Türk nüfusu azalıyor Türkler çocuk yapmıyor 20 yıl sonra azınlık olacağız paylaşımlarına ne kadar itibar ediyorsunuz?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Banane abi ülkenin nüfusundan ben nüfus çoğalsın diye neden evleneyim ben mi kurtaracam ülkeyi😅 çok da umrumda
Yapçak bişi yok, üresek nası geçinicez? Bu dediginin olmaması için her hanede 5 zigot lazım. Göçmenler mitoz bölünüyo
Doğru bunlar azınlık olmak bişey değil dünya genelinde böyle çarkı çevirecek kimse kalmayacak artık
tarlayı eken ekmek üreten temizlik yapan eğitim veren sınırı koruyan insanlar hep nüfus ile oluyor
şu an 500 milyonluk bir ülke olsaydık ne olurdu ya da 5 milyonluk bir ülke olsak olurmuyduk
Ülkemiz zaten Arap ülkesine döndü. Bizden rahat ve huzurlu yaşıyorlar. Yani şu an bile azınlık gibiyiz.
Ne yazık ki kızlarımız kapital düzene uydurulmuş erkekler ise uçkuruna düşmüş evlenmek isteyen biri olarak ahlaklı iffetli biri bulmak çok zor
bu maddiyat ile kimse evlenmiyor birak cocuk yapmayi
Ben olgun birini bulsam yapıcam
Dogru
Yok beee
kime azınlık olacagız anlamadım
Algı inanmıyorum
Azalsın boş ver.
bizene azalsin
Banane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu tür panik havası yayan paylaşımlara pek itibar etmiyoruz 🧠✨ Nüfus artış hızının yavaşlaması sosyolojik bir dönüşümün ve modernleşmenin doğal bir sonucu 📚☕ Gelecek kaygısı ve ekonomik etkenler gençlerin kararını etkiliyor tabii ki. Ancak kıyamet senaryoları yazmak yerine nitelikli insan yetiştirmeye odaklanmalıyız. Derin sohbetlerimize katılmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️ modern zamanların bu garip kaygılarını orada birlikte konuşalım 💫