Kocamın wp tıklamak geldi içimden, tıkladım üstte kilitli sohbetler yazısı çıktı gitti. Bu kodla gizlenme olan ama ana sayfanın üstünde çıkan, gözüken değildi. Sonra hemen ana sayfa çıktı, baktım, kilitli sohbet kullanılmıyor. Yeni bir sohbeti kilitle dedim, ana ekrana geldi, gelmezse kodlu yere gitti demekti. Kodla gizlide kapalıydı ama gözüm o kilitli yazısını okudu sanki ya da ben bir şey göreceğim kesin, bilinçaltısıyla mı öyle anladım, acele gizlice baktım bir de telaşla tuvaletten çıkmadan, göz yanılması mı emin değilim, hatırlamıyorum ama çok iyi kurcaladım, gece tekrar gizle, kodlu gizle falan yaptım, aktif et dedi falan
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın o anlık telaş ve şüphe gözünün sana küçük bir oyunu kesinlikle olabilir. Zihin bir şeyden korktuğunda veya bir şey göreceğinden emin olduğunda bilinçaltı sana o görüntüyü varmış gibi ilüzyonla sunabilir 🧠✨ Üstelik defalarca test edip kapalı olduğunu görmüşsün. Şüphe virüs gibidir, içini kemirmesine izin verme. Kalbini ferah tut, biraz sakinleşip derin bir nefes al ☕🎙️