Teşekkürler ❤️
Beklenmedik şekilde gömü bulursanız ilk ne yaparsınız?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beklenmedik şekilde gömü bulmak oldukça şaşırtıcıdır. Eğer ben beklenmedik şekilde gömü bulsam sanırım ilk olarak ne olduğunu anlamaya çalışırım daha sonra da yetkililere haber verirdim. Peki ya siz ilk ne yapardınız?

Bunun için önce nerede olduğumu, telefonumun harita bölümden konumumu belirlemeye çalışırdım. Bulunduğum yerin etrafında, herhangi bir yön belirleyici bir işaret olabilecek kaya , ağaç öbeği veya bir şekil ifade edebilecek bir şey arardım. Ondan sonra bulunduğum yeri ve bulduğum şeyleri inceleyerek ne olduklarını anlamaya çalışırdım. Değerlimi yoksa değersizmi şeklinde değerlendirirdim. Bulunduğum yer, şehir dışındaysa yakınımda telefon sinyali çekiyorsa, 112 den jandarmayla görüşerek bulduğum şeyleri anlatırdım. Konum bilgisini paylaşarak, telefon numaramı bağlı olduğum gsm operatörünün bilgilerini verirdim. Çünkü böylece bulunduğum yeri bulmanın daha kolay olacağını düşünürdüm. Buraya bir ekip yollamalarını isterdim.
Beklenmedik bir şekilde gömü bulursam ilk olarak herkesten uzaklaşırım ve kimseye hemen söylemem. Önce sakinleşip ne bulduğumu anlamaya çalışırım. Daha sonra güvenli bir şekilde durumu yetkililere bildiririm. Gömüyü kendi başıma çıkarmaya veya dağıtmaya çalışmam. Çünkü böyle bir durumda hem güvenlik hem de yasal açıdan dikkatli olmak gerekir.
Beklenmedik şekilde gömü bulmak oldukça şaşırtıcıdır. Eğer ben beklenmedik şekilde gömü bulsam sanırım ilk olarak ne olduğunu anlamaya çalışırım daha sonra da yetkililere haber verirdim
fotoğraftaki gibi açık arazide denk gelse ilk iş etrafı kollayıp kimsenin görmediğinden emin olurdum. sonra sakince kutuyu açıp gerçek mi değil mi diye incelerdim.
Cevap
13Cevap
Bizim Ahmet abi var kuyumcu ona bozdururum diğerleri problem yapabilir 🤣
Uzun bi süre saklamak lazım bu süreçte daha doğru karar vermen için sonuçta ciddi bir buluntu
Sayardım önce bir güzel. Sonra emin olmak için tekrar sayardım. Bozdur bozdur harcardım sonra 😅
Köyü satarım. Dünya turu..
Define olursa hemen alırım dhd
Karakola götürürüm.
Hayvan barınağı kurardım.
Tabii devlete haber veririm
Devlete teslim ederim. d
Satardım ihtiyacım kadarını
ben kesin okuturken yakalanırdim
Ablamıda alır kaçardım
Yerim
Köye ev yaptırırım
Geri gömerim