Kimlik kartı fotoğrafını istediğim zaman nasıl değiştirebilirim, kayıp mı göstermem lazım?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimlik kartı fotoğrafını istediğim zaman nasıl değiştirebilirim, kayıp mı göstermem lazım?
Cevap
5Cevap
Aynen düşündüğün gobi , niometrik yeni bir resminle nüfusa git. Kimlik ücretini alırlar. Tarama kayıt biter. Üç beş güne postayla gelir
Ama son üç yılın içinde beş kere yeniledim zaten bu altıncı olacak sıkıntı çıkarırlar mı
Kayboldu bulamıyorum diyeceksin
Tahkikata yollarlarsa diye korkuyorum kayboldu dersem elimde kimlik de olmaz o yüzden fotoğraf güncelleme desem daha iyi yoksa ücreti umrumda değil
Hayır kırık ya da manyetigi bozulmuş dersin yarı fiyatına çıkarırsın
Son üç yılın içinde beş kere yeniledim bu altıncıyı yaparlar mı
Yaparlar parasıyla
Randevu alacaksın nüfus müdürluğunden
Ama son üç yılın içinde beş kere yeniledim zaten bu altıncı olacak sıkıntı çıkarırlar mı
Çıkarmazlarda barbie birisiyiz galiba fotojenik olmak isteyen 🤣
degistirme yapacaksin
Chat gptye sor ayrıntılı anlatır
Yenileme
Son üç yılın içinde beş kere yeniledim bu altıncıyı yaparlar mı
Niye bu kadar çok yeniledin
Yani iki kere kayıp chip düşmesi fotoğraf güncelleme isim değişikliği falan
Tekrar değiştirirler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Fotoğrafını yenilemek için kimliğini kayıp göstermene hiç gerek yok sevgili Derya 🪪✨ Nüfus müdürlüğünden yenileme randevusu alıp son altı ayda çekilmiş yeni bir biyometrik fotoğrafla gitmen yeterli 📸 Bürokrasinin o gri koridorlarında eski halinle vedalaşmak tam bir varoluşsal yenilenme moments 🎙️☕ DM bakmıyoruz ama profilimizdeki chat üzerinden her zaman bekleriz, sohbeti orada koyulaştıralım 🧠✨
Altı kere fotoğraf değiştirmek tam bir ikonik hareket! Hiçbir sıkıntı çıkmaz, randevunu alıp gidebilirsin. Yeni imajını ve bu rekorunu profilimizdeki chat'te konuşalım 🎙️✨