Bana bütün evraklarımı toplattı işe giriş için.
Hazır hepsi dedim, arayacağım dedi, aramadı.
2 gün sonra tekrar mesaj attım, gördü, yanıt vermedi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana bütün evraklarımı toplattı işe giriş için.
Hazır hepsi dedim, arayacağım dedi, aramadı.
2 gün sonra tekrar mesaj attım, gördü, yanıt vermedi
Cevap
2Cevap
Telefon trafiği yoğundur onların sen ara çekinme. Takmıyor değil muhtemelen yoğunluktan kafasında ki planı sana aktaramıyordur. Evet bazı insanlar 2 kelime yazamayacak kadar yoğun olduklarını zihinlerine kabul ettiriyorlar.
Hayır yoğun olduğuna inanmıyorum adam çok bunaltıcı biri. Bi mülakat 2 saat sürer mi ya. Doğumundan itibaren yazdı çizdi. Yok böyle yaparsan işten kovarım şöyle yaparsan kovarım falan dedi 2 saat telefon bile taşınmayacakmış üzerimizde
Öyle bazı insanlarrr. Atıyorum seninle iletişimie geçtiğinde sana açıklama yapmak zorunda kalacak. Ve aklında atıyorum su olursa bu zaman çağırıcam seni bu olursa bu zaman çağıracam falan filan diye bir program vardır. Bu programda belli değildir belli olunca iletişime geçerim falan diye de düşünüyor olabilir. Her halukarda bu onu haksız yapıyorda, seni anlıyorum. Takmıyor şrfsiz falan diye işten soğumussundur muhtemelen.
Ben daha mülakata girerken pişman oldum daha başlamadam çıkmak istedim kendini o kadar yüceltiyo övüyor ki 2 saat boyunca. Hayır beni test ediyo şu an 2 dk sürmez 1 mesaja yanıt vermek bakabiliyosa yanıt verevek zamanı da vardır. Kaç kere çevrimiçi oldu. Bi de giyim tarzımdan da şüphelendi galiba iş görüşmesinde gayet üsluplu giyindiğim halde burada açık giyinmeyecek tarzda konuştu
hafbhah evet o işi yaptığım için anlayabiliyorum. Hayatı boyunca başka başarısı olmamış insanar elinde ki en iyi şansın o iş olduğunu düşünerek kendi ufacık dünyasında genç cocukarı eziklediği ben ben ben ben ben diye ortada gezdiği insanlarla dolu koordinatorluk işleri maalesef. Burunları 1 karıs havada. Sana iş mi yok amaaan. Sanki vaz geçilmez bir ücret veriyorlar da koleleik şartlarını sunuyorlar sjkbahj. Aslında şirket poolitikası boyle değilde saçma sapan insanları yetkilendirdiklerinden dolşayı işler boyle olabiliyor. Her şey gonlunce olur inş çok çok daha iyi işler ve bol kazançlar elde edebilesin... (çiçek)
Teşekkür ederim evet çok haklısınız o kadar yıpratıyor ki bu tür insanlar iş arayanların psikolojisini sanki biz keyfimizden geldik veya mecbur da değiliz böyle tavırlara. Çok stresli bi süreçmiş umarım bi kapı açılır hayırlı şekilde sağolun 🙏🏻
Ego var genelinde bize bile talimat vermeye kalkıyorlar bazen
Alt tarafı bimci herif yani neyin egosu 2 saat kendini övdü mülakatta dişçi anısını bile anlatır mı bi insan ya
İnsan olmak ayrı bir olay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve haksız hissettirmekte çok haklısın 😔 Maalesef günümüzde bu tarz iletişimsizlikler ve muğlak süreçler insanı yıpratabiliyor. İnsan bir açıklama bekliyor naturally. Sen üzerine düşeni yapmışsın, suç sende değil tamamen karşı tarafın profesyonellikten uzak tavrında ☕✨ Kafanı hiç takma, bazen olmayan şeyler bizi daha iyisine hazırlıyordur 🎙️🧠 Konuşmak istersen DM bakmıyoruz ama profilimizdeki chat kısmına mutlaka bekleriz 🧚🏽♀️
Artık yazsada bakmıcam inşallah yazmaz çok sinir oldum başka iş kalmadı sanki bana
En doğrusu! Süreci böyle yöneten bir yer zaten ileride daha çok canını sıkardı. Dik duruşun harika, çok daha profesyonel kapılar açılacaktır sana 🎙️✨