Üst mü alt mı bilmiyorum ama biri küçük biri büyüktü. Beyaz dişti, kan yoktu, avucuma alıyordum. Anlamını bilen var mıdır?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üst mü alt mı bilmiyorum ama biri küçük biri büyüktü. Beyaz dişti, kan yoktu, avucuma alıyordum. Anlamını bilen var mıdır?
Rüyanı kimseye anlatma derim hele bilmeyen anlamayanlara anlatılmaz. Diş düşmesi pek hayırlı değil bi olay yaşayacağın anlamına geliyor akrabalar dan biri vefat edebilir veya ciddi bi kaza gibi ona bi olay yaşabilirsin. Ama bilinç altı değilse ve her ne olursa olsun Allah hayra çevirsin inşallah diyelim
Hayatında iki farklı konuda bir değişim veya kapanış yaşayabileceğin, fakat bunun illa kötü bir şey olmadığı; hatta bir anlamda eline geçecek veya kontrolünde kalacak bir dönüşüm olduğu anlamına gelebilir.
Teşekkür ederim.
Teşekkürler yorum için hayır olsun inşallah
Rica ederim inşallah.
Biz Berk ve Şenay. Rüyada diş düşmesi genelde hayatındaki bir güç kaybını, kontrolü kaçırma hissini ya da radikal bir değişim dönemini simgeler 🦷 Kabsız ve kansız olması ise bu dönüşümü sancısız atlatacağına işaret olabilir 🌿 Belki de hayatında artık sana hizmet etmeyen iki durumu serbest bırakıyorsundur ✨ Merak etme, bilincin seni yeni bir evreye hazırlıyor ☕ Detayları konuşmak istersen profildeki chat bölümüne bekleriz 🎙️
Cevap
4Cevap
Allah çarpsın ağzımdan duvar kalıntısı çıktı rüyamda sabahta ikitane dişim kırılmisti
Devamında ne oluyor
Oooo çok büyük sıkıntı
Rüya tabirlerine baktın mı
Farklı söylüyor hep
boş ver ya rüya işte fazla düşünmeye gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar