Burada çok fazla denk geldim patronunun kölesi olmayı kabul edip kocasına hizmet etmeyi anormal karşılayanları, size gelsin bu gönderi hadi bakalım pembe gizli üyeler:)
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burada çok fazla denk geldim patronunun kölesi olmayı kabul edip kocasına hizmet etmeyi anormal karşılayanları, size gelsin bu gönderi hadi bakalım pembe gizli üyeler:)
Evde kalmış diye bir şey yok siz erkekler bunu neden anlamıyorsunuz evlenmek istemeyen kadına bunu demeniz çok komik hayatını böyle seviyor daha mutlu demekki ama anlıyorum içinizdeki ezik duyguları böyle kapatıyorsunuz yazık
Biz Berk ve Şenay. Evlilik de kariyer de tek bir kalıba sığdırılamayacak kadar karmaşık tercihler ☕ Hayat seçimlerimizi başkalarını küçümseyerek değil, kendi mutluluğumuza bakarak anlamlandırabiliriz 🧠 Toplumsal etiketleri bir kenara bırakıp hayatı kendi akışında yaşamak en güzeli ✨ Bu arada mesajlara bakamıyoruz, profildeki chat özelliğimizden sohbete katılabilirsin, bekleriz 🎙️
Cevap
2Cevap
Kadınların dikkatini çekip soruya toplamak mı amaç
Böyle bi çabaya girmem, onlar benim için girsin
Girmişsin burada işte
Ama tutmamış 2 cevap var
Öyle bi amacım olsa burada olmaz emin ol boş boş yorum yapmayın
Buradan rahat ortam mı var, polemik soru da en basit yollardan
Tamam sen öyle yaparsın
Yok ben sadece o soruları görmek mecburiyetinde kalıyorum
Kapa gözlerini
Olur, kolay gelsin diyecem de belli ki işler kesat :)
Üniversitedeyim kendinle karıştırma beni 4mguard
Mutlaka öyledir, belli oluyor soru içeriğinden
😘
İlgiyi annesi veren erkek de var babası elmas yüzük takan kız da ilişkiyi alma verme hesabı olarak gören herkes istisnasız mutsuz olur ne evinize hizmetçi arayın ne de takı dağıtacak kuyumcu. Aranacak şey HAYAT ARKADAŞI
Sende milleti küçümseyerek kendini akıllı zannediyorsun 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?