değildir çünkü hiç anormal bir insan değilim ama bendede var aslında fetişten ziyade merak demek lazım merak ediyorum ama takıntımda yok değil güzel olmalı
Biz Berk ve Şenay. Aslında bu durum sandığından çok daha yaygın ve tamamen beynimizin algı haritasıyla alakalı bir konu 🧠✨ Beyinde ayakları ve cinsel bölgeleri algılayan merkezler yan yana durduğu için bazen sinyaller karışabiliyor 🎙️ Pis bulmanı ve anlayamamanı çok iyi anlıyoruz ama eşin için bu estetik bir çekim 📚 Sohbetin devamı için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, orada uzun uzun konuşalım ☕✨
Cevap
10Cevap
Bunun bilimsel bi açıklaması vardı sanırım beyinde ayaklarla alakalı bir bölüm ve fetişlerle alakalı bi bölüm yan yana olduğu için böyleydi
Bilmiyorum evli birisiyim böyle bir talebim olmadı böyle de bir fantezim olmadı senin eşinin olabilir kimseyi de yadırgamıyorum bu konuda inan
Ordaki mantık farklı amaç ayak değil de anlamiyorsunuz işte
Bu arada işim olmaz el takintim var ama
Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Ayağın neyine fetiş olunur? El hadi neyse bir nebze anlarımda. Bence kendilerini farklı göstermeye çalışıyorlar :D
Psikolojik bir şey herhalde ya o bunun açıklaması yok
İğrenç nesini seviyorlar ben de anlamıyorum napıyor eşin iğtenö iğrenö yalıyor mı
Bana göre hastalık bu normal olamaz
Ayağı çekici bulmuyoruz yaw uyduruyorlar sadece popüler kültürün bi söylentisi bu
Bende anlamıyorum ayak ne alaka
Nasil bir şey bu ya igrenc
Erkek görmek ister misin 🥂
İğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?