Güncellemeler
2 gü
Rekor bende olabilir sanırım djjdjdjdjf, bu arada neden engellediniz diye bisey sormadim, yapay zeka kendi eklemiş😂😂, sadece kac kisiyi engellediniz diye sordum😄😄
Güncellemeler
1 gü
363 üye olmuş, sitede insan kalmıcak bu gidişle, bi gircem sadece 2-3 üye kalmış görünür çevrede😂😂😅
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yeterki sor:
1) Bana hakaret veya küfür varsa engellerim.
2) Soruma gelenlere yavşayanları engellerim.
3) Farkedersem beni takipten çıkanı engellerim.
4) Farkedersem beni engelleyeni engellerim.
5) Kimsenin özel ilişkileri veya özel mesajları beni alakadar etmez ancak kişi veya kişiler sorularında, cevaplarında, yorumlarında sapıkça şeyler yazıyorsa engellerim.
6) Sırf laf ebeliği veya veya laf sokma üstünlüğü için beni bir şeylerle ihtam edeni engellerim.
7) Takip listemden biri cinsellik fenomeni olmak için uğraşırsa takibi bırakır daha sonra engellerim.
8.) Çok gıcık olduğum biri olursa onu da, onun takipleştiklerini de engellerim.
9) Takip listeme ayda yılda bir hal hatır sorma mesajı atarım, görmezden geleni engellerim.
10) Birden bire parlayan pembe hesaplar oluyor. Hızla xper kasarlar, soruları hep süper olur, birden fenomen veya moderatör olurlar. Bunları en baştan anlarım, engellerim.
11) Sürekli aynı arkadaş çevresi ile takılan Uber modları engellerim, hep aynı kişilerin aynı tarz sorularını beğenip Süper soru yapan Uber modları engellerim.
12) Kendisi ile alakalı olmayan şeyleri üzerine alınıp saçmalayıp, çirkefleşenleri bazen engellerim, bazen salarım.
13) İşi gücü ateist propaganda olanları engellerim.
14) Siyasi parti veya ideoloji militanlığı yapanları engellerim.
15) şu an 491 kişi var listemde.
Güzelmiş
Tişikulaa
492 oldu maalesef.
Nerdeyse üye kalmadı sitede😄😅
495 😂
Bi ben kalmışım engellemediğin😄😅
fotoğraftaki 344 sayısını görünce bendeki rakam bayağı küçük kaldı. ben genelde durduk yere salça olan, saygısızca yazan ya da boş yapıp kafamı yoran tipleri direkt engelliyorum.
iyimiş
benimde öyle
Sen önüne gelene engel basmış gibisin :D
Ruh hastasımıyım canım, niye öyle bisey yapayım, rahatsız edenleri engelledim, bide millete durduk yere hakaret edenleri gorunce engelliyorum banada bi gün aynisini yapmamasi için
Bu hesabımı açalı 5 yıl oldu, 344 normal bi sayı sayılır bu arada😅
Öylesin diye demedim ya yani her önüne gelen sana saygısızlık yapmış ki ondan engellemişsin anlamında dedim o zaman o sayı normal yani özelden mi rahatsız ettiler engelledin yorumlardan mı özeldense eğer sıkıntı
Önceden özelden rahatsiz edenler olmustu evet, mesaj kutumu kapatmistim bende
uzun zamandır rahatım o konuda😄😅
Yorumlarda rahatsiz edenler oluyodu evet
800 den fazla. Tanımadıklarım da vardır. Başkasına zorbalık yapmıştır, hakaret etmiştir, nefret doludur, agresif tır vs. Engellerim ki önüme çıkmasın.
Masallah
bir kişi sanırım uzun yıllar önceydi :) onu da kaldırdım sonra sanırım engelledikten 2 sene sonra filan hatırlamıyorum bile sanırım şu an sanırım hakaret olsa gerek
baya bi olmustur en basta kimseyi engellemiyodum da, simdi gormekten rahatsiz oldugum herkesi engelliyorum
400 den fazla kimisi yaşantımizi eleştiri yaptı kimisi küfür etti kimisi acayip yazılar yazdı
İyi yapmışsın haketmişler, banada öyle yapanlar oluyodu, s***erefsiz yaratıklar ya
Kimse kimseyi uzemez hakaret edemez
Kssinlikle
58 kişi ama çoğu hesabını kapattı gitti ondan dolayı azalmış
Sen de engelliymişsin sanırım
Sorunda beni engellediğini gördüğüm bir kızı daha engelledim, oldu 59.
Bir tane de fenomen abi var beni daha yeni engellemiş; onu da engelledik, oldu 60.
Benim hangi hesap oldugumu nerden biliyonki
Senin hesabı bilmiyorum ama gizli de olsan beni engellediğin yazıyor ve ben burada beni engelleyen profilleri gördüğüm anda engelliyorum ki senin de yaş aralığında birini engellemiştim
*birilerini
Çok değil en fazla 10 kişi. Eşimle ilgili konularda absürt konuşmalara gidince konu engeli yediler..
0 Engel saçma aw birine kafayı takarsan her türlü ulaşırsın zaten
Engel listesine bakmıyorum kaç kişi var bilmiyorum..
10 u geçmez bende. O konuda ince eler sık dokurum önüme gelene engel atma huyum yok.
Bende kolay kolay engelleyen biri değilimki, bu hesabı açalı 5 sene oldu, bu sayı normal sayılır bence
Yani 5 yıl kadar bi zaman dilimi için normal sayılır
Bütün erkekleri engelle KS erkeği işte klasik sapık
Kimseyle konusmuyomki özelden
bana yürüyüp rahatsiz edebilen kimse olmadı
2 falandır engellemiyorum ben uğraşamam
Çok zorlamadıkca engellemem insanları
Hmmm
Ben bir erkeği engelledim oda gay olduğu için
Sana asıldımı
😂😂😂
canım canım şeyler yazdı bende s git dedim engelledim
canım canım şeyler
iyi yapmışsın
E yani
Kimseyi Engellemiyorum
154 kişiyi engellemişim daha da yolu var 🤧
14 kişiyi engelledim.
Hiç bilmiyorum
4-5 vardır yorumlarda gıcık olduğum
12 kişiyi engelledim sanırım
Çok azdır. Belki hiç yoktur.
Kim olduğunu merak ettim valla 😃
Fulya ben MSKÜ 🙂
Belki denk gelmişsindir🙂
Hayır denk gelmedim ama gizliden çıkıp denk gelmek isterim :)
boş ver, sevgilimden yeni ayrildim ben, daha 2 gun oldu, bu aralar kimseyle konusmuyorum
Sorun yok Ben de yeni ayrıldım kafa dağıtırız işte fena mı bizi biz değil de kim anlayacak başka
Ya yuru git k**asarmıyım sence ben? Bide gelmis kim anlayacak baska diyon, mesele omu sence g**erizekali, ben yeni ayrilmisken bi baskasiyla flort etmem, herkes senin gibi ucuz bi insan değil🙂, ayrıca sen yuzde doksan ihtimalle "bende yeni ayrildim" derken bana yalan atıyosun, aklınca beni ayartcagını sanıyosun, fakat bu ucuz numaralar bana işlemez canım, sen git kus beyinli kızlara yaz, beyin gücün ancak onlara yeter, bana yetmez🙂
Sen git 16-17 yasinda kizlara yuru, anca onlari tavlayabilirsin, oda süpheli
😂😂
Sapiksinde zaten p**edofili olmama korkunda yoktur senin
hahahahhah😂
S***ktir git taciz etme beni🙂
27 kişi olmuş
engel listem bomboş
0 engel
Benımde
234 kişi var
Hmmm
Az dimi 😂
Biraz az evet😄😅
burada cok fazla sapik ve abaza var sonucta, kullanıcı kitlesi açısından biraz korkunc bi platform burası😄😅
ikiyuzseksen
Masallah
sorunda sadece 4 tane engelli yazısı var artık kim kime attı bilinmez
Sen boşuna siteye giriyorsun 😂
Biraz öyle evet, nerdeyse üye kalmadı, bikaç gün sonra hesabımı kapatcam, 2-3 tane insanın sorusunu görmek için siteye girmeye gerek yok pek😄😄😂
Mantıklı olan bu😂😂
Benim 438
Masallah
Üye kalmıcak nerdeyse
Galiba
Hiç engellemedim
Çok kişiyi
henüz kimseyi engellemedim
6 7 vardır
82 kişi
Beni engelleyin.
Hemen
Hadi
Sapıklıktan
Baya varmişl
Öyle evet, bide pek cok kisi hesabini kapatti gitti, ondan azaldı, belkide 500 kişi olabilir benimki
Neden bu kadar çok
Bilmem, Bu hesabımı 5 yıldır falan kullanıyorum, normal değilmi aslında
Haklısın kadın olmak da zor bu dönemde
Yorumlarda hic begenmedigim bi yorum gördügümde benim sorumada denk gelmesin diye engelledigim kisiler var, genelde bu sebepten dolayı engelliyorum
Hım seçiciyiz sanırım
Bence bu yaptigim normal, durduk yere millete hakaret eden kufur eden insanlar goruyorum, onlari elbette engellerim, gelip ayni seyleri banada soylemesini istemem, kimse kimseye haksiz yere hakaret edemez sonucta
Katılıyorum 👍