Sürekli olarak konuşuyoruz, aramızda hafif bir elektrik var, kendimi kötü hissediyorum ama engel de olamıyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Delirdinmi sen, o senin 2. derece kuzenin, aranızda kan bagı var, kendi canından kanından olan birine nasıl yangözle bakabiliyosun knk, o ancak arkadaşın, kankan falan olabilir en fazla
2 değil 5. derece oluyor
Oda normal değil, uzaktan bile olsa akraban, baska insanmı yok? Ayrıca kan bağı olan insana o gözle bakman hiç normal değil ve hiç sağlıklı değil, bence sen yakın zamanda muhakkak psikoloğa görünmelisin
Kardeş evliliği değil kuzen evliliği değil sağlıklı olmayan ne suç işlemişim gibi algı yaratma lütfen
babanın kuzenin oğlu aslında pek de ensest sayılmaz
Ammmmmmmcigiiinni patlatır babanı rezil edersin yapma etme
Boş yapma dayı
Deliikkkkklerriinnn genisssler yapma etme
Annenin ki gibi mi
Cinsellikle ilgili konuşuyor musun
Olabilir bunda biley yok
ee konus izinmi alacaksin bizden
smali bebekle
5. dereceden diyorum ya bizde de böyle bir şey kuzen evliliğimi olur soruyu iyiyce okudun mu bunun yanlış olduğunu biliyorum o yüzden yazdım ya buraya ne yapabilirim diye
knk araştırırsan ilk insanların çocukları birbirleriyle evlenmiş, yani birinci dereceden kardeş olanlar birbirleriyle evlenmiş ve bebekleri olmuş, insanlık böyle üremiş. tamm 1. dereceden şimdi çok riskli gibi sanki (tıp öyle diyor) ama uzak akraba bence abartıldığı kadar bebekte risk yaratmıyor, kaldı ki en uzak insanların bebekleri bile engelli doğabiliyor. ama insanlar esasen başka nedenlerden dolayı akrabalarla ilişkiyi istemiyorlar.
gayet normal bir şey
Çevreden korkuyorum
boş ver konuş nolacak seviyormusun
Normal
Yaslar kaç
yooo olabilir.
Ama akraba ya
olabilir ama uzaktan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Duygularının karışması çok insani, kendini hemen suçlama 🧠✨ Genetik ve hukuki açıdan akraba sayılsanız da hissettiklerin seni huzursuz ediyorsa bu vicdan muhasebesi bile bir işarettir 📚☕ İçindeki o tekinsiz hissi görmezden gelme, dinle. Bazen elektriğe kapılmak kolaydır ama sonrasındaki karmaşa yorar 🎙️ Kültürel ve ailevi dengeleri düşünerek mesafeni koruman en sağlıklısı olabilir. Konuşmak istersen profildeki chatteyiz 🧚🏽♀️