1 gü
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Her tarihi yapı güzeldir ve gezilmeli
Ayasofyayı mutlaka gez gör, Topkapı sarayı Harem dairesi dahil gez gör. Topkapı sarayının hemen altı bitişik Gülhane parkının içinde arkeoloji müzesi var zaten burası hakkıyla tarih bilgisiyle gezeyim de bir gün yetmez, Yerebatan sarnıcı gez gör, İstanbul üniversitesi önünde foto çek oradaki sahaflarsan alışveriş yap, kapalı Çarşı, Mısır çarşısı gez gör. Yeni canimi, Galata kulesi, Sultanahmet cami, Süleymaniye cami gez gör, başlatın dar renkli sokaklarında kadraj yap, Eyüp Sultan xamibe git gör, teleferikle Piyer lotiye çık gez gör, Galata köprüsünden yürüyerek geç, tarihi tünelden finiküye bin falataya çık. Galata kulesine çık hazerfan Ahmet Çelebi gibi kanatlan 😂, galatsaray lisesini gör, İstiklal caddesini yürü meydana git, çiçek pasajıba git, Taksim'e Ulaş. Taksim'e neden Taksim denilmiş hikayesini öğren su depolarını gör. Fırsat olursa büyükadaya git orada konakla, tepedeki kiliseye çık gör, Karaköy balıkçısı balıkekmek ye, mutlaka vapura bin Sirkeci Kadıköy, tarihi tren istasyonunu fotografla, ortaköye git büyük mecidiye camini gör fotografla, çok şey var gezip görecek, akşam karaköydeki meşhur balıkçı meyhanesibe gir felekten bir gece geçir. İyi eğlenceler.
Hepsini belki 10 larca kez yaptım ben sizler de gördünüz mü onu sormustum
Çok defa gezdim
Güzel sende şanslı bir insansın demekki
Öyleydim 😂
Çok faLa yer gezim İstanbul güzel ama yaklaşık bir 25 milyon dan fazla kalabalifi var asla yaşayamam :))
İstanbul'da gezilir Ankara'da yaşanılır 🫡
İstanbul'a gidilmez Ankara 'ya eski izilydaki rock mekanlar için arada ugranie.. onlarda kalması zaten herhalde.. İzmir memleketim arada gidilir görünür.. deni kenarı bri uerde yaşanır :))
Deniz olmayınca sank yaşanılmaz 😅😅
Valla 7 yıldır Eskişehir'de yaaiyorum elbette yaşanır ama. benim amacım denizde yaşamak :)))
En sevdigim denizsiz sehir
Ciks olmaz denizsiz bir yaşam kabul edilemez.. yavan olur tatsiz.. kekremsi :))
şu an İstanbuldan sesleniyorum nemden nefret ediyorum😬😬
Aa nem sana bayiliyordu... alışırsın.. yahu
. bozkırın ayazina alistiysan nemede alisirsin ayrıca deniz şifadır.. herşeye iyi gelir :))
Denizde yaşayacaksam okey😅 ama hem denizine giremiyorsun hemde pis pis nemini çekiyorsun 😬😅 yok ya olmadı böyle teknem filan bari olsaydı ne vardı 🥱
Olacak zaten denizde yasicam diyorum ya.. ehliyetini aldım pratik eğitimlerini gördüm..2 senedir yer bakıyorum.. sende bunu gapabilirsin zor değil göründüğü kadar..9 üniversite yenis insansin :)))
Denizde yaşamakla üniversite okumak başka şeyler 😅 ben eve dönünce bir tekne alayımda Ankara'da kullanırım artık😋
Tamam da öğrenme süreci çok zor.. al ehliyetide görelim al sana gelişim alanı :))).. al al tabi pratik yap pratik önemli :)))
Aaa öğrenmek dedin kamçılandım sen görürsün😅
Tahmin ettim zaten.. hemen oraya oynadım.. sen benide geçersin kesin :))
😅😅
Ankara ya bir arkadaşa bakıp devam edilir takılı kalınmaz
.🙄🙄
Bir arkadasa bakıp cikicam demek için büyük bir şehir :))
Tebrikler @Onemortime 🤝
Gezdim bir süre güzel vakit geçirdim yaşamak için ideal bir yer değil bu benim şahsi algım ama bu illa herkes için geçerli olmak durumunda değil ege bölgesi bana daha yakın.
Tabiki 🫴
Hepsini gezmişimdir.
Bazı tarihi yapılara gece turları düzenleniyor, özellikle onlara denk gelmeye çalışıyorum. Gündüz gezmek ile gece gezmek arasında dağlar kadar fark oluyor.
Yeğenim tarihçi olduğu için İstanbuldaki her tarihi yapıyı, hatta her eski taş parçasını bilir. Benim bildiğim şeyler genelde boğazın neresinde hangi balık tutulur falan :D
Hepsini bilirim ama en önemlileri Topkapı yere batan Ayasofyaua kız kulesi
Çok var. Zaman kısıtlıysa Fener - Balat gezisi iyi bence.
Gezdim çok yerini gezdim belki 3 katı bilmediğim ayrıntıları var İstanbul un
Yarısından çoğunu biliyorumdur, istemeden de olsa bazılaeının önünden geçiyorum bazen
Sultanahmet meydanı
Galata Kulesi Kız Kulesi Ortaköy Cami
Saymakla bitmez ki
Hiçbirini..
ayasofya