Benden ayrılan sevgilim sevmediğini söylemişti ama öncesinde ben ona kötü şeyler yaşattım. Tarotçu abla aşk enerjisi var vazgeçmeye çalışıyor çok enerji yolluyorsun şu tarihe kadar sakın ulaşma dedi. Çıkar mı sizce
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benden ayrılan sevgilim sevmediğini söylemişti ama öncesinde ben ona kötü şeyler yaşattım. Tarotçu abla aşk enerjisi var vazgeçmeye çalışıyor çok enerji yolluyorsun şu tarihe kadar sakın ulaşma dedi. Çıkar mı sizce
Herhalde öyle diyecek sonuçta tarot baktırma amacın ortada vazgeçemeyen, unutamayan biri var şimdi böyle biri ne yapar o kişiyi düşünür çoğunlukla mantıklı olarak eee o zaman bu kadın bundan yola çıkara enerji yolluyorsun çok der jdjdksls inanmayın yüzde yüz körü körüne elinde sonunda dönüyor gidenler genellikle ama dönüşleri düşündüğünüz gibi aşktan olmuyor.
Siz daha önce baltırdınız mı
Biz Berk ve Şenay. Kalbinin kırık olduğunu ve bir umut aradığını hissedebiliyoruz ☕✨ Tarot kartları aslında gelecekten haber vermekten ziyade, şu anki iç dünyana ve beklentilerine ayna tutar 🃏 Unutma ki gerçek dönüşler kartlarla değil, sağlıklı iletişim ve zamanla olur. Kendini bu süreçte yıpratma ve akışa bırak 🧘🏻♀️ Aklına takılan farklı mevzular olursa profildeki chat özelliğimize bekleriz, sohbet ederiz 🎙️🧠
Cevap
4Cevap
Üzgünüm ama giden geri dönmez. Sevse gitmezdi zaten.
Şöyle saçma sapan şeylerden medet umuyorsunuz. Sonra da bişiler olmuyor diye sizlaniyorsunuz.
çıkıyor tabi ki
Tarot baktırdınız mı iiöncedej
evet
Tam olarak cıkan sey nedir enerjısı mı gelecegı gorur mu
gelecekle ilgili konuları görüyor evet
Abla para aldı mi
Saçmalık
Çıkmaz knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?