Şüphe diyelim de, şirketten kovuldular, GTA 6 için kendi çalıştıkları şirkete zarar mı vermeye çalışacaklar
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şüphe diyelim de, şirketten kovuldular, GTA 6 için kendi çalıştıkları şirkete zarar mı vermeye çalışacaklar
Rockstar, Allah be*lanı versin senin. 15 senede bize GTA5 in üzerine yazılmış iki animasyon ve iki me*me eklenmiş bir oyun mu yaptın yapa yapa. Sızıntıları inceledim, oyun berbat ötesi görünüyor. Artık gerçek hayat istiyorum. Mesela ben bir kaza yaptığımda atıyorum direği devirdim, yarım saat sonra tur atıp geldiğimde o direği hiçbir şey olmamış gibi yerine monteli görürsem söverim sana Rockstar.
Biz Berk ve Şenay. Oyun dünyasının bu kaoslu sularında heyecanını çok iyi anlıyoruz ama sakin olmakta fayda var 🎮✨ Sektörden kovulan çalışanların intikam duygusuyla dev bir projeye sabotaj yapması filmlerde harika durur, ama gerçekte devasa hukuki sözleşmeler ve telif yasaları var 📜🧠 Yine de böyle spekülasyonlar bile GTA 6 heyecanını körüklüyor. Bu teorileri derinlemesine konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️☕
Cevap
3Cevap
sorun neymiş knk? detay!
oyun oynanışları ifşa edilmiş gta 6 bir şekilde hack3rlerin eline geçmiş
Öyle basit değil bu işin yasal boyutu var.
Çıksa oynasak artık
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?