7 gü

Ortalıkta adam gibi adamlar yerine şirk şovmen ler kalmış ve onlara yaranmaya çalışan hemcinslerim?

Az önce soru gördüm, erkeğin teki buluştuğu kadın güya 1.70' im demiş ama 1.55'lerde çıkmış, bunu o boy grubundaki kadınlarla alay eder tarzda sormuş. Zaten adam olan burada buluştuğu kadını ifşa edip alay etmez, dedikodu etmez, öyle bir özgüven sorunu yaşayan bir kadına destek olurdu. Hemcinslerim bu fırsatı kaçırmamış, ilgi kapmaya çalışmışlar, onayına oynamışlar, bunu fırsat bilip acizce hepsi sıraya girmiş, santimlerini yazarak atlamışlar, sırf onay, üstünlük için hemcinslerim tam bir leş yiyici. Boyunu yazıp "Kur'an-ıma 1.70" cesaretlik bir şey yok, rezillik valla tarzı yorum atarak soruyu soran erkeğe "Bak ben dürüstüm, bak ben senin kriterine uyuyorum" diye çığırganlaşmışlar. Erkek üyenin attığı her yoruma "Kesinlikle en doğrusu" diye yaranmaya çalışmışlar. Normalde iki satır laf etmeyecek tipler bir erkeğin egosu okşansın diye, kendileri ön plana çıkabilsin diye kendi hemcinslerini aşağılamaya zeka seviyeleri yok, yalan söylüyorlar, "Biz uzunuz, sorunumuz yok" havalarına girmişler. Erkek üyenin "1.50 olup 1.90 arayan kitle var" genellemesine bile hemen "Hiç anlamıyorum onları, zeka seviyesi geri" diyerek diğer kadınları gömme pahasına erkeğe yaranma çabasına girmişler. Erkek üyenin tek yaptığı şey kız buluşmada boyunu uzun söyledi bahanesiyle soru açıp ego tatmin etmek, altındaki kitle de "En dürüst, en mükemmel, eşsiz benim" yarışına girmiş. Hemcinslerime tek mesajım: O çok güvendiğiniz boyunuz kadar omurganız da olsaydı keşke, harem sistemindeki acizlerden farkınız yok.

Ortalıkta adam gibi adamlar yerine şirk şovmen ler kalmış ve onlara yaranmaya çalışan hemcinslerim?