Güncellemeler
4 gü
Ekimin 7. Ayı bitti 8. Aya girdik
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gelen cevaba bak, ''Maşallah bol bol tarayın'' üstüne yarasın tosunuma demediği kalmış. Kurumsallık sıfır :D Nerede saç ektirdin kasapta mı :D
Keşke kasapta olsa 100 bin lira param gitti şampuanı vitamini dahil
Asıl vahim olan her ay tekrar eden ses kaydının aynı atması
Sıkıntılı bir yer git konuş normal mi değil mi bu evrede bilmiyorum ama konuşması başından savıyor gibi
Baya güvenerek gitmiştim şimdi böyle yapmaları pişman oldum keşke hiç yapmasaydim düşüncesi içerisindeyim
yedinci ayda bu kadar seyrek olması normal değil, seni başından savmaya çalışıyorlar, o klinikle sıkı bir görüşme yap bence.
Geçen ay zaten tartıştık o yüzden adam bugün fazla konuşmadan geri adım attı bizim hatamız varsa arkasında dururuz ikinci ekimde yapabiliriz diye
Gündüz çekilen varsa atsana bana tanıdığa atayım onda gayet başarılıydı
Hesap atar mısın dostum atayım
Yeni gördüm Instagram veriyorum jigsawantares
Fotoğraftan takip olmaz doktor seni oyalıyor gibi
Bence oyalıyor ya fotoğraf attım buna rağmen maşallah diyor kör müsün ya kel değildim birde seyrekliği kapansın diye ektirdim böyle olsa niye ekeyim o kadar acısını çekeyim birde iyi parada verdim merdiven altı olsa her neyse prp vitamini şampuanına da o kadar para verdim
Bence direkt kliniğe git dermatoskopla ışıklı büyüteçle kaç kök tutmuş kaçı çıkmamış tek tek baksınlar paranla rezil olmamak için hakkını ara
Adama sonrasında 8. Ayındayız bu kadar seyrek olması normal değil adamın saçı kel Ekim yapıyor baya gür saçlara kavuşuyor diyorum herkesin saç kökleri aynı değil o zaman bana niye maşallah diyorsun beni mi saf buldun maşallah çok güzel diyeceksin teşekkür edip geçeyim ya o kadar meşakkatli bir süreçten geçtim utanmıyor musun maşallah yazmaya neyse onu söyle sonra niye gerekirse tekrar Ekim yaparız bir hata yapmışsak diyorsun
Çok haklısın olayın özü doktordaki samimiyetsizlik zaten İnsanlar o kadar acıya ve paraya karşılık maşallah diye geçiştirilmek istemez dürüstçe şu an durum bu eksik varsa telafi ederiz denmesini bekliyor sen 12. ay dolana kadar bekle süreç bitince de o revizyon sözünü tutmaları için kapılarına git
Her ay takip için fotoğraf çekip attığımda ses kaydı atıp bana dediği şuydu Gayet güzel bol bol masaj yapın prp vitaminlerinizi aksatmayin lütfen her ay bunu dinledikçe deliresim vardı valla ses kaydı atilabilseydi dinleseydin keşke
Geçen ayda çok güzel falan dedi pişman oldum sizin yanınızda Ekim yaptırdım dedim bu ay kendisi fotoğraf istedi çok güzel maşallah dedi yine kötü çıktı falan deyince sonra dedi biz bir hata yapmişsak arkasındayiz diye
Den tepki gösterip pişman oldum deyince geri adım atıp hatamızın arkasındayıza dönmüşler her ay aynı ses kaydıyla oyalamışlar o laflarını unutmasınlar 12. ayda ücretsiz ikinci ekim için kapılarına dayan
Ya ikinci ekimde aynı sonuç çıkarsa düşüncesinden çıkamadım ikinci ekimde yapma hevesim hiç yok ne yapmam lazım onu da bilmiyorum vitamini şampuanı prpsi düzgünce kullanmama rağmen her ay bozuk plak gibi ses kaydı atıp tekrarlamalari canımı öyle sıkıyordu ki dalga mı geçiyorsun diye yazma noktasına geldim kaç defa
Güzel ama altta zayıf saçlar var, birkaç ay sonra ilaçlara başlamanız lazım
Ekim sonrası ilaç vermediler mi?
Güzel değil abi ya ekimden önce kel değildim seyreklik vardı sadece İlaç verdiler vitamini şampuanı prpsi eksik etmedim bu kadar beklemezdim
Daha bekle, yedinci aydan telaş etme. Sac ekiminin tam fayda bulması 12 ayı buluyir
Bence de iyi. Işıktan öyle gözüküyor, yakından bu kadar değildir. Tabi tam sonuç için 1 sene diyor lar
İyi değil abi gündüz dışarda da çektim aynı seyreklik ekimden önceki halinden pek farkı yok adamın saçı kel ektirdiğinde baya sık oluyor benimki bu kadar kötü olamaz ya
Kendim güzellik uzmanıyım kabuk başlamaları bitmediyse bormal
Maşallah çok güzel İhsan bey
Abi şaka mı yapıyorsun 😅😅
Minoxil veya finasteride kullan hacı
Sende mi ektirdin
Yok ama bilgim var
Bir sürü şey kullandım vitamini şampuanı prpsi ama yinede çok kötü çıktı adam diyor kontrole gel tekrar ekelim gerekirse bir hatamız varsa diyor
Ücretsiz ekim talep et revizyon
Zaten adam bir hatamız varsa gerekeni yaparız tekrar Ekim'de yapabiliriz dedi
Normal değil
Ya zaten kel değildim saçlarda seyreklik vardı seyrekliği kapansın diye ektirdim sonuç çok kötü çıktı adam fotoğrafa bakıp hala maşallah diyor o kadar vitamin şampuan setlerini ektirdikten sonra bol preteinli yiyecekler tüketmeme rağmen sonra seyrekliği normal diye yazdım gel kontrol edelim bir hata yapmışsak arkasında dururuz gerekirse tekrar Ekim yaparız diyor
Seni oyalıyor bu git bence ve tekrar Ekim yapsınlar
Tekrar ekim yapsalar yine aynı sonuç gelirse diye korkuyorum şu an keşke hiv ekim yapmasaydim diyorum
Birkaç güne müsait olunca giderim bakalım nasıl bir yönteme başvuracaklar