5 gü46 yaşında olman hiçbir şeyi bitirmiyor. İnsan bazen doğru kişiyi bulmak için değil, yanlış insanlara fazla zaman harcadığı için yoruluyor. Hele bir ilişki seni çok bekletip tükettiyse, insan ister istemez “artık benden geçti” diye düşünüyor. Ama bence mesele yaş, boy, kilo, göz rengi falan değil. Bunlar ilk bakışta dikkat çeker, eyvallah; ama yuva kurduran şey başka. Karakter, huzur, güven, muhabbet... Bir de “kendi kul hakkıma girdim” demen var ya, bence en çok oraya dikkat et. Geçmişte biri için kendini fazla bekletmiş olabilirsin ama bunun cezasını ömür boyu kendine kesme. Reelde yapılacak şey de aslında çok basit: Eve kapanmayacaksın. İş dışında da hayatın olacak. Arkadaş ortamı, kurs, etkinlik, yürüyüş grupları, kültür-sanat işleri, gönüllülük... Nerede insan varsa orada olacaksın. Ama “ruh eşimi bulacağım” diye de alnında tabela gezdirmeyeceksin. 😄 Birileriyle tanış, konuş, kahve iç, insanları gözlemle. Oluyorsa olur, olmuyorsa zorlamazsın. Ve en önemlisi, ilk ilgilenene “işte bu” diye sarılma. Bu yaştan sonra insanın aradığı şey heyecandan çok huzur olmalı. Kısmet dediğin şey bazen kapıyı çalar, bazen de sen dışarı çıkınca karşına çıkar. Geç kaldım diye düşünme. Belki de sadece yanlış yerde bekliyordun.
013 Yorumla
Soran5 güEvet yanlıs kısıydı
Soran5 güCok haklısın
- 5 gü
Mesele benim haklılığımdan çok, senin bu saatten sonra ne yapacağın. Bence silkelenme zamanın çoktan gelmiş. Kendini yeni bir hayata hazırlama vakti...
Soran5 güEvet nasıl olcak bulmıyorum
Soran5 güAllah'a sıgunıyorum
- 5 gü
İlk önce saçından değişikliğe başlamalısın,
Sonuçta bir kadın hayatında yeni bir karar aldığında ilk başta saçından değişikliğe gider..
Soran5 gükoyu sac mesala
Soran5 gükakul olabıılır perde kakul
- 5 gü
Sürekli yaptırdığın bir model olmasın, değişik bir model olmalı, seni sürekli görenler bile bu değişikliği fark etmeli... Gölge attırabilirsin mesela saç aralarına. Sürekli kullandığın bir ruj varsa onu değiştirebilirsin..
Soran5 güEvet
- 5 gü
O zaman, rota oluşturulsun.. Umarım istediğin o güzel hayata en hızlısından kavuşursun..
Soran5 güAllah razı olsun sende krdesum ıns
- 5 gü
💖💗🥰💞
En İyi Cevaplar
6 güRuh eşi, aranarak değil; insanın hayatını samimiyetle yaşarken karşısına çıkan doğru kişiyi fark etmesiyle bulunur. Yaşınızın ilerlemiş olması bir eksiklik değil, aksine ne istediğinizi daha iyi bilmenizi sağlayan bir tecrübedir.
Gerçek hayatta yapılması gereken, kendinizi eve ve işe hapsetmemek; dost çevresine, sosyal ortamlara ve hayatın doğal akışına daha fazla karışmaktır. Çünkü bazen insanın kaderi, hiç beklemediği bir sohbetin içinde karşısına çıkar. Yuva kurmak istemenizden utanmayın. Geç kalmış değilsiniz. Önemli olan, sırf yalnız kalmamak için herhangi birine değil; yanında kendiniz olabildiğiniz, güven duyduğunuz ve aynı hayali paylaşabildiğiniz birine rastlamaktır.28 Yorumla
Soran6 güAynen cok dogru
- 6 gü
“Ve onların kalplerinin arasını birleştirdi. Yeryüzündeki her şeyi harcasaydın, onların kalplerini birleştiremezdin; fakat Allah onların arasını birleştirdi. Şüphesiz O, mutlak galiptir, hüküm ve hikmet sahibidir.”
(Enfâl, 8/63) - 6 gü
Enfal Suresi 63. Ayet
Soran6 güteskler kutlu allah razıollsun
- 6 gü
Rica ederim amin cümlemizden.
Soran6 güsagıol ıns heopmızı buluruz ıstıyen herjes bulsun
Soran6 gühayırlı guzel ınsanları
- 6 gü
Nasip
Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Öncelikle sosyal medya tabunu yıkmalısın. Reelde bulabilseydin zaten çoktan bulurdun. Çevren yok demek ki.
Reelde çevren olsa bile sanaldaki kadar çok seçeneğin yine olmaz.
Sen sosyal medyadan bulma seçeneğini eleyerek kendi kendine en büyük kötülüğü yapmışsın, biz ne desek sana faydası olmaz.014 Yorumla- 6 gü
Güncellemeye cevap: Yoran tek ilişki dediğin heralde uzuuuun bir ilişki. İşte kadınların hayatını bitiren en büyük travma budur. Sen artık hiçkimseye kendini tam olarak veremezsin. Birini arıyormuş gibi davranıyorsun ama aslında tüm kapıları kendin kapatıyorsun. Muhtemelen her karşına çıkanı reddedeceksin. Psikolojin zedelenmiş. Asla düzelmez.
Soran6 güİpek bu adambenı cok yordu ve beklettı
Soran6 güGıdıyorum demedı gittımde demedi
Soran6 güBelırsızlıkler ıcındw bıraktı
- 6 gü
İşte orada dik durup tekmeyi basacaktın.
Ben çevremde senin gibi aldanan birkaç kişi tanıdım. Mesela diyorlardı ki "8 yıldır çok iyi giden bir ilişkim var" falan, Ben diyordum "hayır 8 yıllık ilişki çok iyi giden ilişki değildir, duran ilişkidir. İlişki 8 yıldır aynı yerde duruyor, ilerlemiyor". İşte gözünüzü açıp bunu fark etmeniz gerekirdi.
Soran6 güEvet pişmanım hayatımı ılerlemedı yok oldu
Soran6 güDogru sosyalde guvenmekte cok zor
Soran6 güHsyır
Soran6 güCok sukur ama karşı taraf nasıl bırı bılemıyosun
Soran6 güEvet
- Diğer konusunda 803 cevap paylaştı.
6 güGayet iyi tatlım. 38 bedensin. 85B beden göğüslerin var. Sevilmek için rahatlıkla kucağa alınabilir ve taşınabilirsin. Ben çok severim!!! Sosyal medyayı dahil etmelisin arayışına yoksa Kazım büfe civarında arayabilirsin.
01 Yorumla
Soran6 güTrskler
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Asla kınamak ne demek, aşka yaş sınırı koyanlara inat hayat tam da şu an başlıyor 🎙️✨ Ruh eşi dediğimiz şey fiziksel özelliklerin ötesinde bir ruh rezonansı aslında. İş yerini boş ver, kendine zaman ayıracağın hobilere, sergilere, tiyatro kurslarına veya kitap kulüplerine yönel 📚☕ Kalbinin ışığı dışarı yansır. DM soranlar oluyor, biz detaylı sohbet için profildeki chat özelliğimize bekleriz 🧠✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Diğer konusunda 96,3b cevap paylaştı.
u 6 güarayarak bulursun
00 Yorumla
6 güMerhabalar
Bence kendine haksızlık etmemelisin hala güzel ve hala şansın var hayata küsme sakın bazen aşk hayatımıza ne zaman gireceği hiç belli olmaz o yüzden ümidini kaybetme belki senden küçük birini seversin oda seni sever ama ümidini kaybetme bir söz var ya ümitsizsiniz ya da ümit sizsiniz diye09 Yorumla
Soran6 güAllah razı olsun nekdar guzel bır kalkın Allah gonlunce yapsın herseyo senın
Soran6 güKalbın
- 6 gü
Orada mısın
Soran6 güGamsız benden kucuksun ondan evladı oldugun bellı
Soran6 güİnsan evladı
- 6 gü
Ondan evladı olduğun belli derken
- 6 gü
Yok estağfurullah normal konuşacaz bir konuda danışmam gerek
Soran6 güBurdan yaz ablası
- 6 gü
Peki
- Diğer konusunda 600 cevap paylaştı.
6 güBir şey yapmana gerek yok. ruh eşi gibi bir tanım aradığın için doğrusu olan doğal olmandır. Normak, günlün rutin hayatında karşına çıkması doğru olandır. İnsanlara şans vermen lazım sadece, kim bilir belki de bu soruna cevap verenlerden biridir.
00 Yorumla - Diğer konusunda 930 cevap paylaştı.
6 güBirini bulman için fiziksel özelliklerden ziyade karakter önemli diye düşünüyorum. Çirkin şansı denen şey gerçek
11 Yorumla
Soran6 güAynen bak o dogru
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 güçıtayı yüksek tutuyor armudun sapı üzümün çöpü evli olmaz vs kasıyorsundur o yaşta bekar adam bulamazsın.
03 Yorumla
Soran4 güHatıe gecmıstencanımı cok yaktı bır vıcdansız
Soran4 gü13 senem cop oldu
Soran4 güBu funyada karwkter insanlık olrak dengımı bulsaydım mutluydum gıptayla bakılıyordum bu adı hayatımı yok ettı
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ruh eşini bulmak çok ciddi şans işi maalesef. 49 yaşında biri olarak ben de bulamadım. Herkese kısmet olmuyor.
010 Yorumla
Soran6 güEvet
Soran6 güEvet gec kaldık dogru
Soran6 güAma ben boyle oldun ıstemedımkı
Soran6 güNe hayellerım vardı
Soran6 güAynen mıllte bor ben boyle oldum dıger kızlara bakıyorum
Soran6 güKucugunbıyugu demeden oldu
Soran6 güBor ben yarım kaldım
Ozelliklerinden sen nelerden hoslanirsin o nelerden hoşlanır bunları tanıdıkça keşvedicen ve bulucan
034 Yorumla
Soran4 güKrdesim ben bu dunyada dengımı bulmus karekter davranıs oleak yanlıs kısıyo secmrdeydım gıptatla bakılan bırydım oadam sonumu getırdı maddı manevı
Soran4 güİmparatorotıce eneejisi
Soran4 güAma afredsın haytımı ıcıne etti cok pişmanım
Soran4 güAynı iste Allah yardımcınolsun
Soran4 güR. e b nde uykusuz kendı kul hakkına gırdım ama Allah bır narssıtten kurtarmıs
Soran4 güMaddi manevı bunaldım dogru kısıde olsaydım gıptayla bakılan ben olmustum bu dunyada gercek fengımı bulamadım
Soran4 güBu danasıp
Soran4 güYas kac senden benden kucuksun mav
Soran4 güMac
Soran4 güHıc rvlendınızmı
Soran4 güAnladım zor seyler yasamıdın sende
Soran4 güanladıgım ıyı ınsanlar uuzlyuor hep merahmetlı
Soran4 gütek sucumuz ıyı olmak duygusal davranmakmıs
Soran4 güEst oyle dudunmedım Allah bıyık diyoruz ama hep kotulerı nedende hep guldurdu maalesef bu funyada
5 güAbla çok erken olmadı mı? bekle bir 60 yaşına falan gelseydin de öyle arardın ruh eşini
021 Yorumla
Soran5 güAma bu gelecek kısı 2cı be sonum olucak
Soran5 güEskiden cok cekmıstım
- 5 gü
Artık ruh eşini aramayı biraksan da mantık eşini bulsan daha iyi olacak
Soran5 güoada dogru yagmurdan kacreken doluya tutulmustum gecmıste ama
- 4 gü
Geçmiş diyip durma geçmişe hala takıntılı kalmışsın artık önüne baj
Soran4 güevet oadam konusmaya degmez ablam cok bunaldım maddı amnevı
Soran4 gübır ıs bulup burdan gotmek ıstıyorum bu ceverden bıktım
Soran4 gücok fenalar
- 4 gü
Geçmişini dinlemek isterdim severim benden büyük insanların geçmişini dinlemeyi eğer anlatmak istersen yazabilirsin bana
Soran4 güya bu dunyada denegımı bulamadım buldugumu sandım dıbe boylaydım sımdı cıkmaya calsııyrum dıpten okadar cok uzgunum ve kırgınımkı
Soran4 güısımden oldum hem kımsedden destek gelmedı tek basıma atallatım en kotu acılarımı gunlerımı sımdı ayaga kalkıp bende varım dmeek ıstiyorum allah bı cıkıs kapısı acsa
Soran4 güherseyden yoruldum ve bıktım
- 4 gü
Ya bu hayatta kim dengini bulabilmiş ki hani sende olan onda yoktur onda olan sende yoktur mutlaka hani insanları kusurları olur sen onun kusurunu kapatacaksın o da senin kusurunu kapatacak yani ilişki böyledir zaten bu zorlu dönem atlatmış olabilirsin herkesin bir Zorlu dönemi oluyor zaten benim de oldu bazılarınınki daha uzun sürüyor seninki biraz daha uzun sürmüş ama bu pes etmek değil zaten bak pes etmemişsin şimdi normal hani sıradan bir hayat yaşayacaksın zaten herkes aynısını yapıyor
Soran4 güEvet bırcıkıs yolu olmalı
Soran4 güAma yollar kapalı ablam ıs kapısı acılsa yenıden
- 4 gü
Hangi şehirde yaşıyorsun?
Soran4 güadana kuuzm basımı alıp buralardan gıdebılsem herseyden bıktım ve yoruldum aılem bıle yanlız bıraktı dstek veremdıler
- 4 gü
Bana özelden yazar mısın biraz dertleselim seninle
Soran4 güsenınde basını garıttım okadar bunaldımkı cıkmaz bır sokatayım
- 4 gü
Yok ya ben alışkınım böyle dinlemeye sen bana özelden yaz en azından biraz akıl vereyim
Soran4 güpeki allah razıollsun ablam
Diğer konusunda 687 cevap paylaştı. Bulursun ama çoğu erkek çocuk ister bence senin için bu saatten sonra iş ve para olmalı
02 Yorumla
Soran5 güKrske ıs ıstoyorum ama uygun ısler gelmedı
Soran5 güYoksa gene calısırım yok umudum kalmadı
Kötü olmuş geçmiş olsun herkese guvenme burdan dikkatli ol
010 Yorumla
Soran6 güYok burdan aramıyorum
Soran6 güSosyalden asla
Soran6 güevılılık yolundaydık aldattı vıcdansız baskaısına gıttı aıelsını sectı ısımde kaybetmıstım zaten kırgınım uzgunum gercelten talıhın ıyı olacakmıs evın ıcınde oyle cehhenme hayatı yasadım 13sene bu adam yuznen bunlar basıma geldı allahta guldrmedı maalesef ısyan olarak algılanmasın ama
Soran6 güevet ısımde gıttı yılarım gıttı kardesım13yıl cop cok sevdım sucum duygusal olmakmıs karsımdakı svememeıs bence benım kadar enzından
Soran6 gücazdan kardesolanlar boyle sımdı neolur ben gecrkten cok skıldım kısırdonguden kımse esteklemedı gereken destegı gormedım gereken destegı cok sevdıgım aıleme bıle sucladı benı herseyın sorumlusu kım ıster kotu olmayı dunya yalanda olsabıktım
Soran6 gükulanmadı ızın evrmedım duygularımı kulnnadı en acısı babamın olmjuydu nazardaa cok geldım cok acılar cektım gecmsıte gecmıs boyledı en kotusu babamın vefatıyfdı kadırmadım hasta oldum gemcıste
Soran6 gübyunlar bır ımtıhandı ama cok agırdı lalah kımseye tasamayacagı yıklerı yıkletemsın kardesım halada maddı amnevı zorluklar ıcındeyım
- Diğer konusunda 713 cevap paylaştı.
6 güReele pekte güven olmaz herkes tek gecelik ilişki peşinde
04 Yorumla
Soran6 güNeden sanal asıloyle
- 6 gü
Reelde denk geldin adam senle gönül eğlendirdi sonra ayrıldı napcan dediğinde doğru sanalda öyle reelde çyle Allah yardımcın olsun
Soran6 güEver
- 6 gü
İnş denk gelir birisi
Gizli Üye(36-45)6 güMenepoza girmiş, 30-35 gösteriyorum diyo. Şakamısın sen? Kendini kandırmanın sana faydası yok.
15 Yorumla
Soran6 güKomlplklısın
Soran6 güKalbını. Karalıgı buray yansımıs
Cevap sahibi6 güBen senin iyiliğin için dedim. Gerçekleri gör diye dedim. Gerçekliğin farkına var. Yaşın 50 olmuşken 30 gösteriyorum demek gerçeklikten uzak olmak demektir.
Soran6 güYok ben kendımı bılıyorum
Soran6 güKımsenın onayına ıhtıyacım yok
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 güTüm özelliklerini yazmışsın aaaa olmaz ama hiçbir gizemi kalmadı
00 Yorumla Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. İşten kaçmak için evlenen kasiyerliğe bile razı olur, benden söylemesi...
00 YorumlaDiğer konusunda 978 cevap paylaştı. Aktif olmalısın ne bileyim düğünler falan gibi topluma karışmalısın diğer türlü zor
00 YorumlaTecrübelisin aslında yaş olarak da nasıl bulabileceğini bilmen lazım
00 Yorumla- Diğer konusunda 528 cevap paylaştı.
6 güYuva işini bilmem ama iyi bir partner edinebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 güSizin gibi bir hanımefendi ile tanışmak güzel olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 güSarı saçlı ve renkli gözlü hatun tercih etmiyorum.
00 Yorumla
5 güÖnce fırsatları göz önünde bulundur sonra içlerinden seç o zaten seni bulur
013 Yorumla
Soran5 güSssyalden dusynmuyorum reel olursa olsun hayırlı kısı
Soran5 güAllah sanada nasıp etsın
- 5 gü
O dertten yeni kurtuldum ben almayım
Soran5 güAnladım aslınd senle kaderımız hemen aynı bende ayruldım kotı bır ayrulık yasadım exten evılılık tolundaydım
Soran5 güOns baska seylerden gulersın
Soran5 güİnş
Soran5 güHayırlı kanduller
- 5 gü
Bende tekrar o yola girmiştim ama körün gözü açılınca elindeki bastonu kırıp attı
- 5 gü
Hayırlı kandiller
Soran5 güSagol
Soran5 güGuzel bır ısım olsa yeniden umudum kalmadı
- 5 gü
Hayat birşekilde devam ediyor pes etmemek gerek
Soran5 güEvet hayeley sende gencsın genede gonul ıskerne kapalı olma guzel krdesım
6 güBenden guzelmissin ben cirkinim keske senin gibi olabilsem
01 Yorumla
Soran6 güAman yok be ablam kaderumız guzel olsun bunlar hıkaye est
- Diğer konusunda 414 cevap paylaştı.
4 güMuhteşemsin Allah gönlüne göre versin
05 Yorumla
Soran4 güSagol Allah razı olsun bıktım herseyden yoruldu m
- 4 gü
Lütfen pea etme göreceksin her şey çok güzel olacak
Lütfen sen içini ferah tut
Ayrıca çevrendeki erkeklerde de iş yokuş böyle güzel biri nasıl hala yalnız kalabiliyor anlamıyorum
Soran4 güOns sen ıyosın ya ama ben bıttım tukendım
Soran4 güOlmek ıstoyorum kapılar her kapım kapalı
Soran4 güBazen cozumler velmyonce herseyden yoruldum
- Diğer konusunda 483 cevap paylaştı.
5 güAramakla bulamazsın tevafuk olması lazım
04 Yorumla
Soran5 güYa aman benım hsyatım afedersın bor mechule dondu
Soran5 güAman herseyden yoruldum
- 4 gü
Ne var hayatında kötü olan? Nelerden yoruldun?
Soran4 gügunaydın yasadıgım kotu kaderden
- Diğer konusunda 448 cevap paylaştı.
5 güBoş ver takma kafana
07 Yorumla
Soran5 güya zaten eskı ılşmde hem cokuzldum heme zaten hep yanlızdım yine buna uzlyuorum bunlar neden benı buldu gelecek gecmıs arasında kaygılanıyorum uykuusz geceler var
Soran5 gühep terkedıp sebsızce gıderdı defalrca aldattı oayladı ens onunda yaotıgı bardagı tasıran son damla oldu vefsızmıs
Soran5 güaldattıgı kısyle nıkahlandı bana cokezıyet ettı hangıbırnı anlatım
- 5 gü
Geçmiş olsun çok zor zamanlar geçiriyorsunuz bundan sonra için hayatınızı yoluna koymanız lazım isterseniz konuşuruz
Soran5 güevet ayrılalı 13 yıl oldu olanları unutmaıdm cok haksızlık yapıldı o aılesı kotu ceversı ıyı nıyetımı tammeen neftete cevırdı evet uutmadım gıden yılarımada gelmıyor keske bu adamı hıc tanımasaydım
Soran5 gücok uzunum agladıgım gecelerı allah bılıyor
Soran5 gübunları acındırmak tyamzadım bnneyapım kardesım kaderım sınadı ıste
Diğer konusunda 8b cevap paylaştı. Ruhunu teslim edeceksin ruh eşinden bahsediyorsun
014 Yorumla
Soran5 gücok sacamalık
Soran5 güneden bukadar hayattan bıktın
Soran5 güben n eypaım cok acılar cemtım hKSIZ YERE SUCUM gunahım olmaıdgı halde mevladan geldı bunlar genede ısyan etmedım agladım cok dogru en acsı babamın olmuydu
Soran5 günazarlarda 1996 buyu bıle yaplımıs rzkın olmasın dıye ahh neler yasadım maddı manevı zoruklar cıındeydım hala
Soran5 güdogruda bıktım bende ferahalamak cok sey beklemiyorum
Soran5 güAllah razı olsun hepmız
Soran5 güİnş teskler
Soran5 güSagol
Soran5 güCumlemızın
5 gübu saatten sonra hayat arkadaşı bul be abla
01 Yorumla
Soran5 güzaten hayrulısı
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 güKısmetın açılmamış demekki
010 Yorumla
Soran5 gügecmıste acıldıdda neoldu herseyım tepetaklak olmustu hem buldugum kısı hem ısımıaldı hayat elımden nazralarda gelmıstım bırazda cok marzkaldım cok aıclar cektım en acısı babamın ılmuydu:( bunları acıdrımak tymaz<dım halada maddı manevı skıntılar cıındeyım
Soran5 güen kotusu babamın olmuydu hasta bıle olmustum bır ara kalkdırmadım olumunu
Soran5 gügercekten bunları yasadım neden oldu nıcın sınavım cok avgır oldu
- 5 gü
Kader deyıp gececen hayata kusme gecmısı unut geleceğe bak
Unutma dunya fanı herkes burada bı sınavda
Soran5 güevet dogru cok bunaldım allahıma sıgınıyorum bu arada kadnlın mubarek olsun
- 5 gü
Hayırlı kandiller
Mevlam neylerse guzrl eyler
Soran5 güsagol bulut allah razıollsun cok muzıce bekliyorum bıryerden yuzume baksa razıyım herseyı beklmelyıorum okadar acıkcektımkı gecmıste
- 5 gü
Umut hep var
Soran5 güVarda emeklrrum yıllar gıttı
- 5 gü
Yıllar utansın sen utanma
6 güAbla o. Yuvaburda bulamassn
016 Yorumla
Soran6 güburada aramıyorum
Soran6 güSosyalden
- 6 gü
Bence cevrenden gorucu bak hayat cok acimasiz insallarda oyle abla
Soran6 güBılıyorum esku ılkmdekıkısı cok yordu benı cıddıydık
Soran6 güAldatıp benı ıstemdı zananında
Soran6 güBasjasına gıtmıstı
- 6 gü
Hic evlendnmi abla
Soran6 güYok bıru umutlarımı yarı yolda bırakmıstı
Soran6 güAskı gec buldum ısıöde vardı onuda kaybetmıstım
Soran6 güAlaah hrcmıste guldurmrdı
Soran6 güAglattı maalesef boule
Soran6 güZaten yzgunum grcıktı hersey o adam yuzunden
- 6 gü
Ozur yarani desdisem
Soran6 güyok kuzum zaten uzgunum kırgınım cok geckaldım herseye bırseyden guleydım barı onu bıle nasıp etmedı
Soran6 gübenımkı sacamalık ıste cok kırgınım hayata karsı haketmedım ben bunları:(
- 6 gü
Saglik olsn abla ne zaman anlatmak istersen dinlerm
Yav nasıl bulamadın şu güzelliğe bak
03 Yorumla
Soran6 güBır tane odun buldu evlendı badkasına gıttı
Soran6 güZamanında cok bekledim donermı hatasını anlarmı dıye ablası
6 gü35 görünüyorsun , öylemi?
09 Yorumla
Soran6 güEvet
- 6 gü
Hımm , valla kaçırılmayacak fırsat o zaman..
Soran6 güAma tanrı gecmuste guldurmedı
Soran6 güHıcbırdey gonlunce olmadı kaderom olaydı
Soran6 güGulmyelerdenım
- 5 gü
Geçmişi silelim mi?
Soran5 güNasıl olucak o
- 5 gü
Olur olur , anlatırım
- 5 gü
Dm den yazasanız , olmaz mı
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 güAbla maşallah taş gibisin elini sallasan ellisi ☺️
01 Yorumla
Soran6 güYok kuzum
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
6 güHakkında hayırlısı olsun
02 Yorumla
Soran6 güSagol zıhnen
- 6 gü
Rica ederim
6 güBen de bulmsk istiyorum ama nerede
62 Yorumla
Soran6 güAyy ıns bulursun
- 6 gü
Herkes bulmak ister ama nasip kısmet işleri
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Abla emeklilik sigortanı kontrol et ne ruh eşi
00 Yorumlaboş ver ruh eşini ya takıl ne güzel
00 Yorumla
6 güBirebir konuşmak isterdim seninle
00 Yorumla
6 güMilf diyorsun yaniiii
00 Yorumla
6 güsenin iş arkadaş ortamı ile olur anca
00 Yorumla- Diğer konusunda 628 cevap paylaştı.
6 güFoto olsaydı keşke
00 Yorumla Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ruh ikizini aramak için geç kalmadın mı
00 Yorumla
6 güBuradan çok fazla dayı talip olur sana
04 Yorumla
Soran6 güYa sosyalden ıstemıyorum ama
Soran6 güBende cok genc degılım oyle deme
- 6 gü
İşte yaşıtlarını bulursun diye dedim gerçek hayatta da denk gelirsin o yaştakiler nedense yoklukta oluyor erkek olanlar
Soran6 güDogru
Diğer konusunda 422 cevap paylaştı. Bende arıyorum ama bulamıyorum yok ne yazıkki
01 Yorumla
Soran6 güBlack ınsallah olur senın
4 güMerhaba
00 Yorumla- Diğer konusunda 801 cevap paylaştı.
4 güKaçıncı evliligin
00 Yorumla Çok geç kalınmış gibi sanki
00 YorumlaDiğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Turlara katil
00 YorumlaDiğer konusunda 987 cevap paylaştı. Bulamazsın artık
00 YorumlaTanışaniliriz
01 YorumlaDiğer konusunda 354 cevap paylaştı. Günaydın nasılsın iyi misin
00 Yorumla- Diğer konusunda 334 cevap paylaştı.
6 güBuldu say
00 Yorumla Selam nerde yaşıyorsun
00 YorumlaBuyrun tanışalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 güZenginsen beni bul.
03 Yorumla
Soran6 güYok ortayız
Soran6 güAllah gonlynegore verır
Soran6 güBen neysem oyum krdes
Gizli Üye(25-29)4 güBulursun aradığın evlilikmi yoksa birliktelikmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 güBenimle tanıiabilirsiniz