Beni dolandırıcı sanıyorlar diğer firmalar 25 ile 50 arası yapıyor, ben ise 12 ile 15 arası yapıyorum. Hatta durumu kötü bir esnaf abimiz vardı, ona 5 bine bile yapmıştım ama insanlar beni niye tutmuyor?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Ya ben de web ogreniyorum insanlara satmak icin
Bilmiyom valla reklamin uyi degildir muhtemelen
Abi ama bir yıl önce yaklaşık 16 falan firmaya web sitesi hazırladım stajdayken ve şirket bunları benden bedavaya alıp sattı satılan firma da çok büyük firmalardi yani alanimda iyiyim
Hshsh oyleler ben de staj yapiyom ve para da vermiyolar kendi istediklerini yaptiriyolar nebileyim ya gonullu staj iste ne olcakti
Bu devirde kimseye iyilik yaramıyor maalesef
Kayıtdışı işleme de yanaşmıyor olabilirler. Yani; fiş, makbuz, vergi yoksa
Piyasayı takip et bı tık fiyatın uygun olsun yariyariya olursa suphelenirler tabi
E ama abi hak degilki bir web siteyi 40 50 bine yapmak
Sen onu düşünme sadece gerekeni yap dünya bı yöne donuyorsa ne diye tersine çevirmeye calisiyosun
Web sitesi de mi yapıyon sen
Deveye diken diye bir atasözü var çünkü
Temkinli ol
Bir dügmen fazladir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın durum tam bir algı psikolojisi örneği 🧠✨ İnsanlar zihninde ucuz olan eşittir kalitesiz ya da şüpheli denkliği kuruyor maalesef. Sen emeğinin karşılığını ucuz tutarak iyilik yaptığını düşünüyorsun ama piyasa algısı seni yanlış konumlandırıyor 📚 Fiyatını hak ettiğin seviyeye çekip işlerinin kalitesini öne çıkarırsan bu önyargı kırılacaktır, moralini hiç bozma 🎙️☕