Sizi gıdıkladıkları ya da sizin gıdıkladığınız var mı, böyle anılarınız
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizi gıdıkladıkları ya da sizin gıdıkladığınız var mı, böyle anılarınız
Çok gıdıklandığım için genelde hep gıdıklarlar. Özellikle kızlarla pijama partilerinde
Biz Berk ve Şenay. Çocukken mahallede felsefi tartışmalara girmeden önce birbirimizi gıdıklama krizlerine sokardık, kahkahadan nefessiz kaldığımız o anlar unutulmaz 🎙️😄 Gıdıklanmak aslında beyin için garip bir savunma mekanizması 🧠 Birinin sizi gıdıkladığı anlardaki o çaresiz gülme krizleri harika sohbet konusu ✨ Senin de böyle garip anıların varsa buradayız ☕ Detayları konuşmak istersen DM bakmıyoruz, profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🧚🏽♀️
Cevap
1Cevap
Çoğunlukla gıdıklayan taraf oldum nadiren gıdıklandığım da oldu. Gıdıkladıklarımdan da unutamadıklarım var ama bir keresinde çok fena intikam alınmıştı bende onu unutamıyorum. Beklemediğim bir anda ve beklemediğim tekniklerle gıdıklamıştı ve onda gerçekten çok gıdıklanmıştım ve kahkaha kaçırmıştım ağzımdan. Tutamamıştım kendimi. Ondan önce de intikam almak isteyen partnerlerim olmuştu ama genellikle kaşınma gibi oluyor onlar. Evet huylanıyorum ama gülmüyorum. Kaşınır gibi oluyor dokundukları yer. Ama biri işte gerçekten çaresizce gıdıklamıştı beni. Ondan sonra biraz aklım başıma geldi daha vicdanlı gıdıkladım başkalarını 😀 çok gıdıklanınca nefes alması da zorlaşıyormuş 😀
Senin gıdıklarkenki taktiklerin nedir peki
Ben soft başlarım sona doğru hard olur. Seans başında hassasiyet analizi yaparım önce. Görünce de anlaşılıyor bir bedenin nerelerinin hassss olduğu. Oraları bi yoklarım önce hafifçe. Az gıdıklanan biri varsa karşımda önce onun hassasiyetini arttırırım. Bunun için bazı tekniklerim var. Tenini iyice hassas yapıyor ve böylece ben gıdıklanmam diye benimle iddalaşın kişi hiç yaşamadığı bi gıdıklanma hissediyor. Bunun için genelde önce hedef bölgemin etrafında çok hafif dokunuşlarka daireler çizerim parmak ucumla. O ne zaman oraya gelecek heyecanı kurbanımı iyice hassaslaştırır ve oraya dokunduğum anda normalde vereceği tepkinin çok daha fazlasını verir. Bazı bölgelerde kastırma yaparım. Mesela bedene göre bazısını çok sıkı bağlamam. Üst kol altında hafif kaşıma hareketleri ve koltukaltı çevresinde daireler yaparak partnerin iyice kasılmasını ve kollarını çektirerek koltukaltı çukurunu derinleştirmesini sağlarım. Sonra o çukura parmağımı soktuğum an bitti zaten. Bir bölgeden en verimli şekilde faydalanırım. Gıdıklanma hassasiyeti azalana kadar bir bölgede dururum. Oranın gıdıklanmaya alıştığını hissettiğim an diğer en hassas bölgeye geçerim böylece önümde yatan kişi bundan asla kurtuluş yok düşüncesine kapılır ve gıdıklanma hissi kuvvetlenir. Daha çok taktik var hepsini yazamam
Baya profesyonelsin anlaşılan. Böyle bi deneyim yaşamak isterdim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar