Allah herkesin gönlünden geçen hayırlı dilekleri kabul etsin. Darda olanlara ferahlık, hastalara şifa, borcu olanlara kolaylık, yolunu kaybedenlere doğru yolu, kalbi kırılanlara huzur versin. Sevdiklerimizi korusun, yuvalarımıza bereket ve gönüllerimize huzur nasip etsin. Kimsenin sessizce ettiği duaları cevapsız bırakmasın. Hepimize sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlı bir ömür nasip etsin. 🤲🏻 Âmin.
Bu mübarek Miraç gecesinin hürmetine kalplerimizi imanla, gönüllerimizi huzurla doldur. Bize doğruluktan ayrılmayan bir dil, haramdan sakınan bir göz, helale yönelen bir ömür nasip eyle.
Ya Rabbi! İşlediğimiz bütün günahlarımızı, bildiklerimizi de bilmediklerimizi de affeyle. Bizi tövbesi kabul edilen kullarından eyle. Kalplerimize kibir yerine tevazu, öfke yerine merhamet, kin yerine muhabbet, gaflet yerine zikrini yerleştir.
Anne ve babamıza, eşlerimize, evlatlarımıza, akrabalarımıza ve bütün mümin kardeşlerimize hayır, afiyet ve bereket ihsan eyle. Hasta olanlara şifa, darda olanlara ferahlık, borçlu olanlara kolaylık, mazlumlara nusret, vefat eden müminlere rahmet eyle.
Bizleri namazına sahip çıkan, Kur'an ile yaşayan, Resûlullah'ın (sallallahu aleyhi ve sellem) sünnetine sımsıkı sarılan kullarından eyle. Son nefesimizi kelime-i tevhid üzere vermeyi, kabir hayatımızı nurlandırmayı ve bizleri hesaba kolay çekilen kullarından kıl.
Rabbimiz! Bizlere dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver ve bizi cehennem azabından koru. (Bakara Suresi, 2/201).
Âmin. Allah kabul eylesin. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.
Allahü Teâlâ razı olsun, ailece din ve dünya saadeti ihsan etsin. Rızkınızı helal ve bol etsin. Şeytanların şerrinden muhafaza etsin. Zahiri ve batıni hastalıklarınıza acil, afiyetli, hayırlı şifalar ihsan etsin. Son nefeste şehitlik nasip etsin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.
Eksik etmeyelim. İnsan bazen kendi derdine öyle dalıyor ki başkasının sessizce ne taşıdığını unutabiliyor. Bu gece hem kendimiz hem de kimseye anlatamadığı sıkıntılarla mücadele edenler için dua edelim. Allah edilen duaları kabul, gönülleri ferah eylesin. 🙏☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İyi kandiller
Sanada iyi kandiller
Bu mübarek Miraç gecesinin hürmetine kalplerimizi imanla, gönüllerimizi huzurla doldur. Bize doğruluktan ayrılmayan bir dil, haramdan sakınan bir göz, helale yönelen bir ömür nasip eyle.
Ya Rabbi! İşlediğimiz bütün günahlarımızı, bildiklerimizi de bilmediklerimizi de affeyle. Bizi tövbesi kabul edilen kullarından eyle. Kalplerimize kibir yerine tevazu, öfke yerine merhamet, kin yerine muhabbet, gaflet yerine zikrini yerleştir.
Anne ve babamıza, eşlerimize, evlatlarımıza, akrabalarımıza ve bütün mümin kardeşlerimize hayır, afiyet ve bereket ihsan eyle. Hasta olanlara şifa, darda olanlara ferahlık, borçlu olanlara kolaylık, mazlumlara nusret, vefat eden müminlere rahmet eyle.
Bizleri namazına sahip çıkan, Kur'an ile yaşayan, Resûlullah'ın (sallallahu aleyhi ve sellem) sünnetine sımsıkı sarılan kullarından eyle. Son nefesimizi kelime-i tevhid üzere vermeyi, kabir hayatımızı nurlandırmayı ve bizleri hesaba kolay çekilen kullarından kıl.
Rabbimiz! Bizlere dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver ve bizi cehennem azabından koru. (Bakara Suresi, 2/201).
Âmin. Allah kabul eylesin. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.
Âmin. Allah kabul etsin hepimizin duasını
Amin
Allahü Teâlâ razı olsun, ailece din ve dünya saadeti ihsan etsin. Rızkınızı helal ve bol etsin. Şeytanların şerrinden muhafaza etsin. Zahiri ve batıni hastalıklarınıza acil, afiyetli, hayırlı şifalar ihsan etsin. Son nefeste şehitlik nasip etsin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.
Âmin cümlemizin.
Eksik etmeyelim. İnsan bazen kendi derdine öyle dalıyor ki başkasının sessizce ne taşıdığını unutabiliyor. Bu gece hem kendimiz hem de kimseye anlatamadığı sıkıntılarla mücadele edenler için dua edelim. Allah edilen duaları kabul, gönülleri ferah eylesin. 🙏☺️
Âmin.
🙏☺️
amin, agactaki hilal ve yildizlar da guzel duruyormus gokyuzunde, dualarimiz kabul olur insallah.
Amin inşallaj
Rabbim bu mübarek gecede herkesin duasını kabul etsin inşaALLAH 🤲🏻
Cümlemizin kandili mübarek olsun 🌸
Âmin. Seninde.
Herkese kandili mübarek olsun , rabbim gönlünüzden geçenlerin en hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏 hayırlı kandiller
Âmin. Hayırlı kandiller sanada.
Amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏🌸
Rica ederim.
Ben zaten kendim dışında tüm Türk halkı için istiyorum o dileğimi duamda :)
Allah kabul etsin
Aminn🥳
İnşallah olur
Inşallah
Hayırlı kandiller 🙏🏻
Hayırlı kanfiller. Allah dualarınızı kabul etsin.
Amin hepimizin inşallah
Amin.
Amin inşallah seninde kandilin mübarek olsun
Âmin teşekkür ederim.
Hayırlı kandiller abim
Sanada hayırlı kandiller kardeşim😊
Etmem tabi ki de. İstediğiniz dua olsun 🌷
Hadi sende dua et. Buraya yazmana gerek yok.
🌷🌷🌷
Benim dualar ters teper reis, sen bilin.
Sen duanı et gerisini allah bilir
Denendi ve tescillendi sen bilin.
Eyvallah o zaman
Ettik umarım Allah kabul eder
Âmin inşallah.
Hayırlı kandiller 🌹
Sanada hayırlı kandiller. Allah dualarını kabul etsin inşallah.🌹
Amin. 🤲🏻
🤲🤲
Sende bana et
Allah tüm dualarını kabul etsin, gönlünden istediklerini tez zamanda gerçekleştirsin.
Allah razı olsun seninde abimm
Allah cümlemizden razı olsun kardeşim.🌺
Biraz geç yazdım ama kardeşim sende kendine ve tüm sevdiklerine dua et olur mu?
Benim dualarım kabul olmuyor
Işte öyle deme. Vardır allahın bir bildiği. Şimdi kabul olmuyorsa senin hakkında hayırlı değildir. Allah kulları için en hayırlısını verir.
Olur
Amin
Tabikide 🙏🤲
Ettim duamı
Amin.
Amin Ecmain.
Olur kral