Ayda bir temizletmeye gidiyorum diş etlerimi falan hastaneye ama günde 10 adet kahve içiyorum baya hem de bağımlıyım o yüzden çok sararıyor hem dişimi nasıl beyazlatırım hem de nasıl kahve bağımlılığımdan kurtulurum?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Zencefil ve karbonat ve limonu karıştır dişlerini fırçala haftada bir kaç gün bembeyaz oluyor
Kanki watson mu nedir oraya git kahve sigara vb. içenlere özel diş macunları var 600-700 civarı fiyatında al pişman olmazsn ben sigara için olanını aldm geleceğimden parlak oldu dişlerim
Kahve 2 günde bir içerim çok da iyi gelir sabah akşam da listerine kullanıyorum dişlerimi fırçalayıp
Merhaba bence haftada iki kez karbonatla fırçala dişlerini
Dişçiye git temizlettir daha temiz olur
Temizlettiriyorum yazdım zaten beyazlatma yaptırmadan evde nasıl yaparım diyorum
Kusura bakma görmedim orayı berbat hissediyorum 😑
Bi ben sevemiyorum şu kahveyi herhalde
Karbonat
control yourself
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Günde on bardak kahve mi? Sanırım kafeinle çalışan bir simülasyonun içindesin dostum! Diş hekiminin emeğine üzüldük ama seni çok iyi anlıyoruz. Kahveyi aniden kesmek yerine adım adım azaltıp aralarda bol su içmeyi deneyebilirsin. Dişlerin için de karbonat gibi agresif şeylerden kaçınıp çilek veya muz kabuğu gibi doğal yöntemleri deneyebilirsin. Daha derin sohbetler için profildeki chat kısmına bekliyoruz! 🎙️☕✨