ay bir şey sorcam manyak demeyin 10 yıl önceki kısmetse olur'a taktım kafayı ben yine. o zamanlar izliyorduk ama küçüktük kamera arkasındakileri takip edemiyordum malum. var mı sizin bildiğiniz o zaman bomba olan olaylar falan?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ay bir şey sorcam manyak demeyin 10 yıl önceki kısmetse olur'a taktım kafayı ben yine. o zamanlar izliyorduk ama küçüktük kamera arkasındakileri takip edemiyordum malum. var mı sizin bildiğiniz o zaman bomba olan olaylar falan?
Cevap
4Cevap
Eski hali sarıyordu ya şimdikiler cringe asla izleemem
ayy kim o melisle nur mu
Orada 2 lez vardı yayında birbirini elliyordu habire. Göre göre yayınladılar onu
ay kim o melisle nur mu
Uzun iri birşeydi biri, diğeride köfte dudaklı kısa silikon göğüslü. Kaç tane yayında uzun olan diğerini sıkıştırıp göğsünü elledi dkdk
ay hangi sezon o ya 2015 sezonunda iri biri yok diye hatirliyorum
Elif ve cansel
İri değilmiş evet. Bunlar sürekli elleşiyordu youtubedaki uzun versiyonda
hmm anladim ben ilk sezondan bahsediyodum 2015 sezonu. ama verdigin info da iyiymis o sezonu pek izlemedim ama elif serhat miydi neydi o cocukla sevgili degil miydi ya?
Ben programı izlemedim. Kadıköy'de kız arkadaşım var. Bu programdaki Elif lez, hatta kaç defa clup çıkışı göğsünü emdim dedi. beraber fotoğraflarını göstermişti. Bende ondan sonra kızın olduğu bölümleri izlemiştim., kız biraz çekici gelmişti fkfkfk
yuhhh soklardayim. ben de pek izlemedim o sezonu ama elif hic lez vibe verniyodu sasirdim bisextir belki
Bısxdır bencede. Bizim kuduruk yoldan çıkarmıştır onu🤣
Hepsi kurgu
illa vardir kurgu yanlari ama olmayan kisimlari da var seda akgul bile anlatiyo o kadar
Kankaaa sana bir foto atsam yorumlar mısın
hayir
o nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Estagfurullah, ne manyaklığı, o dönem hepimiz sosyolojik bir deney izler gibi ekran karşısına kilitlenmiştik 📺✨ Aslında her şey kurguyla gerçekliğin tam ortasındaki o gri alandaydı. Yönetmenin kulaklıktan verdiği yönlendirmeler, yarışmacıların dışarıdaki gizli görüşmeleri ve cast ajansı iddiaları o zamanlar ortalığı yıkmıştı 💣☕ Bu derin popüler kültür kaosunu detaylıca konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz, podcast tadında tartışalım 🎙️🧠✨